خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

آیا همه در ریاضی مشکل دارند؟

سلام دوستان,
      من فارغ و التحصیل تجربی هستم و امسال کنکور دارم, بچه ها من تمام وقتم رو برای ریاضی هدر د ادم و به نتیجه ای نرسیدم! این وقتو اگه روی چندتا درس که استعداد خوبی توشون دارم مثل زیست, دینی و زبان می ذاشتم الان ترازم بالای 6500 بود! ولی متاسفانه الان 5600 هست, امروز داشتم کارنامه های پارسالو میدیدم که 90% بچه های تو بازه ی رتبه ی 2 هزار تا 5 هزار ریاضیشون زیر 40% بود!
      قطعا! اینا از اول برنامه چیدن که چندتا مبحثو بخونن برسونن به 40-50 و موفق هم شدن و وقتشونم مثل من هدر ندادن که به زور یه مبحثی رو که هیچی ازش نمی فهمن هدر بدن! در عوض وقتو گذاشتن رو درسای دیگه و مثلاً طرف زیستشو 82 زده بود ریاضیشو 17%! من درسایی مثل عربی, دینی و زبان رو کاملاً پتانسیلشو دارم 80-90 بزنم و توی کانون هم هم امسال و هم پارسال با یه کم تلنگر رسیدم به این درصدا
      من نمرات نهاییم همشون زیر 15 هست و معدل کتبیمم 12/56 , ریاضی رو مثل بقیه دوستان همینجور بخونم و وقتمو بذارم برا بقیه درسا؟

برای رسیدن به هدفمم هم رتبه ی زیر 6 هزار منطقه 2 کافیه(دندونپزشکی بندرعباس)
      ویرایش توسط *Yousef* : 17 دی 1393 در ساعت 21:37

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیزم
      به نظر من دروسی مثل زیست شیمی ادبیات و دینی خیلی مهمترند تا ریاضی متاسفانه شما بقیه درسا رو ول کردین چسبیدین به ریاضی.شما فورا به عمومی ها زیست و شیمی برسید برای دندانپزشکی و... مجموع فیزیک و ریاضی 100 باشه کافیه.یعنی شما آنالیز و احتمال آمار تابع معادله و نامعادله تصاعد ماتریس توابع نمایی و لگاریتمی حدوپیوستگی و 1 سوال گلابی از مشتق هم نمیتونید بخونید که حداقل 40 بزنید؟؟!!!!!

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      احتمال, تصاعد و لگاریتم رو خوندم, اینایی هم که گفتین می خونم
      پس میگین از فردا فقط بشینم روی همین مباحث کار کنم؟

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه متاسفانه در مورد چی صحبت می کنن

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Yousef* نمایش پست ها
      نه متاسفانه در مورد چی صحبت می کنن
      در مورد شما یعنی کسایی مثل شما حتما دانلود کنید گوش کنید اگر ضرر کردید با من
      فایل استاد افشار

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

گوش کردین نتیجشو به منم بگید که آیا بدردتون خورد یا نه؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Yousef* نمایش پست ها
      سلام دوستان,
      من فارغ و التحصیل تجربی هستم و امسال کنکور دارم, بچه ها من تمام وقتم رو برای ریاضی هدر د ادم و به نتیجه ای نرسیدم! این وقتو اگه روی چندتا درس که استعداد خوبی توشون دارم مثل زیست, دینی و زبان می ذاشتم الان ترازم بالای 6500 بود! ولی متاسفانه الان 5600 هست, امروز داشتم کارنامه های پارسالو میدیدم که 90% بچه های تو بازه ی رتبه ی 2 هزار تا 5 هزار ریاضیشون زیر 40% بود!
      قطعا! اینا از اول برنامه چیدن که چندتا مبحثو بخونن برسونن به 40-50 و موفق هم شدن و وقتشونم مثل من هدر ندادن که به زور یه مبحثی رو که هیچی ازش نمی فهمن هدر بدن! در عوض وقتو گذاشتن رو درسای دیگه و مثلاً طرف زیستشو 82 زده بود ریاضیشو 17%! من درسایی مثل عربی, دینی و زبان رو کاملاً پتانسیلشو دارم 80-90 بزنم و توی کانون هم هم امسال و هم پارسال با یه کم تلنگر رسیدم به این درصدا
      من نمرات نهاییم همشون زیر 15 هست و معدل کتبیمم 12/56 , ریاضی رو مثل بقیه دوستان همینجور بخونم و وقتمو بذارم برا بقیه درسا؟

برای رسیدن به هدفمم هم رتبه ی زیر 6 هزار منطقه 2 کافیه(دندونپزشکی بندرعباس)
      به این فکر کن شاید تو کنکور نتونی این درسایی که میگی نقطه قوتته درصد بالا بزنی سعی کن همه درسا نقطه قوتت باشه فقط رو یکی دوتا درس برنامه ریزی نکن.یکی از دوستام پارسال ترازاش خیلی بالا بود چون عربی و ریاضیش عالی بود معمولا100میزد اما کنکور نتونست ریاضیو مثل ازمونش بزنه شد2000منطقه3
      پس فقط رو یکی دوتا درس تمرکز نکن

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من اصلاً نگفتم روی دو تا درس تمرکز می خوام کنم! من تمام درسام خوب هست غیر از ریاضی بحث من این بود!

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بابا ریاضی خیلی مهمه رتبتو خیلی تغییر میده یکی بود تمام درصداش بالا80 بوده فقط چون ریاضی 30زده بود شد400

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      الان شما می گی چکار کنم؟ مهمه ولی وقتی نمی تونم بهتره اینکارو انجام بدم! شما برو کارنامه ها پارسالو ببین! من نمی خوام زیر 400 شم که انقدر رتبمو تغییر بده!
      تمام رتبه های زیر 5000 و بالای 2000 ریاضیشون میانگین 50 هم نمی شه! زیر 1000 بله خیلی تاثیر داره اگه خوب نزنی ولی بالای 1000 همدرد تا دلت بخواد داری

قرارم نیست 0 بزنم که! این مباحثی که دوستمون گفتن رو اکثراً خوندم و بقیشم میخونم و به 50 می رسه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب پس کجاش مشکل داری وقتی میتونی 50 بزنی خیلیم خوبه دیگه هم نگو تو ریاضی میلنگم
      البته شما پسرا خوش بحالتونه تا2000 میتونین پزشکی قبول شین پس نگران40 درصد ریاضیت نباش

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      50 رو همه می تونن بزنن بنظرم! منتها اگه قرار باشه همه ی ریاضی رو بخونیم نه! باید یه سری مباحث انتخاب کنیم و اونارو بخونیم که به این درصد برسه .. 50% رو 100% بخونم بهتره تا 100% رو 20% بخونم!

من بومی هرمزگانم زیر 6 هزار دندون قبول می شم:yahoo (4): البته خب بخوام برا 5 هزار بخونم یه صفر اضافه میاد جلوش

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پس انتگرال و مشتق و کاربردشو بخون که راحته احتمال ریسکش بالاست

13. Top | #13
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      احتمال , لگاریتم و دنباله رو خوندم

مشتق و کاربرد مشتق و حد و انتگرالم تو پروژه بعدی قلمچی هست می خونم درست

امار و معادله نامعادله هم باید جدا بخونم, اینا مباحثیم که به نظرم همه بخونن راحت ازش یه 40-50 درصد در میاد! جمعشم کلاً فکر کنم میشه 60 درصد!

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تازه امار هم حجمش کمه هم سوالاش راحته میتونی رو اینم سرمایه گذاری کنی

15. Top | #15
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی از اینکه کمکم کردید از فردا فقط همین مباحثو می خونم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)