حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
من دلیل درخواست برای حذف رو نفهمیدم
بخاطر صحبت شدن درمورد رابطه های جنسی یا استمنا و ... اگر هست
که فکر کنم خیلی بچه اید هنوز
دیگر دارید به دانشگاه میروید
این حرف ها زده میشوند
نه فقط در اینجا.بلکه در دانشگاه . در برنامه هایی که برگذار میکنند و ...
اما
بهتر است بگویم که این مقاله اصلا علمی نیست
چون چندنفر گفته اند علمیه
فقط چندتا حرف کاملا الکی زده ( که استثنا چندتاشون درسته )
بزارید من اینطوری براتون تشریح کنم که
۱: خودارضایی متاسفانه انرژی زیادی از بدن شما رو میگیره
شما با اون طراوتی که باید درس بخونید دیگه نمیتونید بخونید
۲:خستگی ای که میاره شدیدا تن رو خسته میکنه چون انرژی زیادی گرفته
۳: اگر فکر میکنید با این کار میتوانید درس بخوانید فکر اشتباهی است
اما
اونهایی که همیشه ذهن هایشان درگیر ارتباطات جنسی است بخاطر این کار نیست. انها یک نوع بیماری روحی دارند و هیچ ربطی به این موضوع ندارد
و البته خیلی ربط های دیگر
که توی این مقاله خیلی اومده بود
با تشکر
900 هزار تومن کتاب کنکور فقط سیصد تومن
http://forum.persiantools.com/thread...%D9%86.711604/
http://esam.ir/itemView.aspx?IDi=953...dItemStatus=ok
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ﴿١﴾ مَلِكِ النَّاسِ ﴿٢﴾
إِلَـٰهِ النَّاسِ ﴿٣﴾ مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ﴿٤﴾
الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ ﴿٥﴾ مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ ﴿٦﴾
................................
وسوسه های بعضیا یه مدل نیست !! کلی ترفند بلده !! همین قدر بتونه شما رو واسه چند لحظه از درس بندازه واسش کافیه !!
.................................
برو عزیز من بشین درستو بخون ........
اگه اینجوری بخوایم بگیم که فکر کردن به گرسنه های آفریقا هم باعث ناراحتی و عدم تمرکزمون در درس خوندن میشه
من خودم یه کسی رو میشناسم که اونم یه کسی رو میشناسه که پسرعموی کسی رو میشناسه که غرق در این فیلم ها و جریانات هست و درحالی که دانشجوی پزشکی دانشگاه ملیه وضعیت درسیشم عالیه
این یه نیازه ، هیچ جوره نمیشه سرکوبش کرد مگه اینکه عمل جراحی رومون انجام بشه یا قوه ـشو نداشته باشیم!
اگه طرف خودش واقعا بخواد درس بخونه ، هیچی نمیتونه جلوی پیشرفتشو بگیره. کسی هم که خود ارضایی میکنه چه از لحاظ جسمی چه از لحاظ روحی 100درصد سالمه. سعی کنید ذهنیتتون رو راجع به این قضیه عوض کنید.
این مقاله هم انگار برای متاهل ها نوشته شده ، فقط زمانی میشه کسی رو که خود ارضایی میکنه متهم کرد که سن ازدواج کشور 18 باشه .
با اینکه پستم بد آموزی داشت ولی ترجیح دادم بگم ، حالا تصمیم با طرفه که میخواد باهاش بجنگه یا باهاش صلح کنه.
![]()
اصلا ربطی نداره چه بسا خیلی هم واسه درس خوندن مفید باشه
گوش به این مقاله های علکی ندید
اگر فقیر به دنیا آمده*اید، این اشتباه شما نیست اما اگر فقیر بمیرید، این اشتباه شما است
----
اس ام اس جدید | اس ام اس عاشقانه | آپلود عکس | تعبیر خواب | فال تاروت | فال حافظ | دانلود آهنگ جدید
این مشکل که سن ازدواج تو ایران بالاست واقعا به نظرم مشکل بزرگیه .
نمی خوام بگم من گرفتار این مشکل نیستم ( ونمی خوام هم بگم که هستم )
ولی این آیه از قرآن هم خوندنش خالی از لطف نیست :
وَ لْيَسْتَعْفِفِ الَّذِينَ لَا يجَِدُونَ نِكاَحًا حَتىَ يُغْنِيهَُمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ … . ( سوره نور )
و كسانى كه امكانى براى ازدواج نمىيابند، بايد پاكدامنى پيشه كنند تا خداوند از فضل خود آنان را بىنياز گرداند!... .
کسانی که امکانی برای ازدواج نمی یابند اینروزا صیغه میککن عزیز دلم مشکل پاکدامنیم حل میشه !!!
ازدواج زود هتگام چه نتیجه ای داره ؟ تو این دوره که صب تا شب باس جون بکنی واس دو قرون پول
اینکه واسه پولدار شدن یا تحصیلات خیلی عالی داشته باشی یا ددیِ پولدار.
درسته سن ازدواج بالاست ولی صرفا به خاطر وضعیت اقتصادی جامعه س.
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
علم پزشکی هنوز تا مرز شناخت بسیاری از بیماریها فاصله ای طولانی دارد و چه بسا اموری که در زندگی روزمره ما وجود داشته باشد و ما به عنوان امور مفید از آنها استفاده کنیم و در آینده ای نزدیک ضرر آنها از نظر پزشکی ثابت شود. بنابراین اگرچه تاکنون برای هرزهبینی، اثر جسمانی مستقیم تشخیص نشده است (و احتمال این وجود دارد که با پیشرفت علم مشخص گردد) ولی قطعا اثر غیرمستقیم دارد
لطفا اگه مطلب میذارید از یه رفرنس علمی معتبر باشه.
خیلی وقته ثابت شده این مورد، ضرر جسمانی نداره ولی گویا خبرا هنوز به اینجا نرسیده!
دوسه تان خود*ارض*ايى هيچ تاثيرى بر سلامتى انسان چه از نظر روحى و چه از نظر جسمى نداره.(قسمت تاثير بر سلامتى رو بخونين)
منبع : http://fa.m.wikipedia.org/wiki/خودارضایی
اما ما بخاطر دينمون نبايد انجام بديم. حتى از نظر دين هم اگر اشکالى نداشته باشه جدا کار زشتى هستش و خلق و خوى حيوانى داره و بايد در راه بقا و ادامه داشتن نسل آينده ى انسان استفاده بشه
ویرایش توسط Majid-VZ : 14 دی 1393 در ساعت 15:54
زود انزالی برای چه کسی؟ اگه منظورتون برای خانمهاست که باید خدمتتون عرض کنم که بر خلاف آقایون این یه پوئن مثبت برای خانمها محسوب میشه که زود به ****** برسن!
و اما اگه منظورتون به آقایونه که این قضیه مربوط به گذشته و خود شخص بوده. به عنوان مثال قبلا آقایون با دیدن یک فیلم یا لباس یا .. خیلی هیجان زده میشدن و سریع دست بکار میشدن تا خودشون رو ارضا کنن و این عجله اونا رو به زود انزالی عادت میداده. ولی در حال حاضر ثابت شده فرد میتونه با خود ارضایی کنترل شده خودش رو به مرحله ای برسونه که به زمان انزال دلخواهشون برسه!
ببین دوست عزیز ؛ ضرراشو دیگه همه میدونن یعنی چی؟!!! شما بیا از نظر علم پزشکی واسه بنده ثابت کن که خودارضایی باعث ضعف در دید میشه!! مسخره ست آخه!
اینکه شما سرچ میکنید و همه از عوارضش دم میزنن به این خاطره که در دین گفته ضرر داره! همین و بس! وگرنه در منابع معتبر دانشگاه ها این قضیه حتی به دلایلی توصیه هم شده!
نارضایتی از همسر مثبته؟!!
سایتای خارجی هم برید ضرراشو نوشتن ولی بازم دارن تبلیغ می کنند!!
ضرراشو اکثرا با تمام وجود حس کردن!!طرف میاد میگه" اگه من 5 روز خودارضایی نکنم تمرکزم 10 برابر میشه!!"
فقط داری خودت و بقیه رو گول میزنی!!
حوصله ندارم دو ساعت بشینم فلسفه ببافم چون کسی که گرفتار شده با حرفای من عوض نمیشه!!
دینمون داره میگه حرام!! به نظرم همینم قانع کننده ترین جوابه و کافیه!!
ویرایش توسط Araz : 15 دی 1393 در ساعت 20:05 دلیل: توهین ممنوع
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)