خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: بی انگیزگی

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بی انگیزگی

سلام دوستان من اوایل اذر ماه از مشاوره مدرسه خواستم باهام رک صحبت کنه و بگه من اگه تلاشمو کنم اخر تو کنکور چند میشم گفت اگه تو تلاشتو بکنی این پتانسیلو درونت میبینم که زیر 7000 منطقه بیاری خیلی نا امید شدم ساعت مطالعه ام برای این هفته به 20 ساعت رسیده تصمیم گرفتم برای سال بعد بخونم من از کسانی که کنکور دادن یا قراره بدن و اطلاعات دارن خواهش میکنم رک بهم بگن اگه کسی از الان شروع کنه راهی داره رتبه زیر 1500 منطقه بیاره (تجربی هستم) حتی تا اگر روزی 10 ساعت مطالعه کنه راهی هست سال دوم و سوم دبیرستان به صورت عادی خوندم و معدلم 18.40 شد در نهایی تابستونم حقیقتش کاری نکردم

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      چرا نشه ؟ یه جمله معروف هست که آرنولد گفته و واقعا تجربش کردم ! میگه ذهن عامل محدودیته اگه ادم واقعا بپذیره که می تونه واقعا میشه...

من اهل روحیه دادن روانشناسی نیستم... و متنفرم کسی رو بخای با این چرت و پرتا گول بزنی...

من میگم اصلا نشه !...شما بخون و تلاشتو بکن اگه شد که شده و پریدی...اما اگه نشد همه هوا اومده دستت همم واسه سال بعد راحت تری و یه زمینه خوب داری

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      باور کن اینو بهت قول میدم سال پیش دانشگاهی قبول شدن به مراتب آسون تر از پشت کنکوری موندن و قبول شدنه، اینو من بهت میگم که تجربه پشت کنکوری بودن دارم، حتی اگه دانش آموز قوی هم نباشی چون مدرسه میری آمادگی ذهنی و سرعت بالایی داری، بازم خودت میدونی اگه میخوای بمونی بمون. من که میگم تو این مدت خیلی کارا میشه کرد، ولی بستگی به همت خودت داره که تمام توانتو بزاری.اگه تو این مدت کاملا با کیفیت و خوب درساتو بخونی نتیجه خوبی هم میگیری ولی نه اگه هرروز مث بعضی دوستان بیای 1تاپیک بزنی که از الان بخونم دیر نیست و امروز حال نداشتم و فلانی مرد و فلانی فلان شد دیگه کاملا مشخصه که نتیجه نمیگیری، اگه میخوای شروع کنی شروع کن بسم الله راهتو برو و هی برنگرد ببینی بقیه چی دارن میگن، امیدوارم موفق باشی
      Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عاقا پشت کنکور بمونی خطرناکه

پشت کنکور عین دومینو هست بمونی سال دیگه هم میمونی باز بمونی باز سال دیگش هم میمونی کلا این سیکل ادامه داره..( تجربه)

مگه اینکه مثل امیر جیمز بری و بر نگردی اونجوری قبول میشی

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      من پارسال مثل تو بودم هی گول خودم میزدم بابا 5 ماه مونده نمیشه که ولش کن سال دیگه... باور نمیکنی تا از سره جلسه کنکور پا شدم اومدم بیرون گفتم ای کاش شب قبل کنکور یه نگاه انداخته بودم به کتابا !...ببین قبلش به 5 ماه راضی نبودم می گفتم کمه ولی بعدش میگفتم یه خورده خونده بودم خیلی راحت میشد جواب بدی سوالا رو و به یه شب قانع بودم

دیگه خود دانی

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

من پارسال مثل تو بودم هی گول خودم میزدم بابا 5 ماه مونده نمیشه که ولش کن سال دیگه... باور نمیکنی تا از سره جلسه کنکور پا شدم اومدم بیرون گفتم ای کاش شب قبل کنکور یه نگاه انداخته بودم به کتابا !...ببین قبلش به 5 ماه راضی نبودم می گفتم کمه ولی بعدش میگفتم یه خورده خونده بودم خیلی راحت میشد جواب بدی سوالا رو و به یه شب قانع بودم

دیگه خود دانی

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      منم دقیقا همین شرایط رو دارم.دوم رو خوندم اما تست نزدم هیچی.الان هم سوم میخونم وشیمی.فیزیک.زیست.دین و زندگی.ادبیات

همینارو تست میزنم به طور کامل

بقیش رو نیدونم چرا نزدم.

یعنی اگه تابستون سوم روزی8_10ساعت بخونم میتونم دوم و سوم رو جم کنم؟؟؟؟؟

البته تابستون رو میخوام بذارم واسه دوم.سوم رو دارم میخونم و از ترم دوم همه درسارو تستشو میزنم و اونایی که مونده رو هم عید

میتونم زیر1000منطقه بیارم؟؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خانم شما شرایطت فرق میکنه من سال چهارم هستم شما سال سومی تابستون شروع کنی حتما زیر 1000 کشوری چه برسه منطقه

8. Top | #8
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بعضی از مشاورا خیلی روحیه آدم رو تخریب میکنن!!! مگه اون علم غیب داره که پیش بینی میکنه شما رتبه چند میشی؟؟ تو نتیجه کنکور خیلی چیزا موثره ، من بعضی وقتا به شوخی به دوستام میگم حتی شرایط آب و هوایی روز کنکور هم میتونه موثر باشه!!!
      یه نکته هم همیشه یادتون باشه ما نسبت به خیلی ها مسئولیم ، حالا بقیه رو هم اگه فعلا در نظر نمیگیرین اینو بدونید شما در مقابل خودتون هم مسئولید ، مسئولید که بهترین نتیجه ممکن رو بگیرید....
      چشماتون رو ببندید و شروع کنید به دویدن.....
      وقتی چشماتون رو باز میکنید حداقلش اینه که مطمئنید تا جایی که توان داشتید دویدید و شاید که وقتی چشماتون رو باز میکنید روی صندلی دانشگاه علوم پزشکی ....... باشید (جای خالی رو با تلاشتون پرکنید)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن