نوشته اصلی توسط
poshtiban.c905
سلام مجدد. مرسی از شما دو دوست با صفا و گرامی . ای کاش دوستان بیشتری شرکت میکردن.
امروز پیش یک مشاور تحصیلی رفتم . ولی مشاور کنکور نبود ، دقیقا همین رو گفت .همش تلقینه ، گفت که اینقدر باید به خودت سختی بدی و تمرین کنی تا ذهنت روان و ساده بشه .
افرین به شما . دقیقا درست گفتید موقع حفظ کردن حواسم همیشه پرته ، انشاالله درستش میکنم،
خودمم هم تو همین فکر بودم که ریاضی و فیزیک رو در حد صد درصد میتونم بیارم ، ریاضی تجربی خیلی خیلی اسونه ، در مقابل حسابان و دیفرانسیل رشته ریاضی هیچی نیست .فیزیک تجربی هم خوبه ، به خیلی از مباحثش علاقه دارم مثل مدار ها . شیمی و زیست رو میخام از اول بخونم . عربی هم واسم خیلی اسونه . هرچند فراموشش کردم ولی چون عرب زبان هستم تسلط زیادی بهش دارم ،
و اما شما دوست عزیزی که گفتی تست بزن ، حرفتون درسته ، ولی من میخواستم مشکل حفظیاتم کلا درسته بشه ، دروس علوم پایه پزشکی خیلی سخت تر و گستته تر از کتب کنکور هستن . باید به فکر راه چاره باشم .
،،،،،،،،،،
حالا دوستان .بریم واسه نکته بعدی ،
ایا واسه شیمی .زیست . ادبیات و زبان فارسی و عربی لازمه کتاب های سال اول رو بخونم ؟
چون شش هفت ساله از این درس ها فاصله گرفتم و به دلیل اینکه نمیخام حتی یه مبحث کوچولو و ناشناخته و مبهم از دروس دوم وسوم برام بمونه میخوام از پایه بشینم بخونم .
من هیچ جزوه ای ندارم. میخام خوداموزهای پیشرفته بخرم ، مثل پیک گل واژه یا محوری گاج ، که درس رو کاملا توضیح داده ، مثال سخت و اسون داده . بعد در پایان هر فصل تمرین و تست میده ، دقیقا میخام از دروس اول بخونم ،
حال پیشنهاد شما چیه ؟ ایا نیازه از اول دبیرستان بخونم ؟ کار خوبی میکنم یا ؟ مثلا عربی ، که هیچیش یادم نیست ، از دوم بخونم یا اول ؟
ممنون میشم نظرتون رو بدید