X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم کتاب واسه زیست بهتره؟

رأی دهندگان
    6. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • حیلی سبز ویرایش جدید

1 16.67%
    • نشرالگو

5 83.33%
    • تخته سیاه

1 16.67%
    • مهرو ماه

0 0%
    نظرسنجی با انتخاب چندگانه
    نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سوال در مورد سوم و چهارمن

سلام.
      بچه ها با عرض پوزش من س چار تا تاپیکو ک خوندم چیزی دستگیرم نشد.
      برا همین با اجازتون دوباره ی تاپیک زدم.
      من سال سومم.
      واسه زیست خیلی سبز ویرایش جدید دارم.با ی زیست ابی کانون(البته اجباری بود ولا نمیگرفتمش)
      1 میخوام ببینم ک لازمه واسه امسالم زیست انتشارات دیگه ای بگیرم؟چه انتشاراتی واسه زیست خوبه؟؟مهرو ماه ،نشرالگو تخته، سیاه، یا حالا هر چی خودتون میدونین

2.و اینکه میخوام ی کتاب ژنتیک بگیرم.چ کتابی پیشنهاد میکنین؟؟تخته سیاه خوبه؟

3.علاوه بر اونا ب نظرتون کتاب لقمه زیست مهرو ماه سوم(قید نامه زیست شناسی) خوبه؟؟؟شیمی (تصاویر و مفاهیمش )چطور؟ارزششو داره؟و چکیده ژنیتکش؟
      4.شیمی هم خیلی سبز گرفتم البته ب پیشنهاد معلممون. البته بچه ها میگن مبتکران بهتره؟واقعا همین طوره؟ینی مبتکرانم بگیرم؟؟

5.. اینکه واسه شیمی و زیست سال چهارم چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسی

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به این آدس برو شاید کمکت کنه

بهترین منابع کنکور94/دکتر افشار

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sara prs نمایش پست ها
      سلام.
      من سال سومم.
      واسه زیست خیلی سبز ویرایش جدید دارم.با ی زیست ابی کانون(البته اجباری بود ولا نمیگرفتمش)
      1 میخوام ببینم ک لازمه واسه امسالم زیست انتشارات دیگه ای بگیرم؟چه انتشاراتی واسه زیست خوبه؟؟مهرو ماه ،نشرالگو تخته، سیاه، یا حالا هر چی خودتون میدونین

3.علاوه بر اونا ب نظرتون کتاب لقمه زیست مهرو ماه سوم(قید نامه زیست شناسی) خوبه؟؟؟شیمی (تصاویر و مفاهیمش )چطور؟ارزششو داره؟و چکیده ژنیتکش؟
      4.شیمی هم خیلی سبز گرفتم البته ب پیشنهاد معلممون. البته بچه ها میگن مبتکران بهتره؟واقعا همین طوره؟ینی مبتکرانم بگیرم؟؟

مرسی
      زیست آبی کانون امسال با اضافه شدن سوالات آزمون سال گذشته اش کتاب خوبی شده
      من خودم برای زیست امسال چند کتاب دارم
      زیست خیلی سبز ویرایش جدید که کتاب عالی ای هستش
      زیست نشر الگو که بهترین منبع برای تست زیست هست و قویترین تست های زیست رو در حال حاضر داره
      ژنتیک مندلی خیلی سبز دارم که فقط برای فصل 8 هست و این فصل رو بصورت خیلی خوب پوشش داده و باید بگم بی نظیر
      ژنتیک تخته سیاه دارم که بد نیستش
      ژنتیکیو میتونی از رو همین خیلی سبز که داری بخون و دسرس نامه های فصل 8 هم از سایتشون دانلود کنید
      برای شیمی من خیلی سبز دارم و میکرو گاج که واقعا میکرو گاج خیلی بهتره و درسنامه هاشم کوتاه ولی خیلی سبز درسنامه هاش حوصله اتو سر میبره مبتکرانم مثله خیلی سبزه
      اما همون خیلی سبز کارت راه میاندازد که کتاب دیگه ای نخوای

4. Top | #4
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sara prs نمایش پست ها
      سلام.
      من سال سومم.

مرسی
      می تونستم پاسخ ندم ومثل خیلی از دوستانم سکوت کنم . ولی باز هم این روحیه معلمی که همواره با من عجین است ، وادارم می کنه که پاسخ بدم .
      من مجبورم هر روز این انجمن را رصد کنم و هربار که میام افسرده میشم از این که الان سال کنکوری از نیمه گذشته ولی هنوز دنبال منبع معتبر است .
      همیشه حق با دانش آموز است ( البته اگر بلخواهد آموزش ببیند ) ، همان طور که گفتم هر کسی که در شته دانشگاهی خودش موفق نبوده اومده کار مشاوره را انتخاب کرده ، و این اشخاص به اصطلاح مشاور ، همان کتاب هایی را مطرح می کنند که قبلا برای هزارمین بار از طریق آنتن صدا وسیما به خورد جامعه داده شده است . ( و هنوز هم ادامه دارد . مثلا آزمون های ..... )
      نمی دونم شاید دارم درد های نگفته 3 ساله ام را در سایت کنکور می گویم . آیا حیف نیست تریبون تبلیغات کسانی باشیم که حرفه آن ها غیر از امر مقدس تعلیم و تربیت بوده ، کاری نداره ، شما که خوب بلدین آمار اشخاص را دربیارید . ماشاالله از همه مطالب خبر دارید !!! در حالی که یک شخص کنکوری باید فقط به درس و مشق خود بپردازد ، بعدا وقت کافی دارید . )
      1- وای به حال معلم شما که معلومه خودش هم با خوندن این کتابا پای درس کلاس حاضر میشه ، ولی خودش نتونسته مکمل کتابی باشه که دست نوشته یک شخص غیر معلم است . که این از آموزش و پرورش بیمار ما خبر میده
      2- هرگاه احساس کردی که با خواندن کتاب ها و دی وی دی های بازار کامل شدی ، من در کلاس های آنلاین کانون شیمی گرگان منتظرم که آن را کامل تر کنم .

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ostadmomeni نمایش پست ها
      می تونستم پاسخ ندم ومثل خیلی از دوستانم سکوت کنم . ولی باز هم این روحیه معلمی که همواره با من عجین است ، وادارم می کنه که پاسخ بدم .
      من مجبورم هر روز این انجمن را رصد کنم و هربار که میام افسرده میشم از این که الان سال کنکوری از نیمه گذشته ولی هنوز دنبال منبع معتبر است .
      همیشه حق با دانش آموز است ( البته اگر بلخواهد آموزش ببیند ) ، همان طور که گفتم هر کسی که در شته دانشگاهی خودش موفق نبوده اومده کار مشاوره را انتخاب کرده ، و این اشخاص به اصطلاح مشاور ، همان کتاب هایی را مطرح می کنند که قبلا برای هزارمین بار از طریق آنتن صدا وسیما به خورد جامعه داده شده است . ( و هنوز هم ادامه دارد . مثلا آزمون های ..... )
      نمی دونم شاید دارم درد های نگفته 3 ساله ام را در سایت کنکور می گویم . آیا حیف نیست تریبون تبلیغات کسانی باشیم که حرفه آن ها غیر از امر مقدس تعلیم و تربیت بوده ، کاری نداره ، شما که خوب بلدین آمار اشخاص را دربیارید . ماشاالله از همه مطالب خبر دارید !!! در حالی که یک شخص کنکوری باید فقط به درس و مشق خود بپردازد ، بعدا وقت کافی دارید . )
      1- وای به حال معلم شما که معلومه خودش هم با خوندن این کتابا پای درس کلاس حاضر میشه ، ولی خودش نتونسته مکمل کتابی باشه که دست نوشته یک شخص غیر معلم است . که این از آموزش و پرورش بیمار ما خبر میده
      2- هرگاه احساس کردی که با خواندن کتاب ها و دی وی دی های بازار کامل شدی ، من در کلاس های آنلاین کانون شیمی گرگان منتظرم که آن را کامل تر کنم .
      استاد من با شما موافقم اما یه سوال دارم
      منی که در مناطق محروم با *** ترین دبیرا دارم سرو کله میزنم و وقتی از کتب تست یک تست به دبیرم میدم و اون جوابی بدست میاره که در هیچ کدوم از گزینه ها نیست به جز خریدن کتب کمک درسی برای یاد گرفتن اون مطالب من باید چه کنم؟

6. Top | #6
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      استاد من با شما موافقم اما یه سوال دارم
      منی که در مناطق محروم با *** ترین دبیرا دارم سرو کله میزنم و وقتی از کتب تست یک تست به دبیرم میدم و اون جوابی بدست میاره که در هیچ کدوم از گزینه ها نیست به جز خریدن کتب کمک درسی برای یاد گرفتن اون مطالب من باید چه کنم؟
      خوشحالم که با من موافق هستی ، البته کاملا آمادگی دارم با کسانی که با حقایق گفته های من مخالفت دارند ( علی رغم این که حق با من است . )
      پس حالا توصیه من به شما : تسلط کامل بر کتاب درسی - مرور چندین باره سوالات کنکور دهه 90 و نیم دهه هشتاد برای شیمی - استفاده از کتاب های آموزشی در حد کتاب . ( چون گزافه گویی زیاد داره ) - مهم تر از همه تشریک مساعی با معلم سر کلاس و استفاده از یافته های علمی آن ها .
      دوست شما : معلم واقعی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن