خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ورود دانشگاه

سلام دوستان
      من همش 2 سال دارم کلا . اولی رو هیچ کس جواب درست حسابی به ما نداد که خیال ما راحت بشه!!! هرکی یه جور گفت . خواهشا در مورد سوال اولم هم کسی چیزی میدونه یه جواب دقیق به ما بده . اما سوال دوم اینه که در مورد بومی بودن و بچه همون منتطقه بودن برای ورود به دانشگاه . الان میخوام بدونم که من تو شهر خودم تو هر دانشگاهی برنم برای ورودی شاید رتبم از یکی دیگه که استانی دیگه میخواد بیاد بالا تر باشه بازم من تو اولویت ورود به اون دانشگاه هستم یا نه ؟؟؟؟؟؟
      ممنون میشم به هر 2 تا سوالم جواب بدین . مرسی

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کد رشته پدیرش بومی جداست.یعنی تو دفترچه انتخاب رشته یه کد فقط واسه بومی هست یعنی فرد غیر بومی نمیتونه اینو انتخاب کنه یه کد دیگه هست که هم بومی هم غیر بومی میتونه انتخاب کنه و هیچ امتیازی به بومی نمیده و فقط بر اساس رتبه

3. Top | #3
      کاربر فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سید حسین حسینی نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من همش 2 سال دارم کلا . اولی رو هیچ کس جواب درست حسابی به ما نداد که خیال ما راحت بشه!!! هرکی یه جور گفت . خواهشا در مورد سوال اولم هم کسی چیزی میدونه یه جواب دقیق به ما بده . اما سوال دوم اینه که در مورد بومی بودن و بچه همون منتطقه بودن برای ورود به دانشگاه . الان میخوام بدونم که من تو شهر خودم تو هر دانشگاهی برنم برای ورودی شاید رتبم از یکی دیگه که استانی دیگه میخواد بیاد بالا تر باشه بازم من تو اولویت ورود به اون دانشگاه هستم یا نه ؟؟؟؟؟؟
      ممنون میشم به هر 2 تا سوالم جواب بدین . مرسی
      سوال دومت چیه؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن