خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15

موضوع: تاثیر معدل

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

تاثیر معدل

سلام ب همه کنکوری های

ی چیزی مشاور بهم گفت نمیدونم راسته یا نه

من معدل کتبیم 16.5

هس بعد پیش مشاور رفتم گفت تو ک معدلت پایین هست اگه مثلا رتبه 500میخوای باید درصدای رتبه 200 رو بزنی تا با تاثیر معدل رتبت 500بشه..

شما هم این حرفو تایید میکنید؟؟؟؟

اصلا کسی میدونه مثلا درس زیست توی کنکور 93 حداقل نمره ای که کل تاثیر25درصد رو بهش دادن چند بوده؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فک کنم درس میگه
      منم از یکی از دوستام شنیده بودم اگه نمره ات از18ب بالاباشه25درصد روبا تاثیر مثبت اعمال میکنن و اگه بین 15تا18باشه خیلی تاثیری نداره و اگه از15پایین باشه 25درصدتاثیر منفی میذاره .

درست میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      خودم ک این جوری فک نمیکنم.
      هر کی میدونه واقعا چ جوری این25درصد تو کنکور تاثیر میذاره ،شفاف سازی کنه واس ما

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      کسی چرا جواب نمیده..........

4. Top | #4
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      تاثیر داره ولی نه به اندازه خود کنکور.
      ولی تویی که درسای اختصاصی رو بالای 50 میزنی و عمومی ها رو هم زیر 60 نمیزنی مطمئن باش رشته مورد علاقت تضمینه.

معدل بهانست دوست عزیز بهانست واسه کسایی که هنوز از خودشون مطمئن نیستن. ( مثل خودم)

شما 75% و بزن اگه پزشکی قبول نشدی به جای یه سیلی 10 سیلی بزن تو گوشم.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درصد ها درس به درس اعمال میشه من فقط اینو مطمئنم
      خدا..........

6. Top | #6
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      راه حل فقط دیپلم مجدده و پیشنهاد منم دیپلم مجدد ریاضی هستش.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط JoKeR نمایش پست ها
      راه حل فقط دیپلم مجدده و پیشنهاد منم دیپلم مجدد ریاضی هستش.
      وقتی که شما میخوای بذاری برا دیپلم مجدد و ریسک و چیزای دیگه اش رو بذاری رو هر درس 5 درصد بیشتر بزنی تو کمترین حالت هم جبران میشه!

8. Top | #8
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      وقتی که شما میخوای بذاری برا دیپلم مجدد و ریسک و چیزای دیگه اش رو بذاری رو هر درس 5 درصد بیشتر بزنی تو کمترین حالت هم جبران میشه!
      4

حرف شما رو قبول دارم ولی الان برید تو بعضی تاپیکا همشون میگن با معدل 17 هم پزشکی نمیاره چه برسه به 10! ( هر چند تلخ ولی واقعیت)
      روحیم خیلی خراب شد.

من خوشبختانه اصلا مشکل زمان ندارم ( نه از جهت مدرسه و نه از جهت خدمت) تنها محدودیتی که دارم زمان کنکوره. ( میگن سال 97 حذف میشه اگه حذف نمیشد تا سال 10000 هزار هم کنکور میدادم)
      دیپلم ریاضی از دو جهت به صلاح منه یکی اینکه مجبورم ریاضیات رو در حد لالیگا تقویت کنم و دووم اینکه فرصت جبران اشتباهات گذشتم مهیا شده و نمیتونم ازش بگذرم.

بیاید رو راست باشیم خودتون هم میدنید که زیر 15 کسی پزشکی نمیاره مگر در موارد بسیار نادر.
      پزشکی هدف منه نمیخوام بخاطر یه اشتباه کوچیک هدف و آرزوی زندگیم به باد بره.
      هر کاری براش میکنم حتی اگه شده از جونم مایه میزارم از جوانیم از سوی چشمام....

من از نظر تحصیلی در یک باطلاق گیر کردم.
      از یه طرف کاردانیم رو دستم مونده ( ترم دوم) از یه طرف باید تا خرداد پیشمو تموم کنم و تابستون هم ریاضی دیپلم بگیرم سال 95 یا 96 هم کنکور بدم. ( خدا بخیر بگذرونه)

خیلی از ابهاماتم هنوز در مورد دیپلم مجدد و شرط معدل روشن نشده. ( هر مشاوری که میرم جواب درس حسابی نمیده)
      وضعیت وحشتناکی دارم.
      ولی حداکثر سعیم رو میکنم که با برنامه از این باطلاق سربلند بیرون بیام.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      4

حرف شما رو قبول دارم ولی الان برید تو بعضی تاپیکا همشون میگن با معدل 17 هم پزشکی نمیاره چه برسه به 10! ( هر چند تلخ ولی واقعیت)
      روحیم خیلی خراب شد.

من خوشبختانه اصلا مشکل زمان ندارم ( نه از جهت مدرسه و نه از جهت خدمت) تنها محدودیتی که دارم زمان کنکوره. ( میگن سال 97 حذف میشه اگه حذف نمیشد تا سال 10000 هزار هم کنکور میدادم)
      دیپلم ریاضی از دو جهت به صلاح منه یکی اینکه مجبورم ریاضیات رو در حد لالیگا تقویت کنم و دووم اینکه فرصت جبران اشتباهات گذشتم مهیا شده و نمیتونم ازش بگذرم.

بیاید رو راست باشیم خودتون هم میدنید که زیر 15 کسی پزشکی نمیاره مگر در موارد بسیار نادر.
      پزشکی هدف منه نمیخوام بخاطر یه اشتباه کوچیک هدف و آرزوی زندگیم به باد بره.
      هر کاری براش میکنم حتی اگه شده از جونم مایه میزارم از جوانیم از سوی چشمام....

من از نظر تحصیلی در یک باطلاق گیر کردم.
      از یه طرف کاردانیم رو دستم مونده ( ترم دوم) از یه طرف باید تا خرداد پیشمو تموم کنم و تابستون هم ریاضی دیپلم بگیرم سال 95 یا 96 هم کنکور بدم. ( خدا بخیر بگذرونه)

خیلی از ابهاماتم هنوز در مورد دیپلم مجدد و شرط معدل روشن نشده. ( هر مشاوری که میرم جواب درس حسابی نمیده)
      وضعیت وحشتناکی دارم.
      ولی حداکثر سعیم رو میکنم که با برنامه از این باطلاق سربلند بیرون بیام.
      دوست عزیز منم مثل شما دیپلم تجربی دارم و تموم کارای دیپلم مجدد(ریاضی) رو کردم کلی هم هزینه بابت کتاب و ثبت نام و...کردم وقتمم ۲هفته ای تلف شد حتی کارت ورود به جلسه هم گرفتم ولی همه رو پاره کردم و برای امتحانا نرفتم چون حس تشریحی خوندن نداشتم و نه وقت پاس کردن حسابان و جبر و هندسه :eek:به خاطر همین کلا بیخیالش شدم کلی وقت و انرژی هم ازم میگرفت البته معدلم هم بد نیست (17/71)ولی گفتم بیشترش کنم (پیش خودم میگفتم ۲۰ میشم حتما) که نتونستم چون واقعا برام ریسک بود کاری که مشاورم بهم گفته بود رو ۲ماه پیش گوش نکردم الان به حرفش رسیدم!!!
      الان هم شما اشتباه منو انجام نده بچسب به کنکورت الکی هم بهونه نیار چون حتی اگه امتحان نهایی رو با نمره مستمر قبول شده باشی میتونی جبران کنی با درصدای کنکورت
      وقتی که درصدای کنکورت بالا باشه چنان ترازتو بالا میبره که نمره نهایی کار زیادی ازش برنمیاد
      حالا خود دانی میخوای به انتظار معدل ۲۰ (حالا هرچی 17-18-19)بشینی و همش استرس داشته باشی و بهترین سالای جونیتو حروم کنی یا بیخیال معدلت میشی و کر هم میشی و نت و تی وی و هرچی دستته رو زمین میذاری و بکوب میخونی تا به همه ثابت کنی با معدل کم هم میشه قبول شد!
      انتخاب با خودته!!!!
      یاد گرفتـــــــــــــــــــم:
      1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
      2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
      3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
      4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد.

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وای بابا چرا اینقدر نا امید ..... مشاوره انگیزشی دکتر افشار رو گوش بدید تو همین سایت هم هست درباره معدل... اصلا تاثیر چندانی نداره اگه در صد هاتون بالا باشه.... در ضمن قصد جسارت به کسی رو ندارم اما اینجا 90% همه مثل من و شما کنکوری هستن و اطلاع چندانی ندارن .....
      پس خودتو نباز دوست من :yahoo (3)::yahoo (3):

11. Top | #11
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      پس چرا بعضیا فاز منفی میدن؟ نه خدایی چرا؟
      من 3 روز یه پام خونست یه پام آموزش پرورش , این کارمندای آموزش پرورش بهم عادت کردن.....

از همین انجمن شنیدم کسایی که با دیپلم ریاضی کنکور تجربی دادن غوغا کردن....

استرس دارم مثل همه شما... شما امسال کنکور میدین قبول هم میشید ( به امید خدا) ولی وضعیت ما که 95 کنکور میدیم معلوم نیست.

میترسم تاثیر معدلو بیشتر کنن...یا امتحانات پیش رو هم تاثیر بدن....( خدا این روزو نیاره)

تو لیست قبولیای پزشکی کی با معدل 15 قبول شده که من با 10 قبول بشم؟ میترسم اگه درصد بالایی هم بزنم این معدل گند بزنه بهش.
      هرکی یه چیزی میگه نمیدونم خدایی به حرف کدوم گوش بدم...

قبل اینکه بفهمم معدلو هم تاثیر میدن 12 ساعت کامل میخوندم از مطالعه لذت میبردم ولی الان...... برم این انگیزشی دکتر افشار گوش بدم تا سکته ناقص نزدم.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      پس چرا بعضیا فاز منفی میدن؟ نه خدایی چرا؟
      من 3 روز یه پام خونست یه پام آموزش پرورش , این کارمندای آموزش پرورش بهم عادت کردن.....

از همین انجمن شنیدم کسایی که با دیپلم ریاضی کنکور تجربی دادن غوغا کردن....

استرس دارم مثل همه شما... شما امسال کنکور میدین قبول هم میشید ( به امید خدا) ولی وضعیت ما که 95 کنکور میدیم معلوم نیست.

میترسم تاثیر معدلو بیشتر کنن...یا امتحانات پیش رو هم تاثیر بدن....( خدا این روزو نیاره)

تو لیست قبولیای پزشکی کی با معدل 15 قبول شده که من با 10 قبول بشم؟ میترسم اگه درصد بالایی هم بزنم این معدل گند بزنه بهش.
      هرکی یه چیزی میگه نمیدونم خدایی به حرف کدوم گوش بدم...

قبل اینکه بفهمم معدلو هم تاثیر میدن 12 ساعت کامل میخوندم از مطالعه لذت میبردم ولی الان...... برم این انگیزشی دکتر افشار گوش بدم تا سکته ناقص نزدم.
      مگه تو نمیگی در موارد بسیار نادر با معدل زیر15پزشکی میارن؟؟؟چرا تو یکی از اون موارد نادر نباشی؟؟؟؟

بشین بخون ریسک بزرگیه دیپلم مجدد.وقتی رفتی تو فاز تستی و کنکور با تشریحی حال نمیکنی.

95وضعش معلومه عقده ی امسالو سر ما بدبختا خالی میکنن.و ماهم چیزی نمیتونیم بگیم

اگه حرفی بزنیم میگن شما میدونستین که معدل تاثیر داره میخواستین بخونین.و تنها کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که

مثل بوووووووووووووووق بخونیم.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اگه واقعا نگران تاثیر معدل هستی اینو بخون
      سلام دوستای خوبم. میدونم مثه سال قبل خیلیاتون الان درگیر تاثیر معدل در کنکور ۹۴ هستین. میخوام تو این پست یه کوچولو راجع به تاثیر معدل در کنکور ۹۴ واستون توضیح بدم. امیدوارم بتونم ابهامات شما رو درباره تاثیر معدل در کنکور ۹۴ برطرف کنم..تاثیر معدل در کنکور ۹۴

قبل از همه باید بگم که فقط معدل نهایی سوم دبیرستان هر درس در کنکور ۹۴ تاثیر داره. پس تاثیر معدل در کنکور ۹۴ فقط مربوط به امتحانات نهایی سال سوم هستش.ثانیا باید بگم تاثیر معدل در کنکور ۹۴ فعلا باید همون ۲۵% بدونیم ولی خب شاید تا موقع کنکور یکم بیشتر بشه..نحوه تاثیر معدل در کنکور ۹۴

خب ما واسه محاسبه تاثیر معدل در کنکور ۹۴ دو تا نمره داریم:یکی همون درصدایی که تو کنکور زدیم و یکی هم معدل درسمون در امتحان نهایی. حالا تاثیر معدل در کنکور ۹۴ اینجوری محاسبه میشه که درصدای کنکورمون رو از ۷۵ درصد حساب میکنن و معدل کتبی سال سوم رو از ۲۵ حساب می کنند بعد با هم جمع می کنند.بذار یه مثال بزنم. اگه کسی تو کنکور در درس ادبیات به ۶۰ درصد سوالا جواب بده و معدل کتبیش ۱۶ باشه اونوقت نمراتش اینجورین:
      خب حالا گفتیم درصد کنکور از ۷۵% و معدل سال سوم هم از ۲۵%
      ۶۰*۰.۷۵= ۴۵%۱۶/۲۰*۰.۲۵=۲۰%۴۵%+۲۰%=۶۵%پس واسه این شخص بدون معدل درصدش %۶۰ و با معدل نمره اش ۶۵% میشه . پس این داوطلب معدل واسش تاثیر مثبت داشته. ..این که حالا میگن تاثیر منفی معدل در کنکور یعنی چی؟

ببینین الان این شخص درصد خودش ۶۰% بوده. معدل واسش تاثیر مثبت داشته و درصدش شده ۶۵%حالا فرض کنین معدل این فرد در نهایی ۱۰ بوده باشه:۶۰*۰.۷۵=۴۵%۱۰/۲۰*۰.۲۵=۱۲%۴۵%+۱۲%= ۵۷%خب پس تاثیر معدل باعث شده درصد فرد مورد نظر کمتر بشه درسته؟ میخواست ۶۰% باشه شده ۵۷% ..حالا نمره ۲۰ نهایی و تاثیرش بر همین شخص :::

حالا یه مثال جالب دیگه تا خیالتون راحت بشه معدل اونقدرام معجزه نمیکنه:فرض کنین همین فرد که کنکور رو ۶۰% زده معدل ادبیاتش در نهایی هم ۲۰ بوده باشه:۶۰*۰.۷۵=۴۵%۲۰/۲۰*۰.۲۵=۲۵%۴۵%+۲۵%=۷۰%خیلی فرق کرد؟؟؟؟تاثیر معدل در کنکور ۹۴ با تراز است :

دوستان اینا مثال هایی بود که ملتفت بشین تاثیر چیجوریاس. ولی تو کنکور درصد درس ضرب در ۷۵% نمیشه.. ترازشه که ضرب در ۷۵% میشه. راجع به محاسبه تراز هم اینجا توضیح دادم.کلا مطلب فوق برای سادگی فهم شما بیان شده وگرنه تاثیر معدل در کنکور به این سادگی ها نیست و هر درس به طور جداگانه تاثیر خود را اعمال می کند. مثل برای درصد ریاضیتون یه تراز تعیین میشه برای نمره ی کتبی ریاضی تون هم یه تراز و اونوقت طبق فرمول بالا دو نمره برای شما به دست میاد …کلیت امر:معدل همه چیز نیست . شما میتونین با درصدهای خوب خودتون تاثیر معدل در کنکور ۹۴ رو کم کنین. تاثیر معدل در کنکور ۹۴ درسته ۲۵% هستش ولی محاسباتش پیچیده است و بر اساس تراز و … هست و لذا بین کسی که مثلا ۱۵ میشه نهایی با کسی که ۲۰ میشه اونقدرا فاصله ای نیست.
      منبع maktabestan.ir
      You Can live your Dream

14. Top | #14
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DokToR zAhRa نمایش پست ها
      مگه تو نمیگی در موارد بسیار نادر با معدل زیر15پزشکی میارن؟؟؟چرا تو یکی از اون موارد نادر نباشی؟؟؟؟

بشین بخون ریسک بزرگیه دیپلم مجدد.وقتی رفتی تو فاز تستی و کنکور با تشریحی حال نمیکنی.

95وضعش معلومه عقده ی امسالو سر ما بدبختا خالی میکنن.و ماهم چیزی نمیتونیم بگیم

اگه حرفی بزنیم میگن شما میدونستین که معدل تاثیر داره میخواستین بخونین.و تنها کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که

مثل بوووووووووووووووق بخونیم.
      مشکل منم همینه من سال 92 دیپلم تجربی گرفتم و اصلا مطلع نبودم که قراره معدل ضریب داشته باشه در کنکور.

3% میدونید چقدر رتبه رو جابه جا میکنه؟
      من اگه بخوام زیر 1000 رتبه بیارم باید مثل رتبه زیر 100 , درصد داشته باشم.

خدا کنه همین 25%باشه افزایش نداشته باشه حداقل بشه جبران کرد.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

اون مشاور فقط خواسته حرفي زده باشه، اونا تو هر درس ترازه كل كشور رو در نظر ميگيرن،
      معدلت اگه بچه منطقه2 يا 3 باشي خيلي هم خراب نيست،
      كسي نميتونه تعيين كنه چقدر ميتونه تو چه درسي بيارت پايين...
      تو بشين اصن واسه 1 بخون و هرچي خدا خواست...
      راهش نه ديپلم مجدده نه هيچ چيز ديگه " فقط بايد به خدا توكل كرد و هر اتفاقي حتي به ظن خودت بد رو به نفع خودت بدوني و واقعيت هم همينه كه اگه خالصانه توكل كرده باشي به نفعته"

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن