با سلام
اگر فردی دارای مدرک کارشناسی شیمی از دانشگاه پیام نور باشد در کتکور سراسری 94شرکت کند و پزشکی روزانه قبول بشود می تواند در این رشته در دوره روزانه بدون پرداخت شهریه درس بخواند؟
ممنون می شوم اگر به این سوال پاسخ واضح بدهید...
با سلام
اگر فردی دارای مدرک کارشناسی شیمی از دانشگاه پیام نور باشد در کتکور سراسری 94شرکت کند و پزشکی روزانه قبول بشود می تواند در این رشته در دوره روزانه بدون پرداخت شهریه درس بخواند؟
ممنون می شوم اگر به این سوال پاسخ واضح بدهید...
مطمئن هستید که می شود؟پس مصوبه 45 جلسه شورایعالی علوم پزشکی (دارندگان مدرک کارشناسی و ارشد فقط می توانند در پردیس بین الملل پزشکی بخوانند)به چه چیزی اشاره می کند خیلی مبهم است؟من نمی توانم دقیقا مطمئن شوم.سردرگم شده ام....
میگن برای رشته پزشکی شرایط فرق میکنه.صفحه 5 دفترچه راهنمای شرکت در آزمون بند و ،ه به صورت مبهم به این موضوع اشاره کرده است.برای همین من شک دارم.
کسایی که آزاد،پیام نور میخونن بازم یارانه بشون تعلق میگیره.(شهریه اصلی شهریه بین الملله که بدون یارانست.) و کسایی که ازین یارانه استفاده کردن دیگه رشته های پزشکی رو به دلیل هزینه ی زیادی که واسه دولت داره،نمیتونن انتخاب کنن )
ویرایش توسط amiredge : 09 آذر 1393 در ساعت 19:24
پس اگه کسی با مدرک کارشناسی دانشگاه پیام نور یا آزاد دوباره کنکور بده و پزشکی روزانه قبول بشه میتونه از تحصیل رایگان بهره مند بشه؟
میتونه
من حضورا از خود وزارت علوم و سازمان سنجش پرسیدم.
معاون وزارت علوم بهم گفت :وزارت بهداشت بخاطر سود خودش همش میخواد پول بگیره ولی بی خیال باشید.
ولی جون شما روزانه نبودید مشکلی بابت تحصیل رایگان ندارید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)