خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

وسواس دارم در درس خوندن ... میشه کمکم کنید؟!

من خیلی وسواس دارم تو درس خوندن ... یعنی میخوام کامل ی مطلب با جزئیاتش تو ذهنم حک بشه تا ازش بگذرم و برم سراغ مطلب بعدی ... واسه همین به برنامه هام نمیرسم اکثرا ... و الان کلی از برنامم عقب موندم ...
      الان ی برنامه ای که واسه 5 روز نوشتم رو میذارم ... میشه بهم بگید به نظرتون از لحاظ حجم واسه ی فارغ التحصیل زیاده یا نه ؟

زیست : فصل 9 ... مطالعه از کتاب درسی +کتاب همایش نشر دریافت ... و حل تست از الگو
      زیست پیش : فصل 5 ... فقط مطالعه از کتاب درسی + کتاب همایش نشر دریافت ( تست هاش فعلا نه )

شیمی 2: فصل 5 ... مطالعه از کتاب درسی + حل تست از مبتکران
      شیمی پیش : فصل 3 ... مطالعه 1/4 از کتاب درسی + حل تست های همون قسمت ها از خیلی سبز

ریاضی : مثلثات ... مطالعه از کوله پشتی + حل تست از خیلی سبز

فیزیک : مغناطیس ... مطالعه و حل تست از گاج
      فیزیک : موج های مکانیکی ... مطالعه 1/2 از آن و حل تست از گاج

زمین شناسی 3 : فصل 4 ... مطالعه از کتاب درسی + هفت چیز خیلی سبز

دین و زندگی 2 درس 13 + دین و زندگی پیش : درس 5 و 6 .... مطالعه و حل تست از گاج

عربی : مباحث : شناخت اسم + معرفه و نکره + نواسخ ... مطالعه + حل تست از خیلی سبز

ادبیات : مطالعه 2 بخش از تاریخ ادبیات خیلی سبز + 15 ص لغت و معنی از خیلی سبز + زبان فارسی : فصل پنجم هفت خوان خیلی سبز ( که شامل مباحث راحت زبان فارسی می باشد !)

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

چند ساعت در روز وقت بذارم به این برنامه میرسم ؟!
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام ،
      شاید حجم تست ها زیادن شما هم ذهنیتتون اینطوریه که باید همشو زد ! نه نیازی نیست همش زده بشن ! اول اون تستایی رو که مولف ستاره دار کرده اونا رو بزنین اگه دیدین از 100 درصد تست ها حداقل 70 درصدشو میزنین که خیلی خوبه و باید برین رو مبحث بعدی ، ولی اگه اینطوری نشد باید رو اون مبحث زیاد وقت بزارین . اگه کتابی که دارین تستاش ستاره دار نشده بود و تعداد تست ها خیلی زیاد بود ، چن تا تست اول که واسه جا افتادن مطلب هست رو بزنین بعدش تست های زوج/فرد شماره رو بزنین ..
      مباحث مشترک رو نگا کردم عقب نیستین ، اصلا نگران نباش
      فقط این یادت باشه که هدف از برنامه ریزی ، دیدن آینده ست ! پس در کنار مفهومی خوندن باید سعی کنیم به مباحثی که برنامه ریختیم بخونیم هم برسیم
      این ها همه عقاید من بود و خواستم نظرمو بگم
      موفق باشین

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Al I نمایش پست ها
      سلام ،
      شاید حجم تست ها زیادن شما هم ذهنیتتون اینطوریه که باید همشو زد ! نه نیازی نیست همش زده بشن ! اول اون تستایی رو که مولف ستاره دار کرده اونا رو بزنین اگه دیدین از 100 درصد تست ها حداقل 70 درصدشو میزنین که خیلی خوبه و باید برین رو مبحث بعدی ، ولی اگه اینطوری نشد باید رو اون مبحث زیاد وقت بزارین . اگه کتابی که دارین تستاش ستاره دار نشده بود و تعداد تست ها خیلی زیاد بود ، چن تا تست اول که واسه جا افتادن مطلب هست رو بزنین بعدش تست های زوج/فرد شماره رو بزنین ..
      مباحث مشترک رو نگا کردم عقب نیستین ، اصلا نگران نباش
      فقط این یادت باشه که هدف از برنامه ریزی ، دیدن آینده ست ! پس در کنار مفهومی خوندن باید سعی کنیم به مباحثی که برنامه ریختیم بخونیم هم برسیم
      این ها همه عقاید من بود و خواستم نظرمو بگم
      موفق باشین
      سلام
      ممنون از نظرتون و وقتی که گذاشتید ...
      آره نظرم اینه که باید همه ی تست ها رو حل کنم ... گفتم که وسواس دارم ... البته میدونم که طرز تفکر شما درسته و نباید همه رو حل کرد ...
      ولی من موندم مثلن اینایی که وقت میکنن از چند منبع تست بزنن چجوری برنامه ریزی میکنن و روزی چند ساعت درس میخونن ؟!

عقب نیستم ( هر چند 1 هفته خیلی کم درس خوندم و یکم عقب افتادم ) ولی حس میکنم همون قبلی ها رو هم خیلی خوب نخوندم ... با این که توی آزمونای کانون نتیجه خوبی هم ازشون گرفتم ( ترازم از اون قبلی ها بجز آزمون اول بالای 6500 بود ... چند باری هم 7000 شدم ) اما بازم فکر میکنم کامل یاد نگرفتم ... و میشد که بهتر بخونم ...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آخ آخ منم دقیقا همین مشکل رو دارم .... شما وسواس دارین ... من کلا مریضم اصن .... الان 2 هفتس کلا دارم نوسان و موج میخونم .... هر تستی رو هم ک اشتباه میزنم دیوونه میشم .... وضعیه اصن !

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TAMERLANE نمایش پست ها
      آخ آخ منم دقیقا همین مشکل رو دارم .... شما وسواس دارین ... من کلا مریضم اصن .... الان 2 هفتس کلا دارم نوسان و موج میخونم .... هر تستی رو هم ک اشتباه میزنم دیوونه میشم .... وضعیه اصن !
      فک کنم واسه من شدیدتر باشه از شما .. چون من تست ها رو درست هم میزنم بازم میگم میشد بهتر بخونمااااا
      وسواس بیماریه دیگه ... باید بپذیریم ... من فقط توی درس خوندن وسواس ندارم ... توی همه چیز وسواس دارم ... مثلا توی مرتب کردن اتاقم ... یا خیلی چیزهای دیگه ...
      البته این وسواس مزیت هایی هم داره واسم ... مثلا من خیلی با دقت درس میخونم ... به همه ی نکات کتاب توجه میکنم ... به حاشیه ها ... هیچی رو جا نمیندازم ... غلط های بی دقتی ندارم ...

ولی معایبش خیلی بیشتره ... مهمترینش همین راضی نبودن از خود ...

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      من خیلی وسواس دارم تو درس خوندن
      هیچ وقت به عقب بر نگردید .

و برای اینکه هم به عقب بر نگردید به ازادی هر 1 ساعت 5 دقیقه مرور مباحث بزارید .

اینطوری هم تثبیت میشه و هم وسواس کنار میره !

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببين فكر كنم مشكلي كه شما دارين اينه كه ميخونين ولي مطالب تثبيت ندارن تو ذهنتون حالا واسه تثبيت چيكار بايد بكنين ؟ بايد اول برين سراغ تست هاي آبكي مثل آبي قلمچي بعد برين تست هاي قوي مثل خيلي سبز رو كار كنين شما وقتي يه مبحث رو ميخونين نبايد آنتظار داشته باشين كه هر تستي رو حل كنين كه چون اين وسواستون كار دستتون ميده من خودم يه زماني از همين تست هاي ابي قلمچي متنفر بودم ولي بعد فهميدم كه اين تست ها واسه آمادگي اوليست كه شما مثل آب خوردن كل ميكنين بعد اعتماد به نفس ميگيرد و ميتونين تست هاي سخت تر رو بزنيد

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میشه یکی بگه این برنامه واسه 5 روز زیاده یا نه ؟ و با چند ساعت وقت گذاشتن میشه خوند ؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      هر صفحه کتاب 10دقیقه هر تست مقدار زمانی که تو کنکور برای حلشون دارید ضرب در 2 (برای تحلیل جوابهای اشتباه) = ساعت لازم برای خواندن و تست زدن
      البته من خودم اینطوری میرم جلو ولی بعضی از دوستام هنوز نتونستن دقیقا تو زمان کنکور تست بزنند ولی اگه تمرین کنید میتونید انجام بدید تکنیک دو خودکار هم برید اگه وقت کم اوردید بفهمیدم چرا اینطوری شده ؟ (روزی 30دقیقه جبرانی هم بزارید)
      این برنامه خودم بود تراز 7200

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وسواس اگر شدید باشه تنها درمانش درمان دارویی هست
      داروهایی مثل سرترالین بسیار مفید هستن برای درمانش. من خودم وسواس داشتم کمتر از 6 ماه کامل درمان شدم.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      سلام
      ممنون از نظرتون و وقتی که گذاشتید ...
      آره نظرم اینه که باید همه ی تست ها رو حل کنم ... گفتم که وسواس دارم ... البته میدونم که طرز تفکر شما درسته و نباید همه رو حل کرد ...
      ولی من موندم مثلن اینایی که وقت میکنن از چند منبع تست بزنن چجوری برنامه ریزی میکنن و روزی چند ساعت درس میخونن ؟!

عقب نیستم ( هر چند 1 هفته خیلی کم درس خوندم و یکم عقب افتادم ) ولی حس میکنم همون قبلی ها رو هم خیلی خوب نخوندم ... با این که توی آزمونای کانون نتیجه خوبی هم ازشون گرفتم ( ترازم از اون قبلی ها بجز آزمون اول بالای 6500 بود ... چند باری هم 7000 شدم ) اما بازم فکر میکنم کامل یاد نگرفتم ... و میشد که بهتر بخونم ...
      چند ساعت خوندن مهم نیست اصلا ! چیزی که مهمه استمرار در مطالعه و پیشرفت مطابق با برنامه ست .. من خودم بالا 8 ساعت خوشم نمیاد بخونم یعنی میدونم اگه بیشتر بخونم از اون طرف کم میارم ! اگه تا الان کشش مغزتون دستتون نیومده هر چه زودتر بفهمین که با چند ساعت درس خوندن میتونین تو برنامتون استمرار داشته باشین .. اصلا اجازه بدین به یه نکته مهم اشاره کنم . بخاطر همین خیلی محتمل هست که وسواس شما بخاطر همین کات کردن هاست و من به شما حق میدم . یعنی منم بودم وسواس پیدا میکردم چون همیشه این احساس که نکنه یه وقت اون قبلی ها رو یادم بره ؟؟!
      پس آرمانی فکر نکنیم و واقع گرا باشیم ...
      لازم به ذکر هست که بنده سال قبل آرمانی مطالعه میکردم همیشه شکست میخوردم
      موفق باشین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن