------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش توسط javadrazi12 : 08 اسفند 1396 در ساعت 05:16
سلام . اگه سهمیه ایثارگران داری که معدلت نه تنها تاثیر منفی نداره بلکه تاثیرش کاملا مثبت هست نگران نباش . بعدشم در کارنامه شما چیزی به نام رتبه در منطقه 3 یا 2 یا 1 وجود نداره . یک رتبه در سهمیه ایثارگران داریم یک رتبه کشوری .
سلام دوستان
ببخشید منم یه سوال داشتم ...
این سهمیه ایثارگران شامل چه کسایی میشه ؟ کسی که باباش کارت ایثار داره هم میتونه از سهمیه ایثارگران استفاده کنه ؟ جانباز منظورم نیست ... منظورم اینه کسی که پدرش خدمت در جبهه داشته و الان کارت ایثار داره هم میتونه از سهمیه ایثارگران استفاده کنه ؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدين
شما همرو منفی بزن مطمئن باش 100% قبولی
خوبیش اینکه وقتی رفتی دانشگاه رشته پزشکی فرق طحال و پانکراس رو ندونستی اون وقت که میفهمی سهمیه معدلت رو + کرد ولی دانشت رو نه!![]()
سلام.
درباره ى سهميه خدمتتون عارض شم که اگر سهميه داشته باشى در کنکور بين اون هايي رقابت ميکنى که سهميه دارن مثلا اگر سهميه ى جانبازى 38% داشته باشى بين اونهايى که سهميه ى جانبازى 30 تا 50 دارن رقابت ميکنى، البته اين رو بعنوان مثال گفتم و اطلاعى از اين درصد ها ندارم.
کسى که سهميه داره جاى کسى که سهميه نداره رو نميگيره . مثلا اگر براى تعداد دانشجوهاى ورودى 93 پزشکى دانشگاه تهران 25تا صندلى در نظر بگيرن، 5تا اضافه تر ميارن و اون هايى که سهميه دارن سر اون 5تا صندلى رقابت ميکنن نه سر اون 25تا.
فرگشت!
شما خودتون دارین میگین ظرفیت دانشگاه مثلا 30نفر هست، بعد چرا باید 5نفر از این 30تا در آزمونی که سطح علمی دانش آموز ملاک هست و لاغیر امتیاز بخصوصی داشته باشن در صورتی که شاید اصلا شایسته نباشن؟
دوست خود من با رتبه ی 48000 الان داره داروی شیراز میخونه! اومده به من میگه بخدا اصلا نمیفهمم اینا سر کلاس چی میگن؟ استاد چی میگه!
جای تاسف نداره؟ واقعا حقشه که اون صندلی رو اشغال کنه؟!
هرچند همه شون اینطور نیستن.
ولی به هر حال من با این دوستان دشمنی که ندارم! کاش حداقل خودشون هم یه تلاشی واسه موفقیت میکردن و سکوی پرتابشون فقط این سهمیه هه نبود, کاش واقعا محق بودن تا دل آدم اینقدر نسوزه.
ویرایش توسط Majid-VZ : 15 دی 1393 در ساعت 11:38
90 درصد اونایی که دارن از سهمیه دفاع میکنند، احتمالاً خودشون سهمیه دارند چون هیچ کس حاضر نیست صندلی دانشگاهشو یه نفر که نصفش هم سواد نداره، اشغال کنه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)