غیر از کتاب همایش نشر دریافت کتاب دیگه ای هست که درسنامه های خوب و خلاصه داشته باشه؟؟؟؟
نظرتون درباره ی چکیده زیست شناسی یا زیست شناسی در یک نگاه چیه؟
دوستانی که گاج دارن ایا این کتاب درسنامه هم داره یا فقط تسته؟؟
در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغیلان، غم مخور
بستگی به علاقه فرد داره... خیلیا به ریاضی علاقه ندارن.. صد سال هم اگه کلاس برن نمیفهمن چی به چیه.
زیست هم همینطوریه .... فقط علاقه مندان واقعی زیست میتونن در این درس خوشمزه به موفقیت برسن.
بنظر من زیست رو نباید ناقص خوند... دلیل هم نباید بیارید که کتاب هم همینجوریه...شما مجبورن یکم از کتاب دور بشین و به مطالبی برسید که در کتاب درسی به اون اشاره ای نشده...خیلی سبز از این نظر بسیار عالی بوده
هم مباحث کنکوری رو پوشش داده و هم مباحث خارج از کنکور....این مطالب خارج از کنکور درسته در کنکور نمیان ولی باعث میشه آدم بر مطالب درسی هم مسلط بشه
جزوه دبیر و کتاب درسی زیاد منبع خوبی نیستند... در مراحل اولیه مطالعه میشه روشون حساب کرد ولی وقتی آدم کم کم گرم میشه دیگه باید وسعت مطالعش رو افزایش بده.
یادتون باشه این زیستی که امروز میخونید باید پایه ای باشه برای سال های بعد در رشته های پزشکی...پس هرچند که بخونید به نفعتونه چه مربوط به کنکور چه نامربوط
منبع پیشنهادی من خیلی سبز و کتاب نموداری مهر و ماه ( برای دوره کردن عالیه!!!) و همچنین کتاب لغتنامه زیست کنکور مهر و ماه.
یه سری کتاب دیگه هم هستن که خودم مطالعه میکنم برای تسلط بیشتر هرچند شاید بدرد بعضیا نخوره: بافت شناسی ( تالیف و چاپ دانشگاه تهران) و کتاب زیست شناسی سلولی-ملکولی "لودیش"
تشکور
آقا شما این اسم منو نمخونی؟؟ هان؟ احتیاج به گفتن داره؟؟؟شوخی نکن
حذفیات و اضافات 92 رو داره حالا نمیدونم 93 هم تغییر کرده باشه یا نه.زیست نموداری مهروماه ویرایش نشده .موقع خوندن ادم کلافه میشه که کجاش حذف شده یا تغییر کرده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)