خداییش همین لحظه من داشتم ماشین رو پارک میکردم تو پارکینگ که آینه سمت راست محکم خورد به شیشه درب ورودی شیکست
ملت هم بلند داد و هوار ! فک کردم به من دارن میخندن ( اصلا یادم نبود که قضیه الله اکبره ..)
میبینی ؟ هیچی این حکومت به ما نیومده دیگه -_-
------------------------
رفع اسپم :
خیر هرگز همچین کاری نمیکنم و شرکت نمیکنم !
.
.
من دارم از چراغی در اتاقم استفاده میکنم که مخترع اون آمریکایی بوده !
.
.
از لپ تاپ و کامپیوتری استفاده میکنم که مخترع اون امریکایی بوده !
.
.
من واسه کشوری که این همه خدمت بهم کرده آرزوی مرگ نمیکنم !
canada
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
ویرایش توسط SonaMi : 22 بهمن 1393 در ساعت 00:06 دلیل: bosho baw
والا منم نمیدونم[/quote]
اون ردیف بالا , اولی از چپ صادق قطب زاده هستش
اونی که کراوات زده یا ابراهیم یزدی هستش یا حسن لاهوتی
اون امامه سفیده هم محمد منتظری
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
اون ردیف بالا , اولی از چپ صادق قطب زاده هستش ( چند سال بعد اعدام شد )
اونی که کراوات زده یا ابراهیم یزدی هستش یا حسن لاهوتی ( ابراهیم یزدی که کلا تو زندان بود از دهه هفتاد به بعد و لاهوتی هم به قتل رسید )
اون امامه سفیده هم محمد منتظری هستش ( پسر آیت الله منتظری که قرار بود باباش جانشین خمینی بشه اما زاویه پیدا کرد و سالها در حصر بود و سال 88 فوت کرد )
[/QUOTE]
برگی زرین در تاریخ ایران زمین :
عصا , پیپ و گل ارکیده ...
بهمن ماه سال 1343 تا مردادماه سال 1356
سلام دوباره.
عزیزم من نپرسیدم کجا زندگی میکنی،پرسیدم که آیا تا حالا همچین وضعی رو تجربه کردی یا نه؟یعنی شده سه رو حتی آب به صورتت نزده باشی؟اگه تجربه داشتی که من شرمندهام ببخش زود قضاوتت کردم.
من هنوز حاجی نشدم،خدا قسمتمون کنه!!!!!!!!
بله من مینالم،مینالم به وضعیت پسرخالهای که یه هفتهاس داره با ماسک اکسیژن نفس میکشه،مینالم به اون بچه ای که توی سیسییو بیجان روی تخت خوابیده،مینالم به رزمندهای که شیمیاییه و الان وضعش خرابه،مینالم به قرارداد سی ساله ای که رژیم ستم شاهی!!!! با عربستان بسته بود برای مالچ پاشی و حالا که تموم شده مسئولان جمهوری گل و بلبل اسلامی هیچ حرکتی انجام نمیدن،
مینالم به برقی که دم به دیقه قطع میشه و کسی کاری نمیکنه درحالی که کل عراق داره با برق ایران گذران عمر میکنه،من به خدا مینالم که چرا منِ مسلمون دارم خاک کربلا و مدینه رو میخورم و اون کفار زیر دو متر متر برفن،هه...من از زمین و زمان گله دارم،گله نکنم چه کنم؟
من مینالم،چون بیشتر نفت خوزستان رو چپاول کردن،اما زورشون میاد که کمی از همون نفت رو مالچ کنن بپاشن که دیگه خاک نشه.
من کاری با انقلابتون ندارم،من دلم پره،اگه ننالم چی کار کنم؟؟؟
راستی نقاط مثبت رو نگفتی هموطن؟
همه معنی وابستگی رو میدونن،
وابستگی یعنی،سربازای کشورت توی سوریه و عراق کشته بشن چون امنیتت وابسته به امنیت اون دو کشوره.
وابستگی یعنی اگه چین کالا نده به کشورت به دو روز نمیکشه که کشورت نابود میشه.
وابستگی یعنی دادن خزر به روسها که طرحهای علیه ایران را وتو کنه.
آره همه میدونن که بحرین رو دادن رفت،ولی آیا اینو هم میدونن که ابوموسی و تنب بزرگ و کوچک هم قراره
واگذار بشه؟اینو چطور هضم کنیم؟
بله کتابهایی هم هست که هم پیش پرده و هم پشت پردهی انقلاب رو واضح گفته،نمونهاش کتاب خاطرات کارتر.
بله دقیقا هرچی هست از خود ما مردم بیعرضه است.
درسته اینجا جای اینجور بحثها نیست.
۱۲ سال به زور بردنمون راهپیمایی الکی فریاد مرگ بر مرگ بر سر دادیم غافل از اینکه در اینده همین مرگ بر ها تبدیل به کینه ای میشن که خودمونو از درون نابود میکنن.
نمیرم و در اینده هم نخواهم رفت ...
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
حکایت حضور توی راهپیمایی حکایت هفته ی آخر مدرسهاس که با هم قرار میگذاشتیم از فردا دیگه مدرسه نیاییم ولی میرفتیم ببینیم چه خبره؟کی اومده و کی نیومده؟
بزادر جان ، شمایی کا با وجود نردیک بودن فرهنگ و مشترک بودن بخش بزرگی از تاریخت با کشور هایی مثل افغانستان و.... خودتو ارشون بالاتر میدونی و یه نگاه رو به پایین به برادران افغانی و پاکستانی و.... داری !! چطور دم از فرهنگ میزنی ؟!!
در مورد راه پیمیایی هم فقط به این نکته اشاره کنم که بزرگترین دشمن ملت ما(و هر ملت دیگه ای) بدون شک فقط و فقط خودشون هستند و اینه که اولویت داره . اما با این حال نباید ظلم های مستکبرین هم نادیده بگیریم که البته به معنی شرکت تو راهپیمایی نیست !! چون این راه پیمایی فقط قدرت نمایی توخالی ن ظ ا م حاکم هست ، برای اینکه بگه : ما بیشتریم !!
دوست من کلید سازی داره شاید بتونه کمک بکن :yahoo (4):
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
به عشق لبخند این آقا رفتم
اما بارون شدید بود زودی اومدم.
مطمئن باشید کسی واسه این دولت نرفته.رفتیم تا آقا بدونن تنها نیستن.تا امام خمینی(ره) بدونن هنوز هم
افرادی هستن که قدر[غدر] کارهاشونو میدونن.فراموش نکردن اون روزا رو حتی اگه نبودن و طعم ترس و ظلم
اون روزا رو نچشیدن.داخل این کشور به نظر من به تنها کسی که میشه اعتماد کرد همین آقان...
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه، سگی که پارس میکنه، گاز نمیگیره!!
فرگشت!