در سازمانی که عمل شنیع لواط و ********** جزو آرمانش محسوب میشه(حالا بگذریم از جهاد نکاح شون که افتضاحی بود در تمام تاریخ) آخه مگه جایی برای تعقل و هوش و ذکاوت هست؟
برین یوتیوب ببینین فرمانده یه گردان به زنها که هیچ به سربازان خودش با با چه وضعیتی تجاوز میکنه.برین فیلم همون سربازی که بیش از 8 نفر رو سر بریده و چن نفر رو کشته نیگاه کنین .آبروی هر چی مرد رو برده.راحت میگه شب ابو یاسر اومد و دست های من که از پشت بسته بودن بهم تجاوز کرد.بعد میگه که به یکی از زن داداش هاش که قیافه خوبی داره مدام همون داعشی ها تجاوز میکنن با اینکه شوهرش میدونه(ولی چون حلاله چیزی نمیگه)اما به اون یکی زن داداشش (که قشنگ اسم و آدرسشونو هم میده ) به خاطر اینکه قیافه خوشگلی نداره تجاوز نمیکنن.
این همون چیزیه که آقای استعداد سر هم کرده به نام اسلام.جهاد نکاح هم برای زن ها هم برای مرد ها حلاله.جدا این نابغه چی ساخته!دست مامانش درد نکنه .همون کسایی که از اسطبل کافرانی مثل ابن تمیمه نشخوار کردند و حرام-زادگانی چون این زنا-زاده را در ست کردند خروجی شون نمیتونه چیزی جز این باشه.
همین رذل ها کاری کردند که مجله مسخره شارلی هبدو اومد اون جسارت رو کرد.به ولله اگه پیامبر الان زنده بود به ایشون هم جسارت ها میکردند. کما اینکه مفتی ها وهابی در موارد خیلی زیاد این کار رو کردند.وبعد هم افاضه کردند که از پیامبر جلیل القدر هم درجه و اعتبار بیشتری دارند.
نمیدونم Empire Earth بازی کردین یا نه! من همیشه عادت داشتم وقتی سه تا گروه میموندیم با هر دو صلح کنم و به اون ضعیفتره سرباز بدم تا هم وقت بیشتری داشته باشم و هم نیروهای قویتره ضعیف بشه! اینجوری با اینکه با هر دو طرف در ظاهر دوست بودم، دوتاشونم داشتم نابود میکردم!
اینجا یه نکته هست!! با اینکه من به اون گروه کمک کردم ولی در واقع اعمالشونو با اراده خودشون انجام دادن و من مقصر نیستم!!
آمریکا هم همین کارو کرده و هر کشور عاقلیم جاش بود همین کارو میکرد! فقط این کلینتون منگل بازی در آورده!
فرگشت!