دوستان من از چند نفر پرسیدم و متأسفانه هر کس جوابی که به من داد با هم فرق میکرد. به نظر شما دی وی دی های بهمن بازرگانی (با توجه به تغییرات کتابهای شیمی) برای امسال قابل استفادس؟ ممنون میشم یکی دقیق توضیح بده چقدر فرق داره.
دوستان من از چند نفر پرسیدم و متأسفانه هر کس جوابی که به من داد با هم فرق میکرد. به نظر شما دی وی دی های بهمن بازرگانی (با توجه به تغییرات کتابهای شیمی) برای امسال قابل استفادس؟ ممنون میشم یکی دقیق توضیح بده چقدر فرق داره.
سلام
این دقیقا سوال منم هست ,میخواستم dvd هارو از سایت مبتکران سفارش بدم تماس گرفتم باهاشون گفتن Dvd ها سال 88 ضبط شدند حالا با توجه به تغییرات شیمی 2 و 3 مردد موندم که سفارش بدم یا نه.
لطفا راهنمایی بفرمایین
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
ببين داداش،
تا جايي كه من ميدونم جايي تغيير نكرده يا اضافه نشده ولي بعضي جاها فقط حذف شده كه ميتوني اونجاهاش رو نبيبي ولي اگه همونجا هاش رو هم ببيني مسلمآ ضرر زيادي نميكني فقط يكم پيشرفته تر ميشي...
خاهش میکنم
من کتاب های چاپ امسالش رو گرفتم که تغییرات توش اعمال شده. و جاهایی از دی وی دی که میبینم تغییر کرده رو سرسری ( گذرا ) یک نگاه میندازم
پیش1 هم که یکم تغییر کرده و فرقی توی حالش نکرده
به نظرم دی وی دی ها رو ببین.خوبه.پیش1 مال سال 90 هست و پیش 2 مال 92 . چون اگه تمامش رو ببینی توش سوال سال 91 حل میکنه
فقط فصل 5 دوم رو نبین
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
به نظر من اصلا کیفیت نداره همون کتابشو بخونی بهتره یا دوست داشتی ونوس یا افبا بگیر اما دیگه دیره چون تعداد دی وی دی بالایی داره نمیرسی همشو ببینی
دوستان من یه جا خونده بودم که دی وی دی های متبکران روی ویندوز 7 و نسخه 64 بیتی بالا نمیاد! درسته؟ من سفارش دادم و قراره بزودی برسه ولی نمیدونستم که قراره اینطوری باشه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)