خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 45
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ما ترک ها واقعا خیلی بدبختتیم فارسی میخونیم انگلیسی و عربی میخونیم ولی اجازه خوندن ترکی رو نداریم....واقعا بدبختیم وقتی فارسها میگن خلیج همیشگی فارس و نام خلیج عربی رو جعلی میدونن در حالیکه اسم دریای خزر که ترکی هستش رو دریای مازندران میگن...ما بدبختیم وقتی باید مجسمه اسطوره یه ملت دیگه تو شهرهامون باشه...وقتی که ما رو اذری میخوانند نه ترک و تمام تاریخ ما را ازآن خودشان.... وقتی خود را ملت پارس میتامند و ما را قومیت اذزی...ما بدبختیم وقتی که میگوییم میخواهیم زبان خود را بخوانیم و بنویسیم ولی ما را پان ترکیسم می نامند...وقتی هزینه هایی که در شهر های فارس نشین میشه قایل مقایسه با ما نیست....وقتی اسم تیم فوتبالمان را شازدگان پارسی می نامند در حالیکه سردار ازمون ترک ترکمن هست که خودش گفت مسعود شجاعی ترک قشقایی و کریم انصاری فردو هاشم بیگ زاده نیز ترک هستن البته کردو گیلکو لرو عرب هم تو تیممون زیاد بود حتی شاید بیشتر از ترک و پارس...ما بدبختیم وقتی در کتاب تاریخ کشورم سلجوقیان را که بزرگترین قلمرو را داشتند صحرا نشین میخوانند و کل حکومت های تورک زبان ایران را بی اهمیت و خارجی می نامند و حکومت هخامنشیان را حکومتی فوق بشر...وقتی که من در تهران به خاطر تلفظ کلمه ی قرمز که قیرمیز تلفظ میکردم و دانش اموزان و حتی خود معلمم میخندید در حالی که نمیدانستم کلمه قرمز یک کلمه ترکی است و من لهجه ندارم بلکه انها کلمه ی زبان مرا به اشتباه تلفظ میکننو به من میخندند اگر به خنده بود باید من میخندیدم...ما بدبختیم وقتی از ما انتظار دارند زبان انهن را بی لهجه حرف بزنیم ولی از خود نمیپرسند که ایا انان میتوانند نرکی را مثل ما و بی لهجه حرف بزنند که از ما چنین انتظاری دارند؟نمونش هم انگلیسی که اگر به خندیدن باشد باید انگلیس ها به شما بخندند و بگویند که عجب لهجه مزخرفی در تلفظ زبان ما دارید....فارس زبانان عزیز ما پان ترکیسم نیستیم فقط از توهین هایی که بر ملت ما میکنند بیزاریم

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Erwin schrodinger نمایش پست ها
      پروفسور
      تا حالا شاهنامه رو کامل خوندی؟

خدا با کیا شدیم 80 میلیون
      فارسی بلد نیستم زیاد

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به نظر هم احترام نزارین.خیلی حال میده

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeedd نمایش پست ها
      ما ترک ها واقعا خیلی بدبختتیم فارسی میخونیم انگلیسی و عربی میخونیم ولی اجازه خوندن ترکی رو نداریم....واقعا بدبختیم وقتی فارسها میگن خلیج همیشگی فارس و نام خلیج عربی رو جعلی میدونن در حالیکه اسم دریای خزر که ترکی هستش رو دریای مازندران میگن...ما بدبختیم وقتی باید مجسمه اسطوره یه ملت دیگه تو شهرهامون باشه...وقتی که ما رو اذری میخوانند نه ترک و تمام تاریخ ما را ازآن خودشان.... وقتی خود را ملت پارس میتامند و ما را قومیت اذزی...ما بدبختیم وقتی که میگوییم میخواهیم زبان خود را بخوانیم و بنویسیم ولی ما را پان ترکیسم می نامند...وقتی هزینه هایی که در شهر های فارس نشین میشه قایل مقایسه با ما نیست....وقتی اسم تیم فوتبالمان را شازدگان پارسی می نامند در حالیکه سردار ازمون ترک ترکمن هست که خودش گفت مسعود شجاعی ترک قشقایی و کریم انصاری فردو هاشم بیگ زاده نیز ترک هستن البته کردو گیلکو لرو عرب هم تو تیممون زیاد بود حتی شاید بیشتر از ترک و پارس...ما بدبختیم وقتی در کتاب تاریخ کشورم سلجوقیان را که بزرگترین قلمرو را داشتند صحرا نشین میخوانند و کل حکومت های تورک زبان ایران را بی اهمیت و خارجی می نامند و حکومت هخامنشیان را حکومتی فوق بشر...وقتی که من در تهران به خاطر تلفظ کلمه ی قرمز که قیرمیز تلفظ میکردم و دانش اموزان و حتی خود معلمم میخندید در حالی که نمیدانستم کلمه قرمز یک کلمه ترکی است و من لهجه ندارم بلکه انها کلمه ی زبان مرا به اشتباه تلفظ میکننو به من میخندند اگر به خنده بود باید من میخندیدم...ما بدبختیم وقتی از ما انتظار دارند زبان انهن را بی لهجه حرف بزنیم ولی از خود نمیپرسند که ایا انان میتوانند نرکی را مثل ما و بی لهجه حرف بزنند که از ما چنین انتظاری دارند؟نمونش هم انگلیسی که اگر به خندیدن باشد باید انگلیس ها به شما بخندند و بگویند که عجب لهجه مزخرفی در تلفظ زبان ما دارید....فارس زبانان عزیز ما پان ترکیسم نیستیم فقط از توهین هایی که بر ملت ما میکنند بیزاریم
      ببین داداش در اینکه مسخره کردن زبون یه قوم کار بسیار زستی هستش شکی نیست و من به اندازه خودم ازت معذرت میخوام
      ولی شما میگی اومدن اسطوره یه ملت دیگه روتو سهر ما زدن. یعنی شما ایرانی نیستی؟مگه فارس و ترک تو خوزستان کنار هم خون ندادن برای ایران ما قبل این فارس یا ترک باشیم ایرانی هستیم
      در ضمن صحبت کردن به زبون مادری حق هر کسی هستش

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      خیلی از مواردی که گفتی بجاست ولی مثلن کی میگه دریای مازندران!؟ اصلن اگرم بگه باز تو ذهنش تبدیل میشه به خزر تا بشناسدش!
      یا مثلن لهجه و اینا، چن درصد ایرانیا به زبون فارسی صحبت میکنن!؟ هر منطقه گویش، لهجه و واژگان خودشونو دارن! اگه این ایرادات به وضعیت زبان ترکی وارد باشه، به بقیه هم وارده!(مثلن ما تو جنوب به یکی از شاخه های پهلوی تکلم میکنیم و فقط بعضی کلماتمون با فارسی مشابهه!)
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

معاشرت بر دانایی می افزاید , اما تنهایی مکتب نبوغ است .

"گیبون"

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masood11 نمایش پست ها
      خیلی از مواردی که گفتی بجاست ولی مثلن کی میگه دریای مازندران!؟ اصلن اگرم بگه باز تو ذهنش تبدیل میشه به خزر تا بشناسدش!
      یا مثلن لهجه و اینا، چن درصد ایرانیا به زبون فارسی صحبت میکنن!؟ هر منطقه گویش، لهجه و واژگان خودشونو دارن! اگه این ایرادات به وضعیت زبان ترکی وارد باشه، به بقیه هم وارده!(مثلن ما تو جنوب به یکی از شاخه های پهلوی تکلم میکنیم و فقط بعضی کلماتمون با فارسی مشابهه!)
      ترکی رو با لهجه های عربی مقایسه نکن

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اره ما ایرانیم قبل از این که فارسو تورکو عربو....باشیم پس باید بهم احترام بذاریم و اسطوره هامون رو ارج بنهیم ولی این کار باید مطقابلا انجام بدیم

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط morteza20 نمایش پست ها
      حالا دیدید دوستان این یعنی ​نژاد پرستی

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اره ما ایرانیم قبل از این که فارسو تورکو عربو....باشیم پس باید بهم احترام بذاریم و اسطوره هامون رو ارج بنهیم ولی این کار باید مطقابلا انجام بدیم
      بخدا من هیچ توهین به اسطوره ترک های عزیز نمیکنم ولی شما برو اول این تاپیک رو بخون به فردوسی چی گفت میفهمی چرا خونم بجوش اومده

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali.z نمایش پست ها
      حالا دیدید دوستان این یعنی ​نژاد پرستی
      فقط در صورتی نژاد پرستی حساب میشه که یه نفر دیگه بیاد به اینا توهین کنه ... اینا توهین کنن خودش نوعی عبادت محسوب میشه
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      بخدا من هیچ توهین به اسطوره ترک های عزیز نمیکنم ولی شما برو اول این تاپیک رو بخون به فردوسی چی گفت میفهمی چرا خونم بجوش اومده
      همین که به شاهنامه اینقدر تاسب دارین نژاد پرستی نیس!!!!!

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همین که به شاهنامه اینقدر تاسب دارین نژاد پرستی نیس!!!!!
      جانم؟ به چیزی که نصف دنیا ایران رو به اسمش میشناسن توهین شده بعد خودم رو بزنم به کوچه علی چپ

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      پس پهلوی لهجه عربیه!!!:yahoo (21):
      قبل از این که اسلام بیاد گویش غالب ایران پهلوی بوده، فارسیی که الان تکلم میشه نوه نتیجه اونه! ولی در کل با هم تفاوتای بنیادی دارن!
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

معاشرت بر دانایی می افزاید , اما تنهایی مکتب نبوغ است .

"گیبون"

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masood11 نمایش پست ها
      پس پهلوی لهجه عربیه!!!:yahoo (21):
      قبل از این که اسلام بیاد گویش غالب ایران پهلوی بوده، فارسیی که الان تکلم میشه نوه نتیجه اونه! ولی در کل با هم تفاوتای بنیادی دارن!
      اینا همشون عربین،فارسی پهلوی نداره

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      جانم؟ به چیزی که نصف دنیا ایران رو به اسمش میشناسن توهین شده بعد خودم رو بزنم به کوچه علی چپ
      نه فعلا شناختی که جهان از فرهنگ کوروش و ایران داره همون محتوای فیلم 300 هستش

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)