ما ترک ها واقعا خیلی بدبختتیم فارسی میخونیم انگلیسی و عربی میخونیم ولی اجازه خوندن ترکی رو نداریم....واقعا بدبختیم وقتی فارسها میگن خلیج همیشگی فارس و نام خلیج عربی رو جعلی میدونن در حالیکه اسم دریای خزر که ترکی هستش رو دریای مازندران میگن...ما بدبختیم وقتی باید مجسمه اسطوره یه ملت دیگه تو شهرهامون باشه...وقتی که ما رو اذری میخوانند نه ترک و تمام تاریخ ما را ازآن خودشان.... وقتی خود را ملت پارس میتامند و ما را قومیت اذزی...ما بدبختیم وقتی که میگوییم میخواهیم زبان خود را بخوانیم و بنویسیم ولی ما را پان ترکیسم می نامند...وقتی هزینه هایی که در شهر های فارس نشین میشه قایل مقایسه با ما نیست....وقتی اسم تیم فوتبالمان را شازدگان پارسی می نامند در حالیکه سردار ازمون ترک ترکمن هست که خودش گفت مسعود شجاعی ترک قشقایی و کریم انصاری فردو هاشم بیگ زاده نیز ترک هستن البته کردو گیلکو لرو عرب هم تو تیممون زیاد بود حتی شاید بیشتر از ترک و پارس...ما بدبختیم وقتی در کتاب تاریخ کشورم سلجوقیان را که بزرگترین قلمرو را داشتند صحرا نشین میخوانند و کل حکومت های تورک زبان ایران را بی اهمیت و خارجی می نامند و حکومت هخامنشیان را حکومتی فوق بشر...وقتی که من در تهران به خاطر تلفظ کلمه ی قرمز که قیرمیز تلفظ میکردم و دانش اموزان و حتی خود معلمم میخندید در حالی که نمیدانستم کلمه قرمز یک کلمه ترکی است و من لهجه ندارم بلکه انها کلمه ی زبان مرا به اشتباه تلفظ میکننو به من میخندند اگر به خنده بود باید من میخندیدم...ما بدبختیم وقتی از ما انتظار دارند زبان انهن را بی لهجه حرف بزنیم ولی از خود نمیپرسند که ایا انان میتوانند نرکی را مثل ما و بی لهجه حرف بزنند که از ما چنین انتظاری دارند؟نمونش هم انگلیسی که اگر به خندیدن باشد باید انگلیس ها به شما بخندند و بگویند که عجب لهجه مزخرفی در تلفظ زبان ما دارید....فارس زبانان عزیز ما پان ترکیسم نیستیم فقط از توهین هایی که بر ملت ما میکنند بیزاریم