شاید با این کارش بتونه مسولیت پذیر شود و کار های بزرگ بکند همه چیز درس خوندن نیست و کسی که.میخواد با درس خوندن موفق بشه باید علاقه داشته باشه مطمئن باشید اینده این فرد خوب میتونه باشه به شرطی که خودش بخواد
شاید با این کارش بتونه مسولیت پذیر شود و کار های بزرگ بکند همه چیز درس خوندن نیست و کسی که.میخواد با درس خوندن موفق بشه باید علاقه داشته باشه مطمئن باشید اینده این فرد خوب میتونه باشه به شرطی که خودش بخواد
خلاف قوانین
ویرایش شده.
بچه ها راحت دارید آدمارو قضاوت میکنید.
چی از زندگیه اونا میدونید؟؟؟
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
سلام و درود ،
دوستان به عنوان تمرین کل اسم های مشتق ، مشتق مرکب ، ساده و مرکب این تاپیک رو پیدا کنین :yahoo (4):
موفق باشین
* متولد چه سالی هستی؟
نمیدانم به خدا متولد چه سالی هستم.:yahoo (21):
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
خیلی دلم سوخت...
نمیدونم دلیلش از ازدواج زود با این شرایط چی بوده...
اگه عشق و عاشقی باشه،متاسفم براش...
ایشون با تو میدون واسادن وتازه اونم اگه کسی ببرتش سرکار...با30 تومن...اول نوجوونی میخواد خرج خودشو زنشو بچشو بده!!
یکی نیست بگه شما شغل ثابت پیداکن،پس انداز کن،کلا کمی آماده باش،بعد برو سراغ هواوهوس دل...
به قرآن قسم،اگه یه روز تو خونه پول نباشه عشق و عاشقی چیکارست؟
پول اینو نداشته باشی،10تا نون بخری،عشق و عاشقی روسننه؟
اندازه یه شب،فقط یه شب...تو یکی از روزای سرد زمستون،خونت سرد باشه...عشق عاشقی روسننه؟(حالا ایشون میگن:بخاری نداریم...)
تو حرفاش به قسمت خیلی تاکید داشت...قسمتو قبول ندارم،خداوند به انسان قدرت اختیار داده...قسمت نبوده که تو این سن اینطوری...جوون خودت خواستی اینطور بشه!
لینک ایسنا رو لطفا قرار بدید !
این خبر قبلا هم توی انجمن پخش شد و کذب بودنش ثابت شد !
دوباره هم پخش شد اینبار با تگ ایسنا !
لطفا شایعه پراکنی نکنید (حتی اگه این ازدواج صورت گرفته باشه شما با ترحم های بی مورد دارید جفا میکنید به این دو کفتر عاشق !)
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
عزیز ، قیافه ی آدما که دست خودشون نیست . منم مثل شما قبول دارم که ازوداج زودش با شرایط اقتصادی ضعیف خانوادش کار اشتباهی بوده ولی این چه ربطی داره به ظاهر طرف ؟!خیلی خوشگلن
فکنم خودشون هم حاصل ازدواج فامیلی ان
کاش تو این زمونه معیار قضاوت آدم ها قیافه ی " قلبشون " باشه نه صورتشون
این که میگه تاریخ تولدش یادش نیست ؛ (البته اگه واقعی باشه ) و یا اینکه میگه مادرش هم طلاق گرفته و ... نشون میده که محیطی که توش بزرگ شده ، طوری نبوده که ما الان به آسونی بیایم و قضاوت کنیم که کارش درست بوده یا نه ..
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
یه لحظه خودتون رو فرض کنید که الان بچه 4-5 ساله داشتید :yahoo (94):
ولی از شوخی گذشته:
هرچی خواستم به خودم بگم زود قضاوت نکن و فلان و......... دیدم نه نمیشه
من موندم ازدواج کردن با معتاد نشدن چه رابطه ای دارند؟؟؟
وقتی میگه هم سن و سالام دارن بازی می کننن........ !!
.
.
فقط کافیه ببینید حضرت علی (ع) و پیامبر(ص) تو چه سنی ازدواج کردن!!
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
فرگشت!