دي وي دي هاش راحت هك ميشن و ميشه فيلمشو راحت استخراج كرد من سوم و پيشو فيلماشو دراوردم رو ايپدم نيگا ميكنم
دي وي دي هاش راحت هك ميشن و ميشه فيلمشو راحت استخراج كرد من سوم و پيشو فيلماشو دراوردم رو ايپدم نيگا ميكنم
مبتکران از آفبا خیلی بهتره.
فقط باید دوتا نکته رو در نظر داشته باشی:
در dvd سال دوم آقای بازرگانی گفته که کاشف عدداتمی موزلی هست در صورتی که توی کتابش گفته رادرفورد هست ( و صحیحش هم میشه رادرفورد )
در مورد پیش دانشگاهی 1 اون بخش آخر فصل 1 تقریبا حذف شده و مراحل هیدروژن دار شدن تقریبا از کتاب رفته یه نگاه کوچولو به کتاب بندازی کافیه.
در dvd سال سوم ابتدای بخش که در مورد cfc ها هست از کتاب حذف شده و یه چند سطر مطالب حفظ جاش اومده اون قسمت رو تماشا نکنی بهتره.
همین ! ( البته مالب محاسبات محلول ها هم از فصل اول به فصل آخر سوم منتقل شده ولی فرقی نمیکنه آدم فصل اول مطلبی رو خونه یا فصل آخر ! )
من همه شیمی ها رو دیدم ( معمارزاده - سیروس رضایی - یزدانی - آفبا - بازرگانی - رهپویان ) بهت اطمینان میدم بازرگانی از همشون بهتره.
راستی کتابهای فیل شیمی رو هم تیهه کن چون همه مطالب dvd در داخل این کتابها اومده و مثال ها و تست هایی هم که حل میکنه همون مثال ها و تست های کتاب فیل هستن.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
برای استخراج فیلم ها باید وفتی که از طریق نرم افزار، هر فیلمی رو باز کردین و دارین تماشا میکنین برین توی Local Settings و از اونجا یه سرچ بزنین و همه فایل های .mwv رو بیارین تا مسیری که فیلم های مبتکران توش کپی میشه رو به دست بیارین.
فقط حواستون باشه باید این کار رو در مورد هرکدوم از بخش ها به صورت جدا جدا انجام بدین
موفق باشید.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
برای استخراج فیلم ها باید وفتی که از طریق نرم افزار، هر فیلمی رو باز کردین و دارین تماشا میکنین برین توی Local Settings و از اونجا یه سرچ بزنین و همه فایل های .mwv رو بیارین تا مسیری که فیلم های مبتکران توش کپی میشه رو به دست بیارین.
فقط حواستون باشه باید این کار رو در مورد هرکدوم از بخش ها به صورت جدا جدا انجام بدین
موفق باشید.
سلام کمکوری ام میخام سی دی بهمن بازرگان پیش یک و دو رو بگیرم کسی میدونه قیمتش کلا چقد درمیاد؟؟؟؟؟
پیش 1 و شیمی 2 خیلی قدیمی هستن و نکته های مربوط به هیدروژن دار شدن اتن و ... توش اشتباه هست طبق کتاب فعلی. ولی کلیات امر همون هست اگه شما بازرگانی رو تماشا کنین میتونین با مطالعه کتاب درسی هرجا که لازم بود رو توی خلاصه نویسی هاتون اصلاح کنین.
شیمی 3 و پیش 2 عالی هستن و طبق کتاب جدید و با تدریس کتاب فیل شیمی ضبط شدن. توصیه میکنم در کنارشون کتابهای فیل شیمی رو هم تهیه کنین که خیلی کم حجم هستن و همه مطالب dvd ها رو مکتوب دارن و وقتتون برای نت برداری هدر نشه.
آقا من الکتروشیمی رو خوندم ولی قشنگ نفهمیدم . تو dvd مبتکران بهمن بازرگان چیز بیشتری از کتاباش گفته ؟ اگه کسی داره بگه الکتروشیمی چند ساعته؟
1.نسبت به قیمت شون خیلی خیلی مناسبه مخصوصا برای کسی که استطاعت مالی نداره.
2.بهمن بازرگانی اسمی شناخته شدش , نیازی به تبلیغ نداره.
3.تنها ایرادش اینه که تولید سال 88 هست و با کتاب های درسی الان اختلاف جزیی داره.
4.به نظرم همون کتابش کافی باشه , ولی خب برای کسی که تازه میخواد بخونه , دیدنش قبل از مطالعه میتونه مفید باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)