X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات

امتحانات نوبت اولو که خراب کردم :((

سلام
      1- الان 4 تا امتحان دادیم 2 تاشو خراب کردم پیش دانشگاهی
      میخوام بدونم تاثیر داره نمره یا معدل تو قبولی دانشگاه یا کنکور ؟

2- قضیه دانشکده هنر و این دانشکده ها چیه؟من خیلی به موسیقی علاقه دارم ولی متاسفانه رشته تجربی هستم.میخوام بدونم میشه تو زمینه هنر درس بخونم ؟(موسیقی)

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      1. اصن ده گرفتى حله . . . هيچ تاثيرى تو کنکور نداره

2. ميتونى

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majid-VZ نمایش پست ها
      1. اصن ده گرفتى حله . . . هيچ تاثيرى تو کنکور نداره

2. ميتونى
      ممنون
      در مورد دانشکده هنر فرقی نمی کنه چه رتبه ای بیاریم یا چه درسایی رو باید خوب بزنیم ؟
      مشهد داره دانشگاه ؟به درد می خوره؟یعنی آینده ای داره؟چون خدا بخواد میخوام خواننده بشم .ولی نمی دونم از کجا شروع کنم.
      از طرفی مادرم هم می گه دکتر بشی برای همین هم میخونم انشالله اگر شد دکتر وگرنه برم هنرمند شم

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadReZa.m نمایش پست ها
      ممنون
      در مورد دانشکده هنر فرقی نمی کنه چه رتبه ای بیاریم یا چه درسایی رو باید خوب بزنیم ؟
      مشهد داره دانشگاه ؟به درد می خوره؟یعنی آینده ای داره؟چون خدا بخواد میخوام خواننده بشم .ولی نمی دونم از کجا شروع کنم.
      از طرفی مادرم هم می گه دکتر بشی برای همین هم میخونم انشالله اگر شد دکتر وگرنه برم هنرمند شم
      دادا اينايى ک گفتى رو نميدونم اما از من بهت يه نصيحت . . . تو موسيقى اصلا و به هيچ وجه حتى 1% هم پول نيست . . . چ آهنگساز, چ تنظيم کننده, چ کسى ک ميکس مستر ميکنه و چ خواننده، هيچکدوم درآمدى ک حقشونه رو نميگيرن.

من خودم آهنگسازم و تنظيم کنندم اما رشته م رياضى و به موسيقى بعنوان سرگرمى نگاه ميکنم چون درآمدى نداره.

تو ايران به هنر بها داده نميشه و به هر کسى ک ساز دست ميگيره ميگن مطرب!!!

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majid-VZ نمایش پست ها
      دادا اينايى ک گفتى رو نميدونم اما از من بهت يه نصيحت . . . تو موسيقى اصلا و به هيچ وجه حتى 1% هم پول نيست . . . چ آهنگساز, چ تنظيم کننده, چ کسى ک ميکس مستر ميکنه و چ خواننده، هيچکدوم درآمدى ک حقشونه رو نميگيرن.

من خودم آهنگسازم و تنظيم کنندم اما رشته م رياضى و به موسيقى بعنوان سرگرمى نگاه ميکنم چون درآمدى نداره.

تو ايران به هنر بها داده نميشه و به هر کسى ک ساز دست ميگيره ميگن مطرب!!!
      نه داداش واس پولش که نمیخوام برم.ممنون از راهنماییت

6. Top | #6
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      معدل پیش دانشگاهی امسال سهمی نداشته ولی شاید در سال های آینده در کنکور لحاظ بشه.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تقلب دوست عزیز تقلب ... پس تقلب رو واسه چی ساختن؟؟مراقبای ما که به سال اخریا زیاد گیر نمیدن یعنی تا حدی که من جلوی مراقبمون چک نویس دوستمو چنگ زدم هر چی توش بود و نوشتم تو برگم البته خودشم راضی بود چون قرار بود فیزیک و بهم برسونه منم زبانو بهش برسونم ...فردا هم امتحان ریاضی داریم فقط فصل 1 رو خوندم میریم به امید تقلب اینم پاس کنیم...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

موسیقی یه هنر ذاتی که به نظر من بعضی ها واقعا دارن مثل شادمهر و مرتضی پاشایی اگه اینجوری کار کنی موفق میشی ولی اگه کارات خوب نباشه خود جامعه که مردم باشن پست میزنن باید رو سبک های کار کنی که تو ایران محبوب تره مثلا اگه سبک راک رو بومی کنی که تا حالا هیچکس این کارو نکرده یه راک بند هم نداریم دلمون بهش خوش باشه تو ایران باید پاپ کار کنی از نوع وان دایرکشنی...!!!

8. Top | #8
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      من برنامه امتحانی رو ندارم, نمیدونستم امتحان چه ساعتی شروع میشه... ههه
      اره هم میتونی کنکور هنر شرکت کنی هم کنکور تجربی... درسا عمومی که یکیه, درسا تخصصی رو باید آمار بگیری,م
      وفق باشی

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      شما میتونید یک سایت موسیقی بزنید و آنلاین تدریس کنید.کلاس آنلاین پیانو
      3 سال روی یک سایت موسیقی وقت بذار در آمد ماهیانه ات بالای 2 میلیون میشه
      اگر علاقه داشته باشی به همه چیز میرسی
      وقتی یک موجی ایجاد بشه یک زمینه پولش خوب نیست پس رقبای قوی کمتری داری اونجا
      زندگی نگر بیش از 40 سال زندگی مفید هست؟ با چیزی که علاقه داری تمامش کن دوست عزیز
      نمرات چهارم را شهریور پاس کن اصلا.تاثیری در کنکور ندارند چون هرچیزی که بشه بعد از اعلام رتبه ها اخذش کرد تاثیری در کنکور نداره.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadReZa.m نمایش پست ها
      سلام
      1- الان 4 تا امتحان دادیم 2 تاشو خراب کردم پیش دانشگاهی
      میخوام بدونم تاثیر داره نمره یا معدل تو قبولی دانشگاه یا کنکور ؟

2- قضیه دانشکده هنر و این دانشکده ها چیه؟من خیلی به موسیقی علاقه دارم ولی متاسفانه رشته تجربی هستم.میخوام بدونم میشه تو زمینه هنر درس بخونم ؟(موسیقی)
      خراب کردی که کردی ... 15 بگیری یا 20 هیچ فرقی نداره فقط کلاسش بالاست !!!1 بشین برا کنکور بخون ... سوال دومتم نمیدونم:yahoo (4):

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن