لطفا به لینک زیر مراجعه کنید
حذف مجدد تصاویر شاهنامه از خیابان های مشهد
باید به همت و پشتکارشون برای نابودی آثار فرهنگی مملکت،آفرین گفت!!!
لطفا به لینک زیر مراجعه کنید
حذف مجدد تصاویر شاهنامه از خیابان های مشهد
باید به همت و پشتکارشون برای نابودی آثار فرهنگی مملکت،آفرین گفت!!!
دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.
باو ما یک درصد آبرو تو دنیا داشته باشیم از صدقه سریه این فردوسی و حافظو کوروشو داریوشه!
اینارم از بین ببرن دیگه میشیم بی آبرو
اونوقت مردم دنیا مارو با چی میخوان بشناسن؟ فرش و پسته رو هم فردا پس فردا چینی ها کُپی میزنن
بگو دل را که گرد غم نگردد
اَزیرا غم به خوردن کم نگردد
«مولانا»
تو نیویورک آمریکا
مجسمه خیام میسازن به عنوان نماد واسه شهر
چند تا دهانه آتش فشانی ماه ....و ... غیره به نام خیام
ودانشمندان و بزرگان ما هست
اون وقت دولت ما اینجوری ازشون تجلیل میکنه
اگه میگید که خیام چه ربطی به فردوسی داره بدونید با رحلت امام ربطش دادم
من به جای شاهنامه ، نوشته های اخلاقی و غنی فرهنگی آتا تورک و شهریار و... بخونم خیلی بهتره،البته شماهم باید به شاهنامه ایمان داشته باشید چون هر چی باشه مبیَن فرهنگ شماست و بهش تاسب دارین
شاهنامه همش افسانس و خود فردوسی گفته رستم یلی بود در سیستان من کردمش رستم دستان ولی شاهنامه پر از نژاد پرستیه چون جنگ ایرنو تورانه یعنی جنگ ایران که همش فارسه با تورانیانکه تورکن خخخخخخخخخخخخ من نمیدونم این سرزمین که اکثرا تورک ها بهش حکم فرمایی کردن چرا تو شاهنامه سرزمین پارس هستش؟؟؟؟؟ در شاهنامه ضحاک ماردوش تورکه و بد ذاته واقعا که عجب تاریخ و افتخاراتی که همش نژاد پرستیه...من موندم چرا شما همش میگید لعنت به مغول ها که همه جارو اتش زدن ولی به خشایار شاه هخامنشی که آتن را که مهد علم دنیا بود به اتش کشید افرین میگیدو برای هخامنشیان فخر میفروشید؟؟؟
چه اشکالی داره!! بدتر از جمع کردن خود فردوسی که نیست!
قسمتهای زیادی از شاهنامه تاریخنگاریه که البته اسامی رو عوض کرده!شاهنامه همش افسانس و خود فردوسی گفته رستم یلی بود در سیستان من کردمش رستم دستان ولی شاهنامه پر از نژاد پرستیه چون جنگ ایرنو تورانه یعنی جنگ ایران که همش فارسه با تورانیانکه تورکن خخخخخخخخخخخخ من نمیدونم این سرزمین که اکثرا تورک ها بهش حکم فرمایی کردن چرا تو شاهنامه سرزمین پارس هستش؟؟؟؟؟ در شاهنامه ضحاک ماردوش تورکه و بد ذاته واقعا که عجب تاریخ و افتخاراتی که همش نژاد پرستیه...من موندم چرا شما همش میگید لعنت به مغول ها که همه جارو اتش زدن ولی به خشایار شاه هخامنشی که آتن را که مهد علم دنیا بود به اتش کشید افرین میگیدو برای هخامنشیان فخر میفروشید؟؟؟
این به آتش کشیدن آتن بدست خشایارشا رو از کجا آوردی!؟ تو ویکی که نوشته وقتی رفتن آتن شهر خالی بوده و فقط یه عده تو معبد بودن که اونارم آزاد میزارن و تو آتن مستقر میشن!
فرگشت!
دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)