خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سن 25 سال ( مدت خدمت به حداکثر سن اضافه میشه)معدل سال سوم (نه کتبی) بالای 17 معدل لیسانس بالای 16مدرک زبان تضمینی نیست که هرسال برگزار شه هیچ کارنامه ای هم نمیدن کنکور سراسری راه عاقلانه تری هست مگه از پس هزینه هاش بر نیای

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      از شرایط لازم برای شرکت داوطلبان در این دوره دارا بودن معدل كل ديپلم بالاتر از 18، دارا بودن معدل مقطع كارشناسي بالاتر از 16 و دارا بودن يكي از مدارك زبان انگليسي به شرح toefl 500و ielts 6 و msrt 50 و mhle 50 است.
      داوطلباني كه مدرك زبان ندارند مي­ توانند به صورت مشروط در آزمون شركت كنند. بديهي است در صورتي كه پذيرفته شدگان در آزمون مدرك زبان خود را ارائه نکنند، قبولي آنان كان لم يكن تلقي خواهد شد. امكان ثبت نام مشروط، ارائه مرخصي تحصيلي و يا ذخيره قبولي و ساير موارد نيز به هيچ وجه وجود ندارد.
      دانشگاه هيچ مسئوليتي در مورد خسارات احتمالي كه از اين ناحيه به داوطلب وارد مي­ شود ندارد.
      مشمولان طرح نيروي انساني كه مشغول گذراندن طرح هستند بايد در صورت قبولي نسبت به ترخيص از طرح اقدام کنند.
      قبولي در آزمون چند مرحله اي پذيرش (كتبي ، مصاحبه و فراشناختي) نیز از دیگر شرایط شرکت در این دوره است.
      مواد درسي آزمون شامل فيزيولوژي نظري (ضريب 3)، ميكروب شناسي شامل باكتري شناسي، ويروس شناسي و انگل شناسي پزشكي (ضريب 3)، آناتومي نظري (ضريب 3)، بيوشيمي نظري (ضريب 2)، بافت شناسي و جنين شناسي نظري (ضريب 2)، ايمونولوژي نظري (ضريب 2)،زبان عمومي(2)، ژنتيك (ضريب 1)، روانشناسي (ضريب 1)، تغذيه (ضريب 1)، فيزيك پزشكي (ضريب 1)، دروس اصول خدمات بهداشتي و بهداشت و تنظيم خانواده (ضريب 1)، دروس اصول اپيدميولوژي و مبارزه با بيماري ها و آمار مقدماتي (ضريب 1)
      منابع آزمون شامل منابع اعلام شده آزمون امتحان جامع علوم پايه دانشجويان رشته پزشكي است که در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی در دسترس قرار دارد.
      دانشجويان مشمول آيين نامه استعدادهاي درخشان در رشته هاي مورد پذيرش از بند پنج و شش آيين نامه ( موضوع داشتن شرط معدل ديپلم 18 و بالاتر و معدل كارشناسي 16 و بالاتر ) معاف مي باشند.
      شرط سني حداكثر 25 سال تمام كماكان بقوت خود باقي است.
      دانش آموختگان و دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري اعم از دانشگاه­هاي سراسري و آزاد و غيره حق شركت در آزمون را ندارند
      در صورتي كه پذيرفته شدگان در آزمون تا زمان ثبت نام كارت پايان خدمت دريافت نكرده باشند، قبولي آنان كان لم يكن تلقي خواهد شد و دانشگاه هيچ مسئوليتي در مورد مكاتبه با سازمان نظام وظيفه و اخذ مجوز يا مهلت ندارد، همچنین دانشگاه هيچ مسئوليتي در مورد خسارات احتمالي كه از اين ناحيه به داوطلب وارد مي­ شود، ندارد
      كساني كه داراي كارت پايان خدمت باشند مدت خدمت نظام وظيفه به حداكثر سن آنان اضافه می شود و دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم از نظر نظام وظيفه (در مورد آقايان) الزامی است
      لینک کامل خبر در سایت دانشگاه تهران:http://education.tums.ac.ir/IPPWebV1...rmationID=1767

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      1.من هم که معاف شدم به 25 سال اضافه می شه حداکثر سن؟
      2.یه قسمتی هست برای استعدادهای درخشان اگه مقاله ای تو isi چاپ کنم جز استعدادهای درخشان می شم؟

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط medicine95 نمایش پست ها
      2.یه قسمتی هست برای استعدادهای درخشان اگه مقاله ای تو isi چاپ کنم جز استعدادهای درخشان می شم؟
      جواب سوال اول:بله
      جواب سوال دوم:اطلاعی ندارم.

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

آئين نامه استعدادهاي درخشان

دانشجويان موضوع اين آيين نامه عبارتند از:
      الف) برگزيدگان آزمون سراسري گروه علوم تجربي تا رتبه 500 كشوري در آزمون سراسري كنكور (با معرفي سازمان سنجش آموزش كشور).
      ب ) دارندگان مدال طلا، نقره و برنزكشوري از المپيادهاي علمي دانش آموزي (با معرفي وزارت آموزش و پرورش)
      ج ) برگزيدگان حائز رتبه هاي اول تا سوم نهايي جشنواره رازي ، جشنواره هاي خوارزمي و جوان خوارزمي (در زمينه علوم پزشكي) با معرفي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و گروه غير پزشكي با معرفي وزارت علوم تحقيقات و فناوري.
      د ) مالكان ابداع يا اختراع ثبت شده با تائيد معاونت تحقيقات و فن آوري وزارتخانه هاي مربوطه .
      ه ) دانشجويان نمونه كشوري گروه پزشكي با معرفي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و رشته هاي غير پزشكي با معرفي وزارت علوم تحقيقات و فناوري.
      ح) دانشجويان پژوهشگر برجسته به تاييد شوراي پژوهشي دانشگاه و براساس دستورالعملي كه از سوي معاونت تحقيقات و فناوري وزارت تدوين و به دانشگاه ها اعلام گرديده است .

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینو خونده بودم قبلا آیا چاپ مقاله تو isi جزوش هست؟

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بچه ها بنا به اعتراضهای شدید ممکنه امسال این ازمون برگزار نشه
      امسال اولین سالی بود که بنا به اعتراضا بهشون کارنامه هاشونو دادن
      8نفر قبول شدن که 5نفرشون تهرانی و از دانشجوهای دانشگاه تهران بودن دوره لیسانسشون 3 نفر دیگه هم استدادهای درخشان

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آقا هر سال 100% برگزار می شه؟
      7 ساله که داره برگزار میشه ولی امسال هنوز معلوم نیس
      اگه قرار باشه برگزار شه اسفندماه هس ازمونه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن