سلام. ایا هر کسی که از زمان بچگی با هزاران مشکل خانوادگی بزرگ شده و مثل بچه های شاهد یا ایثارگران یا پدرشو از دست داده و یا با پدری بزرگ شده که مریضی خیلی شدیدی داشته حتی شدید تر از رزمندگان شیمیایی نباید سهمیه داشته باشند؟ ایا فقط پدرانی که رفتند جبهه پدر هستند؟ ایا فقط فرزندان شاهد و ایثارگران فرزند هستند؟ ایا نباید این افراد نیز که در شرایطی سخت تر از خانواده شاهد و ایثارگران بزرگ شدند و درس خوندن و تلاش کردن هم سهمیه ای داشته باشند؟ ایا این تبعیض نیست؟ قضاوت با شما.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نوشته اصلی توسط
talentstudent
محض اطلاع پول اون صندلی رو دولت نمیده بلکه بنیاد جانبازان و ایثارگران میده که نده هم باز اون صندلی ها نصیب کسی نمیشه .خیالت تخت .برو برای صندلی خودت تلاش کن
سلام. ایا هر کسی که از زمان بچگی با هزاران مشکل خانوادگی بزرگ شده و مثل بچه های شاهد یا ایثارگران یا پدرشو از دست داده و یا با پدری بزرگ شده که مریضی خیلی شدیدی داشته حتی شدید تر از رزمندگان شیمیایی نباید سهمیه داشته باشند؟ ایا فقط پدرانی که رفتند جبهه پدر هستند؟ ایا فقط فرزندان شاهد و ایثارگران فرزند هستند؟ ایا نباید این افراد نیز که در شرایطی سخت تر از خانواده شاهد و ایثارگران بزرگ شدند و درس خوندن و تلاش کردن هم سهمیه ای داشته باشند؟ ایا این تبعیض نیست؟ قضاوت با شما.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ببینید بنده اصلا و ابدا سهمیه این افراد رو غیر حق نمیدانم بلکه کاملا حق این افراد میدونم و برای کسانی که برای دفاع از خاک کشورم جان خود را فدا کردند احترام قائل هستم. چه بسا به این که شاید اگر خودم هم در ان زمان زندگی میکردم برای دفاع میرفتم جبهه با این وجود که شاید حتی عقاید و ارمان های اکثر انها رو الان قبول ندارم. ولی وقتی پای از دست دادن کشورم و افتادن اون به دست غربی ها و عرب ها پیش میاید حتی حاضرم برای استحکام این نظام هم تلاش کنم.