من موندم!توی بلادِ کفر از این کارا میکنن! چرا هر روز وضعشون نسبت به ما بهتر میشه!؟ اون ژاپنیه بت پرست! حتی اون هندیه گاو پرست! اون دانشمنده مسیحی ابلهچرا واقعا دارن هیییی پیشرفت میکنن!!!!
واقعا به قول احمدی نژاد مشکل جوانان ما مدل موی اون هاست؟؟؟)
من موندم!توی بلادِ کفر از این کارا میکنن! چرا هر روز وضعشون نسبت به ما بهتر میشه!؟ اون ژاپنیه بت پرست! حتی اون هندیه گاو پرست! اون دانشمنده مسیحی ابلهچرا واقعا دارن هیییی پیشرفت میکنن!!!!
واقعا به قول احمدی نژاد مشکل جوانان ما مدل موی اون هاست؟؟؟)

ریختن و خوردن : با خود فکر میکنم چگونه است که ما این سر دنیا عرق میریزیم و وضعمان این است!
و آنها آن سر دنیا عرق میخورند و وضعشان آن است
نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن.........
زمانی که ما به شک بین دو سجده می اندیشیم! دوست عزیزمون تو چین توی زیر زمین داره قطعه تولید میکنه!
یادتونه تایلند سیل اومد چقد قیمت دی وی دی خام رفت بالا؟
حالا خاک ایران کن فیکون شه! قیمت چیزی بالا میره به نظرتون؟)) گاز که روسیه داره نفتم دم کشور های عربی گرم بشکه بشکه میدن اروپا!
اونا از نظر علمی ( و شاید فرهنگی ) از ما خیلی جلوترن ولی از لحاظ بنیان خانواده فک کنم ما از اونا بهتر باشیم ( حتی با وجود آمار بالای طلاق تو ایران )
علت این قضیه هم به همین موضوع برمیگرده .
معمولا 70/60 درصد پسرا تو ایران ( حالا بحث دخترا رو نمیکنیم ) از شروع دوره ی دبیرستان تا زمان ازدواجشون بیشتر از همه چیز ( درس خوندن و .... ) به فکر پیدا کردن و " جذب " دوست دختر و ... هستن و به جای پژوهش های علمی تو هر زمینه ای یا حداقلش درس خوندن ساده ، هر روز یه مدل مو درست میکنن و یه تیپ جدید میزنن و یه اکلن جدید تا بلکه بتونن یکیو جذب خودشون کنن .
/ یعنی من این موضوع رو هر روز میبینم /
یا آدمایی که به جای مو درست کردن و ... ، شب و روز تو وایبر و .. هستن و " فعالیت فرهنگی " میکنن
البته دلایل خیلی زیادی هست واسه عدم پیشرفت علمی ایران ولی به نظرم ، این مهم ترینشه .
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
اگه پا رو دمشون نمیذاشتیم! تحریممون نمیکردن که تورم بشه n درصد! و قیمت مسکن و ال و بل بالا بره!
تو فکر میکنی من دوست ندارم ازدواج کنم؟ دوستای دیگم از ازدواج بدشون میاد؟؟؟
تا حالا فکر کردی اگه بخوای یه ازدواج خیلی کوچیک و بی تشریفات بکنی چقدر واست هزینه داره؟
خیلی ببخشید ولی آدم شکمش سیر نباشه مخش کار نمیکنه!
خارجیا گردن به پایینشون تامینه گردن به بالاشون که مخشونه کار میکنه!
اینجا نه!
الان شرایط جوونای ایرانو به یه مثلا جوون فرانسوی بگی هنگ میکنه!
البته اونجا هم مملکت گل و بلبل نیست ولی به هر حال
آن کجا و این کجا!
ولی من دلم روشنه که همین جوونا یه روز همه چیزو درست میکنن!!!
البته نه اونایی که با شلوارو کفش رنگی تو خیابون دنبال اینو اونن!!
یه سر به کتابخونه ها بزن! ببین بچه ها چقدر با علاقه و عالی دارن تلاش میکنن
سلامتی دانشجو! همیشه گیتارش کوک! نه اونی که واسه فشن موهاش کارش خواهش بود!
بله . درسته
شاید اصلی ترین دلیل عدم پیشرفت علمی ایران ؛ همین مسئله ی ازدواج هست که بیشتر وابسته به شرایط اقتصادیه .
از طرف دیگر روز به روز شرایط اقتصادی ـمون بد تر میشه .
در نتیجه تو شرایط علمی هم درجا خواهیم زد و به قول شما اگه ایران نابود هم بشه چیزی تو دنیا تغییر نمیکنه
____
کفش رنگی رو خوب اومدی .
این شلوار و کفشای رنگی دیگه آخرشن خدایی
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB

اینا رو بی خیال....
آها...مهرداد .... نیویورک
دوست دختر من نازه/ توی دخترا ممتازه
عاشقش شدم تازه/دوست دخترمن
دوست دخترمن عاصه/قلبش پره احساسه
مثل یه دونه الماسه/دوست دختر من....
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)