X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دیگه از عربی وزبان ناامیدشدم

چکارکنم؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اصلا دست ودلم نمیره زبان وعربی بخونم فکر میکنم فایده نداره

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      منابعت و شیوه ی خوندنت چیه؟
      شاید راه اشتباهی رو داری میری؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مهروماه رومیخونم زبان بیشترلغات حفظ میکنم
      عربی هم که هیچی میترسم ازشون
      زبان خودموبکشم20میزنم

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای عربی کتاب عربی کامل گاج خیلی عالیه....برای زبان مبتکران خوبه ولی اگه ضعیف هستید بهتره گاج میکرو بگیرید...در ضمن میتونید برای عربی کتاب لقمه ی عربی مهر و ماه رو که حجمش کوچیکه بخرید و همیشه همراهتون باشه تا مواقع بیکاری مرورش کنید

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      عربی جامع خیلی سبز بسیار شیرین و ساده قواعد رو درس داده. اینقدر روونه که به نظرم هرکسی بخونه راحت متوجه میشه. من با ترس و لرز رفتم سراغ عربی اما این کتاب کلی اعتماد به نفسم رو بالا برد.خوبیشم اینه که مبحثیه. مثلا اگه تو مبحث خاصی مشکل داشته باشی میتونی بری سراغ همون و بخونی و اشکالاتت رو برطرف کنی.
      عربی کامل گاج هم باز کتاب خیلی خوبیه. به نظرم توضیحات خیلی سبز روون تره. اما عربی کامل گاج درس به درس طبقه بندی کرده و برای پیش رفتن با آزمون ها سریع تر و راحت تر میشه مباحث رو توش پیدا کرد.

برای زبان خوندن هم لغت به تنهایی کفایت نمیکنه و در درجه اول باید گرامر رو بلد باشید. چون اگه گرامرتون خوب باشه توی قسمت لغات هم راحت تر میتونید لغت مورد نظر رو پیدا کنید چون میتونید نقشش رو تشخیص بدید.

برای هردوی این درس ها هم باید تست زیاد کار کنید تا با نکات آشنا بشید.

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واسه عربی اگه کمی زحمت بدی به خودت راحت میتونی 8 سوال ترجمه و تعریب رو بزنی (حالا اگ تعریب سخت باشه میگیریم 5تا)
      از 8 سوال قواعدم میتونی 3-4 تا راحت تر از همه رو پیدا کنی و بزنی.
      درک مطلبم اگه تمرین کنی و سوالای سراسری گذشته رو بزنی، میشه از 9تا سوالش 4تا رو زد.
      یعنی حداقل میتونی 40 بزنی تو کنکور که واسه درسی مث عربی میتونه خوب باشه.

اصلا ناامید نباش. فقط تمام تلاشتو بکن جوری که خودت از عملکردت راضی باشی. عدل خدا میگه هر کسی به اندازه تلاشش نتیجه میگیره...

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      فارغ التحصیلی؟؟
      دی وی دی گاج ببین برا عربی
      زبان هم لغت حفظ نکن چون یادت میره... البته منم قبلا حفظ میکردم اما دبیر پیش دانشگاهیمون عالی بود که روند کلمات خوندنمو تغییر داد...میتونی از لایتنر هم استفاده کنی
      باید علاقه ایجاد کنی برا خودت....اگه بگی حداکثر20 میزنم 5 درصد هم نمیزنیمن میگفتم زبان برا کنکور80 روشاخمه 60 و خورده ای زدم
      من جزوه زبانم خیلی در هم و قاطیه وگرنه ازش عکس میگرفتم بت میدادم...خودمم که میخونم گیج میشم
      برای گرامر زبان هم جزوه ای گیر بیار که نهایتا2-3صفحهa4 باشه...یا خودت خلاصه کن

برای ریدینگ هم از متن نترسیم رو بگیر کار کن...حداقل60 میزنی
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      من جدیدا فهمیدم چقدر عربی باحاله و هر روز ضبح یکساعت عربی میخونم
      بسیار خوبه؛ کتاب خیلی سبز هم عالیه

زبان من هم که خوبه، یعنی خوب بود؛ اونهم مدیون فیلم دیدن زیاد و بازی کردن زیاد و ترجمه کردن خبر و زندگی اونور آبه

از من میشنوی هر روز یکساعت عربی و زبان بخون (یک روز در میان هر کدام)
      عربی را از کتاب خیلی سبز به ترتیبی که درس داده بخون و زبان را هم از جامع مبتکران شهاب اناری
      قول میدم بهت بالای 60 میزنی

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون ازهمه شما چشم عمل میکنم هرچند پس فردا کنکورازمایشی دارم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soghrat نمایش پست ها
      ممنون ازهمه شما چشم عمل میکنم هرچند پس فردا کنکورازمایشی دارم
      کنکور آزمایشی رو ول کن و غصشو نخور.
      فوقش این یکی کنکورت رو سفید میذاری! اما با خودت عهد ببند که از کنکور بعدی پیشرفت میکنی. اصلا بیا از 10% شروع کن و بکشش بالا!
      توقع نداشته باش که از همون اول بالای 60 بزنی.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      به نظر من دی وی دی های گاج استاد ماهینی رو بخون چون دیگه هیچی از عربی نفهمی حداقل با این دی وی دی از پس سوالات ترجمه برمیای !!!باور کن عاین

در ضمن کتاب جامع عربی خیلی سبز هم عالیه

اصلا کتابای مهر و ماه نخون همش چرت و پرته

12. Top | #12
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      دوستان به نظرتون عربی ایادفیلی بهتره یا هورفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چکارکنم؟

بین خوندن و تست زدن یه مرحله دیگه اضافه کن ؛ تشریحی کار کردن
      وقتی یه مبححثی رو میخونی حداقل 20 تا سوال تشریحی در موردش حل کن و بعد 10 - 15 تا تست بزن و هم سوال ها رو هم تست ها رو خوب تحلیل کن. بعد از مدتی روون میشی

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      شما باید دیدت رو نسبت به این درسا عوض کنی فک نکنی ک غول بی شاخ و دم هستن و سختن و از زدن تست هاش نترسی
      همین سوال شما مشکل منم بودش اینکه فک میکردم عربی و زبان خیلی سختن و هیچ وقت نمیتونم بزنمش برای همین همیشه تو دفترچه ی ازمون و کنکور اصلا سوالا رو نگاه نمیکردم نگاه هم ک میکردم خیلی گذرا و همین همش میگفتم سخته نمیتونی دست نزن بهشون منفی میزنیاااااااا
      اصن تو عمرم بای 20این دو درس رو نمیزدم اماااااااااا الان زبان رو ک کمی میخونم 50 میزنم و عربی هم بی شوخی نخونده 30 میزنم واقعا اسونه فقط ی بار بر ترست غلبه کن و تستاشونو کامل بخون و سعی کن ک جواب بدیشون
      من چون لغت یادم نمیمونه باید تکرارش کنم کتاب تیک ایت دارم ولی خوش نمیادش برای همین وقتی ی بار لغتاشو خوندم فقط اونایی ک ضربدر زدمشون و اونایی ک بنظرم مهم هستن رو تو ی دفتر یا دفترچه یاد داشت میکنم و هر چند روز ی بار مرورشون میکنم واقعــــــــــا تاثیـــــــــــر داره
      برا گرامرم از شبقره استفاده میکنم کتاب خوبیه و فقط تستای سراسریشو کار میکنم و اصن تست لغت کار نمیکنم مطمئنن اگه کار کنم روشون بیشتر از 50 میزنم تو هم میتونی فقط باور اینکه سخت هستن رو باید از ذهنت دور کنی
      عربی هم ک اصن نمیخونم (0اصلا تو برنامه ام زمانی براش نذاشتم و نمیخونمش)30 میزنم چون باور دارم با معلومات عمومی میشه ترجمه تعریب رو جواب دادش نترس و تست هاشو بزن تو ازمون مطمئن باش ک میتونی ،دوست خودم هم عربی نمیزد میگف بلد نیستم بهش گفتم باور کن باور کن با معلومات عمومی خودت میتونی ترجمه و تعریب رو بزنی فقط ی بار نترس و تو ازمون 8تا تست رو بزن و زدش و نتیجه خوبیم گرفت در حد همون 8 تا سوال

باور سخت بودن و اینکــــــــــــــــه نمیشه زدشون رو از سرت دور کن یه بار شهامت ب خرج بده و تستهاشونو کامل نگاه کن و بزن

موفق باشید
      زندگی بی مکث جریان داره....

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      چکارکنم؟

در ناامیدی بسی امید است !
      ببین برای چی نا امید شدی اخه ؟؟ واقعا بنظرت اینا چیزی هستن که مغز تو با اونهمه توانایی جلوشون زانو بزنه و عاجز باشه ؟؟؟؟ بنظرت افت نداره برات که این دو تا درس بتونن حالتو بگیرن ؟؟؟!!! مغزی که هر نورونش توانایی 100تا کامپیوتر رو داره این درسا واسش هیچی نیست !

برای عربی من واقعا با این کار نتیجه گرفتم اونموقع ک تصمیم داشتم دوباره بخونم برای کنکور، خودم عربیم قواعد صفر بودم صفر مطلق! از جلسه اول تدریس عربی دبیرستان شریف با مهندس ناصح زاده پیش برو ، انگار که سر کلاسشی و همون لحظه باهاش یاد بگیر نت برداری کن سوالایی ک از بچه ها میپرسه جواب بده ، بعد از اتمام کلاسش نکاتی ک یادداشت کردی رو مرور کن و تستایی ک گفت رو بزن محشرررره ، بخدا اگه زمان کنکورم این سایت و فیلما بود عربی بالا 90 میزدم .

واسه زبان هم کتاب جامع مبتکران تالیف شهاب اناری رو بگیر ، هم تو مقدمه اش راهنمایی کرده چطور زبان بخونی و کتابش کامله هم ی سی دی همراهش هست برای اموزش ریدینگ و کلوز

موفق باشی
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن