حالا خوبه تو سایت گفته اگه عکس مشکل داشته باشه اجاره رفتن به مرحله بعد رو نمیده بعد میان اینجا میپرسن عکس من خوبه؟؟؟
اونوقت بر فرض مثال این قابلیت رو نداشت سایت بچه های اینجا از کجا بدونن خوبه یا نه؟ اگه راهنمایی اشتباه میکردن چی؟
دوستان لطفا بخ خاطر چیزهایی به این کوچیکی (یه عکس گرفتن) آینده تونو به خطر نندازین. برین بیرون و یه عکس خوب بگیرید.
نا سلامتی این عکس قراره 4 سال بره رو کارت دانشجویی شماها!!
برو آرایشگاه به خودت برس و برو یک عکاسی شیک و تمیز واست عکس بگیره!
من امروز گرفتم 6 قطعه 7500 تومن! میشه گفت مفته!
اهان از این لحاظ بله
خیلی حساسیا!!من واسه قلم چی هم عکس نبردم خودشون عکس یه بنده خداییو زدن جای من همه میان ازم میپرسن این کیه که اسمش شبیه توه؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
والا من یه عکسی دوم دبیرستان واسه شناسنامم گرفتم هر سال میرم از روش کپی میزنم هنوز از همون استفاده میکنم
عکس من که خیلی داغونه. پارسال هم انقدر عکسم داغون بود که وقتی کارت رو پرینت میکردم بدون عکس بود و روش نوشته بود که عکست قبول نیست و باید 24 ساعت قبل از کنکور با کارت شناسایی بری توی محل امتحانت تا مهر بزنن روی کارتت.
نگران نباش اگه قبول نشه هم جریمش این نیست که راه ندنت! قبلش اطلاع میدن که باید با کارت شناسایی بری و رفعش کنی. همین.
فقط چون این کارها چند روز مونده به کنکور انجام میشه و ممکنه محل امتحانتون دانشگاه های دور از منزلتون باشه وقتت رو میگیره و تاثیر منفی روت داره.
بابا بیخیال عیب نداره..من ی عکس دارم مال اول دبیرستانمه هرموقع نیاز داشته باشم میرم از روش میزنم ...هرکی میبینه میگه خودتی؟؟؟؟تازه میخوام بازم از اون واسه کنکور استفاده کنم ...
بچه ها من سال قبل عکس بردم واس ثبت نام کافی نت بعد الان دارمش زیرش کوچولو آدرس سایت سنجش رو نوشته اشکالی که نداره؟
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)