خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 75
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اينا كه چيزي نيس.پارسال مدرسه ما رو هوا بود.يه معلم جبرواحتمال داشتيم هر جلسه 20 دقيقه دير ميومد.نه درس ميداد نه تمرين حل مي كردفقط روحيه ي بچه ها را خراب ميكرد.بعدش يه روز اومد و گفت چون پدر و مادراي شما بي سوادن شما هيچي نميشين تا اين حرفو زد يكي از بچه ها با زنجير افتاد روسرش و شروع كرد به زدن معلم.(اين تازه فقط يكيش بود)

2. Top | #62
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بعضی معلمها حقشونه ...
      ولی این خیلی معلم خوبیه ... هم درس دادنش هم اخلاقش ... خیلی دلسوزه ... الان دیگه از این جور معلما خیلی کمن ...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

3. Top | #63
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      خودمم نظرم بیشتر همینه ...
      میشه بگی حالا چرا ؟
      من واسه این که نمیخوام کش بدم قضیه رو و یادآوری کنم دوباره ...
      هم یاداوری میشه دوباره تو ذهنش میمونه هم اینکه دیگه کاریه که شده فراموش کنو به فکر اینده باش سعی کن بیشتر خودتو تواناییتو نشون بدی و مودبتر باشی تو کلاسش حتی اینکار خودش میتونه مثه یه معذرت خواهی باشه...

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadj07 نمایش پست ها
      مگه قتل انجام داده که میگی کاریه که شده؟؟؟!!!!!! :yahoo (21):
      یه عذرخواهی ساده ست و تمام...ارزشش هم خیلی بیشتره
      منکه خوشم نمیاد
      راستی کاریه که شده فقط و فقط تو پرونده هایه قتل کاربرد داره:yahoo (21):

5. Top | #65
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      حالا تو خوشت نمیاد ذهن بچه رو منحرف نکن :yahoo (21):
      والا اینجور که تو گفتی تو قتل هم با این شدت نمیگن
      خودت منحرفی:yahoo (94):
      خوب گفتم خودشم دوسداره اینکارو کنه:yahoo (94):

6. Top | #66
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      باز که داری منحرفش میکنی که
      نخیرم عین یه دختر خوب میره عذرخواهی میکنه...بعد درساشم میخونه که دیگه معلم هم ازش خوشش بیاد بهتر و بیشتر باهاش کار میکنه...نه مثل تو
      ولی منک میگم نمیخواد
      اگه معذرت بخاد ادم یه کم سبک میشه انگار

7. Top | #67
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فعلا دو هفته وقت دارم فکر کنم :yahoo (94):
      ی آزمون قلمچی هم داریم وسطش ... آزمونم رو خوب بدم بعدم مثلا به جای خیلی سبز برم تستای ریاضی مهرو ماه رو هم بزنم اینبار فک کنم دیگه انقدر خوشحال بشه که اصن یادش بره ...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

فک کنم بهتر باشه برم بعد ببینم شرایط جوریه ... اگه دیدم نه مث قبل نیست معذرت خواهی میکنم حتما ...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

8. Top | #68
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط na3r!n نمایش پست ها
      ولی منک میگم نمیخواد
      اگه معذرت بخاد ادم یه کم سبک میشه انگار
      ی آزمون قلمچی هم داریم وسطش ... آزمونم رو خوب بدم بعدم مثلا به جای خیلی سبز برم تستای ریاضی مهرو ماه رو هم بزنم اینبار فک کنم دیگه انقدر خوشحال بشه که اصن یادش بره ...

فک کنم بهتر باشه برم بعد ببینم شرایط جوریه ... اگه دیدم نه مث قبل نیست معذرت خواهی میکنم حتما ...
      ادم با معذرت خواهی کوچیک میشه؟؟؟ :yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21):
      یا اینکه با غرور و خودخواهی کوچیک میشه؟؟؟؟؟؟ :yahoo (21):
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

9. Top | #69
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

بگذاريد راحتتون كنم امكان نداره ايشون فراموش كنند خصوصا اينكه به قول شما آدم مغروري هستند.پس براي اينكه ذهنتون درگير نباشه جمعه بعد از آزمون باهاشون صحبت كنيد(اگر آدرس داريد بريد منزلشون يا با هاشون تماس بگيريد)اما اگر راهي براي تماس تا دو هفته ديگه نداريد دقيقا دو هفته ديگه عذر خواهي كنيد اينجوري نشون داديد چقدر مسئله براي خود شما هم مهم بوده.مطمئن باشيد ايشون بدون عذر خواهي شما هم تدريس خودشون رو ميكنند اما با شما ديگه مثل سابق نميشند پس بيخودي اين مسئله رو كش نديد و زودتر تمامش كنيد.

10. Top | #70
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام و درود خدمت شما ،
      در وهله اول این نوع رفتاری که شما نشون دادی نشان دهنده ی یه چیز هست که مربوط به بحث روانی میشه و مورد بحث ما نیست !
      اینکه الان برین عذرخواهی کنین اگر چه یه کار پسندیده ای هست ، ولی یه حالت مقیدی همیشه در شما خواهد بود ( سر کلاس همین استاد ارجمند )
      بهترین کار ، وفق دادن خودتون با برنامه های ایشون و گرفتن نتایج عالی در درس ایشون و حتی مودب تر بودن سر کلاس و حمایت همین استاد با حواس جمع بودن خود شماست .
      موفق باشین

11. Top | #71
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Al I نمایش پست ها
      سلام و درود خدمت شما ،
      در وهله اول این نوع رفتاری که شما نشون دادی نشان دهنده ی یه چیز هست که مربوط به بحث روانی میشه و مورد بحث ما نیست !
      اینکه الان برین عذرخواهی کنین اگر چه یه کار پسندیده ای هست ، ولی یه حالت مقیدی همیشه در شما خواهد بود ( سر کلاس همین استاد ارجمند )
      بهترین کار ، وفق دادن خودتون با برنامه های ایشون و گرفتن نتایج عالی در درس ایشون و حتی مودب تر بودن سر کلاس و حمایت همین استاد با حواس جمع بودن خود شماست .
      موفق باشین
      متوجه این قسمت نشدم ...

ضمنا اون بحث روانی رو هم کلن متوجه نشدم

12. Top | #72
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      در این که شما به بزرگتر خودتون بی احترامی کردید شکی نیست حالا معلم باشه یا چیز دیگه ای

دوست عزیز یک استاد خوب هیچ وقت طوری رفتار نمیکنه که شاگردان ازش سو استفاده کنند

در جملات شما طوری هست که شما انقدر مغرور شدید که به استاد و بزرگترتون بی احترامی کردید و مطمینن انتظار نداشته باشید در قبال کار زشتی که انجام دادید به شما احسنت بگه یا با یه ببخشید فورا بگه بخشیدم

به نظر من یک مدت زمان میخواد تا ارامش استاد باز گشت کنه بعد میتونید با خودشون تنهایی صحبت کنید و معذرت خواهی کنید

فایل پیوست 17465

13. Top | #73
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من فک میکردم گفتم بهشون که فقط شما میفهمید در صورتی که دیروز به دوستم زنگ زدم اون گفت که نه اینو نگفتی !
      معلممون گفت :شما مگه متوجه تاثیر یک هفته درس خوندن میشید ؟! منم با حالت تمسخر گفتم : نه من کلن چیزی متوجه نمیشم ! بعد اونم گفت : هر کاری دوس داری بکن ...
      اون یکی دوستمم تایید کرد که اینجوری بوده حرفمون ...

اگرچه که مفهومش میشه همون پست اولم ... ولی خب به اون که چیزی نگفتم ! گفتم خودم متوجه نمیشم ! بازم برم معذرت خواهی کنم ؟

14. Top | #74
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی اشتباه کردم که اینجا تاپیک زدم ...
      خدا رو شکر اینجا همه با ادبا جمعن ... چه خوب که شماها هیچوقت اشتباه نمیکنید ...
      چقدر جالب که شما ها در سن 18 سالگی اصلن هیچگونه غروری ندارید ...
      انشاالله همگی موفق باشید ...

صد بار گفتم نفهمیدم دارم چی میگم ...

فقط فهمیدم نت بدترین جا واسه درد و دل کردنه ... چون کسی رو نمیبینید سریع از روی ی جمله قضاوت میکنید و نقد میکنید ...
      واسه یک جمله روانی هم محسوب شدم ... دوست عزیز شما مدرکت رو از کدوم دانشگاه گرفتی که ندیده و نشناخته فقط از روی یک حرف حکم به بیماری روانی یک انسان میدی ؟

بازم ممنون ... خدا رو شکر که طرف مقابلم مثل شماها نیست ...

15. Top | #75
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوست عزیز چرا اعصبانی میشید از دست دوستان :yahoo (21):

ادب و احترام به سن و تاریخ شناسنامه نیست

خیلی از همین دوستان که نظر دادن از شما بزرگتر هستند یکی هم من که 26 ساله هستم

شما سوال پرسیدین باید تحمل جواب دوستان هم داشته باشید

این که همیشه انتظار داشته باشید دوستان عزیز مطابق میل شما صحبت کنند اشتباهه نظرات و سلایق متفاوته

مهم این که نتیجه گیری درستی بشه از حرف دوستان

با این زود رنجی و بد اخلاقی هیچ وقت پزشک خوبی نمیشید چون رشته پزشکی صبر باید داشت :yahoo (1):

.................................................. .............................................
      صبور باشید
      ویرایش توسط Mojtaba93 : 18 آذر 1393 در ساعت 15:40

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن