به نظر منم حق با محمده خیلی چیزا ضرورین و به قولی الفبای اون مبحثند
اما من نمیدونم ضرورت عربی و دینی برای مهندسی و پزشکی چیه !؟
به نظر من خودن کتب غیر ضروری مثله عربی و دینی مارو جهان سومی کردند
به نظر منم حق با محمده خیلی چیزا ضرورین و به قولی الفبای اون مبحثند
اما من نمیدونم ضرورت عربی و دینی برای مهندسی و پزشکی چیه !؟
به نظر من خودن کتب غیر ضروری مثله عربی و دینی مارو جهان سومی کردند
ویرایش توسط sam-n : 28 آذر 1393 در ساعت 14:48
سلام.
الفبا رو توی دبستان یا فوق فوقش راهنمایی باید یاد بدن.
به نظرت آیا یاد دادن الفبا توی دبیرستان کار خوبیست؟
خارجیها:من نگفتم که اونا چون جهان اولی هستن الفبا رو یاد نمیدن یا از همون اول اورانیوم غنی میکنن...من درباره ی کشور خودم دارم صحبت میکنم.
در مورد علوم پنجم،ششم هم اینو بگم که مثلا من تا کلاس چهارم کتاب علومی رو خوندم که خیلی از مسائلش ابتدایی بودن.آیا درسته که یک دفعه ای چیزایی رو بخونم که اصلا زمینه سازی نشدند؟
احترام گذاشتن به اکتشافات دانشمندان کمترین کاریه که ما میتونیم انجام بدیم ، چون سالها از عمرشون رو واسه به نتیجه رسوندنش، از دست دادن .
چیزی که شما اونو مزخرف خطاب میکنید نتیجه شبانه روز تلاش آقای رادرفورد است .
جای تاسفی بیش باقی نمی ماند که دکتر آینده کشورم تلاش های دانشمند بزرگی مانند رادرفورد را مزخرف نامیده است .
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
احترام گذاشتن به اکتشافات دانشمندان کمترین کاریه که ما میتونیم انجام بدیم ، چون سالها از عمرشون رو واسه به نتیجه رسوندنش، از دست دادن .
چیزی که شما اونو مزخرف خطاب میکنید نتیجه شبانه روز تلاش آقای رادرفورد است .
جای تاسفی بیش باقی نمی ماند که دکتر آینده کشورم تلاش های دانشمند بزرگی مانند رادرفورد را مزخرف نامیده است .
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
ویرایش توسط SonaMi : 28 آذر 1393 در ساعت 15:57 دلیل: مخاطب ذکر نشده بود ....
دینی رو که به نظر من شخصا باید باشه چون یه چیز شخصی هستو هر کسی باید درباره دینش بدونه حالا یا در غالب درس خوندن یا همینجوری! و شبهاتش رو برطرف کنه ولی مشکل کلاسای دینی اینه که صرفا کنکوری یا امتحانی شدن و کاری به مسائلی که پیش میاد ندارن...
واما عربی!عربی درس خوبی نیست خودمم خوشم نمیاد((((نه راستی تازگیا خیلیم خوشم میاد ازش)))
ولی نیازه چون شاید یه کتابی در آینده لازم بشه بخونی واسه یادگرفتن یا دادن پایان نامه ای چیزی که ترجمه ای ازش نبود و خودشم عربی باشه اونوقت چند کلمه شو خودت بلد باشی بفهمی میفهمی اونقدرام بدرد نخور نیس
دقیقا مثل انگلیسی
حالا درسته توی انگلیسی این حرف خیلی گسترده ست ولی به مقدار کم توی عربی هم دیده میشه
والا یاد دادن
من یادمه تو راهنمایی هم تامسون و رادرفورد و دالتون و دموکریت و اینارو میشناختم!خودمون نخوندیم
در جواب سوال آخرتم باید بگم که یه دفه نبوده یواش یواش از همون ابتدایی شروع کردن ودارن کتابا رو درست و حسابی ویرایش میکنن![]()
ویرایش توسط M o h a m m a d : 29 آذر 1393 در ساعت 00:55
اخه وقتی کار های 100 سال پیش یه دانشمند بدرد میخوره که من تو درس های دانشگاه هم ازش استفاده کنم. نه فقط تو کنکور حفظ کنم.
^______________________^
کسی که تحصیل میکنه باید از هر شاخه ای یه پیش زمینه داشته باشه ،عربی و دینی به درد نمیخوره،شیمی هم که به درد نمیخوره،انتگرال و مشتق و...هم به درد نمیخوره پس میخای چی بخونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بری دانشگاه آرزو ای کاش همین ها بود که فقط حفظش میکردیم
![]()
"When the going gets tough, the tough get going."
اینجا ایران است صدای یک ملت جهان سومی !![]()
اگر فقیر به دنیا آمده*اید، این اشتباه شما نیست اما اگر فقیر بمیرید، این اشتباه شما است
----
اس ام اس جدید | اس ام اس عاشقانه | آپلود عکس | تعبیر خواب | فال تاروت | فال حافظ | دانلود آهنگ جدید
:yahoo (21):اگه تو بگی امادگی دفاعی و عربی به چه درد میخوره![]()
رادرفورد اینا با من![]()
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)