خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

سوال مهم و اضطراری لطفا همه بیان!!!

سلام دوستان من به دلیل کمبود وقت اصلا واسه کنکور تجربی نخوندم ولی واسه کنکور زبان تقریبا اماده ام میخوام تو کنکور زبان شرکت کنن ولی زمین و زمان دارن بهم میگن این کارو نکن زبان اینده نداره امروز از مشاورمون پرسیدم گفت رشته زبان اشباع شده میخوای زبان بخونی برو چینی یاد بگیر بعد وارد تجارت شو!!!منم دیدم از موضوع پرته کلا با یه خیلی ممنون از مشاوره خوبتون از دفترش اومدم بیرون !!! من الان پیش تجربی ام میخواستم ببینم چطور میتونم 1 سال واسه کنکور بمونم و سال 95 کنکور بدم اگه امسال کنکور بدم داشگاه قبول شم 1 سال محروم نمیشم؟و نمیرم سربازی؟؟البته باید بگم که من 76ی هستم:yahoo (4): دوستام 75...حالا میگین چیکار کنم زبان بدم؟ندم؟اگه سال 94 کنکور ندم چی میشه؟سال 95 کنکور بدم؟لطفا راهنمایی کنید ممنون فارق التحصیل های تجربی هم بیان نظرشونو بدن...ممنون...

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم پارسال همین حدودای سال بود که گفتم واسه سال دیگه. سال دیگه حتما تک رقمی میشم!!
      ولی همش دروغ بود که به خودم میزدم...
      بنظر من بخون که امسال نجات پیدا کنی از این اضطراب و دلهره کنکور
      حداقل اگ افتادی سال دیگ، از صفر شروع نکنی و یه پیش زمینه ای داشته باشی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از نظرت من با عمومی ها مشکلی ندارم میخوام از الان اختصاصی ها رو بخونم فقط خدمت سربازی چی میشه؟با توجه به این که نیمه 76 هستم؟؟؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      up

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام
      اگر بار اولت کنکور میدی هیچ مشکلی نداره یک سال دیگه بمونی(چون یکسال معافیت تحصیلی داری ومشکلی هم پیش نمیاد)یک نمونشم خود من هیچ مشلی هم برام پیش نیومد.فقط وقتی کنکور 94 دادی و از رتبه خودت راضی نبودی ویا رشته مورد علاقت قبول نشدی میتونی یک سال دیگه برای کنکور بخونی مشکلی هم نداره(فقط اینم بگم اگر انتخاب رشته کردی اونم از نوع دانشگاه دولتی برای کنکور 94 حتی اگر یک رشته هم قبول بشی توی دانشگاه دولتی باید بری اگر هم خوشت نمیاد بری برای کنکور 95 حق شرکت نداری ولی در انتخاب دانشگاه ازاد این طور نیست اگر قبول بشی میتونی نری)
      کدام درب را بزنم که تو در درون آن باشی؟..

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rick نمایش پست ها
      سلام دوستان من به دلیل کمبود وقت اصلا واسه کنکور تجربی نخوندم ولی واسه کنکور زبان تقریبا اماده ام میخوام تو کنکور زبان شرکت کنن ولی زمین و زمان دارن بهم میگن این کارو نکن زبان اینده نداره امروز از مشاورمون پرسیدم گفت قشم رشته زبان اشباع شده میخوای زبان بخونی برو چینی یاد بگیر بعد وارد تجارت شو!!!منم دیدم از موضوع پرته کلا با یه خیلی ممنون از مشاوره خوبتون از دفترش اومدم بیرون !!! من الان پیش تجربی ام میخواستم ببینم چطور میتونم 1 سال واسه کنکور بمونم و سال 95 کنکور بدم اگه امسال کنکور بدم داشگاه قبول شم 1 سال محروم نمیشم؟و نمیرم سربازی؟؟البته باید بگم که من 76ی هستم:yahoo (4): دوستام 75...حالا میگین چیکار کنم زبان بدم؟ندم؟اگه سال 94 کنکور ندم چی میشه؟سال 95 کنکور بدم؟لطفا راهنمایی کنید ممنون فارق التحصیل های تجربی هم بیان نظرشونو بدن...ممنون...
      من فکر کنم اون مشاوری که گفته برو سراغ زبان چینی درست گفته
      جون بازار زبان انگلیسی کلا اشباعه و کلی فارغ التحصیل زبان انگلیسی داریم . ولی بازار کار برای مترجم زبان چینی الان خیلی بهتره . البته شما در کنارش خودت میتونی زبان انگلیسیت رو هم کار کنی چون در هر صورت برای هر مترجمی لازمه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کلا میتونم کنکور 94 رو ندم بعد 95 ثبت نام کنم؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام
      هرگز به این روش فکر نکن حتما شرکت کن و توی زمان باقی مانده تلاشتو چند برابر کن چون اگر امسال قبول شی خیلی بهتره تا سال بعد معلوم نیست سال بعد چی رخ بده .
      کدام درب را بزنم که تو در درون آن باشی؟..

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      از نظر سربازی هیچ مشکلی نداری....میمونه از لحاظ درسی و کنکور و این چیزا...از نظر من که خودم دوسال کنکور دادم برو امسال رو خوش باش تا اول تیر به امیدخدا از اول تیر بشین بخون واسه کنکور 95 و پیش خودت فکر نکن که وقت زیاد داری تابستون نخونی بذاری از اول مهر !!!
      این کارو کنی بهتره دیگه تصمیم گیری با خودتون هست
      در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم

سرزنش‌ها گر کند خار مغیلان، غم مخور

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سال بعد تاثیر معدل 35 درصد میشه...امسال تمام تلاشتو بکن اگه هم رشته خوبی قبول نشدی خواستی بشینی سال بعد پیش زمینه ای از درسا داشته باشی هم الان سال دومی هستم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام خب اگه تاثیر معدل 35 درصد بشه نمرات ما هم به همون میزا که وقتی 25 درصد بود با در نظر گیری اصل تناسب میان بالا!اشتباه میگم؟

سال 94
      یه نفر 20 میشه 25 درصد
      یه نفر 10 میشه 12.5 درصد

سال 95
      یه نفر 20 میشه 35 درصد
      یه نقر 10 میشه 17.5 درصد

البته کنکور اینجوری حساب نمیشه این برای درک مطلب بود.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط meva نمایش پست ها
      از نظر سربازی هیچ مشکلی نداری....میمونه از لحاظ درسی و کنکور و این چیزا...از نظر من که خودم دوسال کنکور دادم برو امسال رو خوش باش تا اول تیر به امیدخدا از اول تیر بشین بخون واسه کنکور 95 و پیش خودت فکر نکن که وقت زیاد داری تابستون نخونی بذاری از اول مهر !!!
      این کارو کنی بهتره دیگه تصمیم گیری با خودتون هست
      موافق نیستم باهات داداش...
      از الان بگه از تیر میخونم ،میره میره میره تا اوایل آذر که بخواد شروع کنه...
      از الان شروع کن...ولی همه ی کتابارو همشو نخون...50 درصد کتابارو با عمق 100 درصد بخون
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.karaj نمایش پست ها
      موافق نیستم باهات داداش...
      از الان بگه از تیر میخونم ،میره میره میره تا اوایل آذر که بخواد شروع کنه...
      از الان شروع کن...ولی همه ی کتابارو همشو نخون...50 درصد کتابارو با عمق 100 درصد بخون
      عجب

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)