عالی بود
بیشتر از اینکارا کنید
ممنون
امید به آینده را هیچ گاه از دست نده، چون نمی دانی فردا برایت چه به ارمغان خواهد آورد.
If you wanna know me simply click here to see my personal site
سلام عزیز
نکته اول : من نگفتم زیست حفظی هست.اگر خوب گوش کرده باشی گفتم دندون های بهشتی حداقل سه کتاب زیست را دارند و باتست مبحث تحلیلی را یاد میگیرند.این نشون میده من قبول دارم اکثر زیست تحلیلی هست.
فقط مثال زدم که دانش آموز بتونه تحلیلی و حفظی را تشخیص بده.وقتی میگم نوک پرنده و... منظورم اینه این میتونه حفظی باشه.وژنتیک تحلیلی.
در ضمن من رشتم ریاضی بود عذر میخوام دانش زیست بنده اونقدری نیست که بتوانم دقیق تحلیل کنم.
موفق باشید
خودتون مقایسه کنید !
همایش ((چگونه برنامه ریزی کنیم ؟)) (دکتر/مهندس/استاد/آقا/جناب)افشار
آقای افشار یه چیز دیگست
البته از زحمات مهندس دلیجه هم نمیشه چشم پوشید ولی کاش به جایی برسیم که هر کس در راه خودش قدم برداره !
ممنون ! امیدوارم حذف نشه !
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
مرسی عزیزم.
برای مقایسه توجه کنید آیا کسی که مشاوره میده خودش رتبه اش خوب بوده؟ رزومه ها و سن ها را نگاه کنید.
امیدوارم هر کس در راه خود بره -راستی شما رشته ی مقایسه ی مشاورها را تخصیل کرده اید؟
بهترین داورهای فوتبال داریم که مهندس و پزشک و.. هستند در اروپا
امیدوارم با مهندس ایمان سرورپور عزیز مشکل نداشته باشید!
ویرایش توسط hamed2357 : 13 دی 1393 در ساعت 18:45
اون داور ها بعد از اینکه پزشک شدن رفتن دوره ی داوری دیدن !
قیاس مع الفارق نفرمایید لطفا !
در ضمن من تشکر کردم ولی خواستم که راه خودتون رو برید !
چون بالاخره چنتا از این بچه ها ممکنه از بعضی سخن های بعضا اشتباه شما الگو بگیرن و راه اشتباهی رو برن !
از این باب فرمودم وگرنه که من تلاش های زیاد شما رو در همه ی عرصه ها(بخصوص پول دراوردنشوخی !) دیدم
یا حق
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
خب دلیل نمیشه حتما طرف رتبه اش خوب بوده یا نه...مثلا طرف فوق تخصص داره و همه رو سرش قسم میخورن ولی رتبه اش میون رقیب های خودش خوب نبوده!! مهم اینه ک کار استاد هم طرفدارای زیادی داره...به هرحال یکی بدش میاد یکی خوشش میاد....ولی هرکس از نظر خودش میتونه یه مقایسه برای مشاوره داشته باشه...به هرحال رشته ی دانشگاهی استاد در زمینه ی روانشناسی بوده نه مهندسی صنایع!
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
تایپیک باز شد!
دوستان لطفن احترام همدیگه رو حفظ کنید و مودب با هم صحبت کنید!
یا اصلا از پستی نقل نگیرید اگر قرار بر بی احترامی هس اگر بازم چنین چیزایی دیده شد!
تایپیک به کل حذف میشه![]()
ویرایش توسط M o h a m m a d : 13 دی 1393 در ساعت 19:21
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)