ازاونجا که من انگیزه بالایی دارم امیدوارم بتونم این انگیزه روباشما دوستان سهیم بشم پس هروقت کم اوردید بیایید تواین تاپیک هرکمک وراه حلی بتونم انجام میدم وکمک میکنم امیدوارم بتونم مفید باشم
ازاونجا که من انگیزه بالایی دارم امیدوارم بتونم این انگیزه روباشما دوستان سهیم بشم پس هروقت کم اوردید بیایید تواین تاپیک هرکمک وراه حلی بتونم انجام میدم وکمک میکنم امیدوارم بتونم مفید باشم
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
خیلی کم پیش میاد که ورزش کنم! تحرکمم یه کوچولو کمه!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
یعنی ورزش اینقدر تاثیر داره؟
من برنامه دارم ولی کیه که همشو انجام بده! :yahoo (4):
البته الان 2 هفتست که برنامه هفتگی مینویسم و خیلی بیشتر از برنامه روزانه انجامش میدم!
من کمترین ساعت مطالعه ام8ساعت هستش بله ورزش خیلی مهمه هرروز قبل درس حتما یک دورتوحیاط بدوید بین درس اب زیادبخورید سعی کنید موقع درس خوندن تمیز باشید واستحمام روزانه روانجام بدید اتاقتون روخلوت کنید کامپیوترتون روبه بیرون اتاق درس انتقال بدید مثل من چای واب مهمترین چیزهست درس روبه صورت نیمه بلند بخونید افکارمنفی روازخودتون دورکنید ونگذارید وسط درس وارد فکر وخیال ورویا بشید انشالله موفق میشین
fvkhli اول برنامه روزانه بنویسیدواجراکنیدبعدکم کم هفتگی بنویسیددوست من
ینی الان کسل بودن و بی حوصلگی من از بی تحرکی ؟؟؟
من 3 سال ورزش نکردم !! و فقط پشت کنکور دست و پا زدم
مال همونه...پس یه ورزشه دست جمعی حتما برو...مثل استخر...یا والیبال..یا هرچی که خودت باهاش حال میکنی...اگه استخر شنا بلد نیستی میترسی، اشکال نداره، با یکی برو، اوایل هم تو اب راه برو و بالا پایین بپر...البته مواظب هم باش دیگه...تو قسمت عمیق نرو...بعد دیگه خودت همه چیز رو یاد میگیری...ترس هم نداره...
والیبال و این ورزش ها هم خوبه دیگه...
پس حتما میریاااااااا....تکرار نکنم دیگهههه...بهونه نیار که وقتم تلف میشه...تو یبار برو بعد تاثیرش رو میبینی...
ویرایش توسط mohamadj07 : 09 دی 1393 در ساعت 16:41
انگیزه - عمل = خیال پردازی
منم انگیزه دارم واسه برترین بودن ولی وقتی این انگیزه عامل محرک نباشه دقیقا به چه دردی میخوره؟
انگیزه باید تورو هول بده تو مطالعه و تمرین و تلاش.
اینایی که شما میگید انگیزه نیست اضطرابه!
غلط میگم؟
بچه ها من رشته اl بدنسازیه ولی الان برای کنکور نمیرم به نظرتون برم خوبه؟ ساعت مطالعه ام میره بالا؟
اقا من روزی می خوام 6 ساعت بخونم ولی میرسم به 3/30 دیگه کتابو میزارم کنار حالا چیکار کنم؟
نه یکی ازدلایلش اینه محیط درسیتو تغیربده البته سه سال موندن پشت کنکورهم بی حوصلگی میاره برای خودتون شادی های کوچیک بوجود بیاریدوروش خوندنتونوباسال قبل تغیربدید همچنین به یه مشاورخوب مراجعه کن موفق باش
این شعر روالان بین درسم سرودم تقدیم به همه دوستان
یک سال بخر به جان خود زحمت ورنج
صدسال ببر ز زحمتت بهره وگنج
سلام
بچه ها الان درگیر امتحان نوبتم قبلا برای کنکور نخونده بودم یعنی خیلی کم از 27 دیماه به ضورت جدی شروع کنم باید روزانه چند ساعت مطالعه کنم؟ تا رتبه زیر 10000 بشه :yahoo (2):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)