در رابطه با بعضی آدم ها جناب حافظ چیزی نمیفرمایند!!!:yahoo (4):
در رابطه با بعضی آدم ها جناب حافظ چیزی نمیفرمایند!!!:yahoo (4):
ویرایش توسط Lawyer : 18 بهمن 1393 در ساعت 18:30
زندگی بی مکث جریان داره....
دوستان سلام.
به اون حاج آقا بفرمایید شعار نده لطفا...
توکه رو شن های ساحل نشستی داری آفتاب میگیری و خبر نداری اون بدبختی که داره غرق میشه چی میکشه پس ببند دهنو...
توکه اینقد مرد نیستی دستشو بگیری دیگه حداقل لطفا شعار نده بشین آفتابتو بگیر تا ویتامین k جذب بدنت شه...
بره ازدواج کنه؟؟؟
نه که شرایط جامعه خیلی خوبه، اونایی که این غلطو کردن تا آخر عمرشون تو کف شکری که خوردن میمونن.
مرد مومن ما تو مملکتی زندگی میکنیم که تو خطبه نماز جمعه بهمون میگن جای روزی سه وعده، روزی یک وعده غذا بخورید چون وضع اقتصادی مملکت خرابه.(اینو کسی گفته که روزی 2 کیلو خاویار میخوره)
ازدواج کنیم؟؟؟
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
راستی کاتالوگ خودمو که نگا کردم نوشته اولین هدیه ما به تو آزادیته هرکی خواست اینو ازت بگیره بزن تو چشش و چالش.
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
ومرد گاریچی در حسرت مرگ

دوستان یه توصیه دارم براتون
یاد بگیرید همیشه از مغز خودتون استفاده کنید
نه دنبال حاج آقا راه بیفتید نه دنبال حاج خانوم
قومی متفکرند اندر ره دین قومی بگمان فتاده در راه یقین
میترسم از انکه بانگ آید روزی کای بیخبران راه نه آن است و نه این
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
سلام دوستان خوبم من کاری با حاج اقا ندارم ولی شما توجه کنید ببینید که خداوند این دستور را داده خدواند برا این میگه با نا محرم ارتباط نداشته باشید چونکه همه ما انسان ها را خدا افریده و خداوند به بنده ای خودش غیرت داره به همین خاطر میگه به بنده ای من نگاه نکن که اگه نگاه کردی با من طرف هستی حالا هر کس میخواد با خدا طرف بشه و جوابی داره خب مشکلی هم نداره تو روز قیامت که این همه که خدا تو قرانش گفته این دنیا کوچیکه گفته قیامت بزرگه برو بگو چون مد شده بود دوست دختر بازی من دوست دختر دارم ی کم فکر کن و این ی جهت قضیه هستش اگه ی کم اصلا دین هم نداشته باشی ی کم بری دنبالش خودت متوجه میشی که کاره اشتباهی هستش و چقد این دوست دختر پسرا بهم خیانت کرده اند وووو چقد مثلا ی نمونه بگم که چند روز پیش به خودکشی تبدیل شد تو شهرمون ی نفر ی دختر را میخواست واقعا هم دوس داشت ولی دختره شوخی گرفته بود پسره که خودشو اعدام کرد ی گردنبد میده به دختره این دختره میره میده به دوست پسره دومش بعد ی روز گردنبد را پسره میبینه و جریان را میپرسه قص الا هذا بعد که متوجه میشه طرف خودشو اعدام میکنه به همین راحتی شاید بگید پسره نمیدونم مشکل داشته ولی ن ارو اروم این اتفاق هم میفته البته این نظر شخصی خودم بود در همین حد کاری هم ندارم موفق باشید![]()
ویرایش توسط gole yas : 18 بهمن 1393 در ساعت 22:01
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
کاری به حاج آقا و حاج خانم ندارم ؛ یعنی اینجور مسایل بیشتر از اینکه یه موضوع مذهبی باشه ، یه مسئله ی " اجتماعی " هست ؛
به نظر من ، داشتن دوست دختر/پسر قبل از ازدواج باعث میشه آدم همسرش رو تو موقعیت های مختلف با دوست سابقش مقایسه کنه و این کار ممکنه باعث دلزدگی از همسر بشه .
البته این نظر من بود ؛ شاید بنظر شما اشکالی نداشته باشه ( هر کس نظر خودشو میگه خب )
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
والا ما دوست دختر نداریم...از این کارام نمیکنیم...
مشکل ما با کسی دیگه بود...
که از اون بالا ندا اومد:ای نکبت ببند دهنتو وگرنه کاری میکنیم واسه همیشه بسته بشه!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)