بنده احساس میکنم وقتی تمام فصل را کامل میخوانم و بعد همزمان با ورود به فصل بعدی تست میزنم هم وقتم کمتر گرفته میشود هم تعداد غلط های کمتر .نظرتآن را راجع به این شیوه لطف کنید بگید ممنون میشم
خلاف قوانین
ویرایش شده.
سلام...
درس زیست شناسی درسیه که کاملا بستگی به توانایی شخص داره بطوریکه اگه خود شخص داوطلب مستعدی باشه میتونه با یه منبع
متوسط هم به موفقیت برسه...
کتاب نشرالگو،گاج وخیلی سبز همچنین تانک تست تخته سیاه جز بهترین منابع زیست کنکورن اما اینکه ازکدومش
باید استفاده کنید کاملا برمیگرده به شیوه ی مطالعه وساختار وسلیقه ی ذهنی شما...
نشرالگو یک کتاب بسیارعالی وسطح بالاست درنتیجه برای افرادمبتدی خیلی توصیه نمیشه
خیلی سبزیک کتاب کامل وقویه وتقریبا هیچ ابهامی رو درمورد کتاب برای شما باقی نمیذاره
کتاب جدید گاج هم کاملا رویکرد کنکوری داره وشبیه ترین تستها رو به کنکور سراسری داره...
من یکی از دوستام توی آزمونای قلمچی درصد بالای هشتاد میزنه وتقریبا دو ازمون قبلتر رو 100 زده بود(ژنتیک وگیاهی)
منبع مطالعش هم بعد از کتاب فقط وفقط خیلی سبز بود ولی خب روی خیلی سبز کاملا مسلط بود...
شما هم اگه روی کتاب ویک منبع خوب(فرقی نمیکنه هرکدوم از منابع پیشنهادی)به تسلط برسین میتونین جز شانسهای درصد بالا باشید...
البته مهمتر از منبع شیوه ی مطالعه ی زیست شناسیه که اساتید انجمن بهتر بهش اشراف دارن...
موفق باشید...
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
به نظر منم اموزش ننمی خواد هر چند درصد زیست خودم تو قلمچی بیست بیشتر نیست ولی احساس میکنم کتاب و جزوه گرفتن بی فایده است و من باید روش خوندن این درس رو کشف کنم..و هنوز کشف نکردم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
شما خودت درصد زیستت چند بود؟؟؟؟اگه زیستتون خوبه میشه بگید منظور از عمقی و مفهومی خوندن چیه؟؟؟؟
سلام دوستان
من برای زیست کلاس میرم و جزوه دبیرمون و کتاب همایش زیست شناسی رو میخونم و اگر بخوام جزوه دیگه ای بخونم پیشنهاد شما چیه؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)