من با 2 تا از دوستام پیش ی معلمی میرم کلاس ریاضی خصوصی ... این هفته بچه ها گفتن بهش بگیم ی جلسه تعطیل کنه و استراحت کنیم یک هفته ... منم سر کلاس بهش گفتم اگه میشه هفته دیگه کلاس نباشه ... گفتم میخوایم استراحت کنیم ... اونم گفت نه ... گفت ذهنتون عادت میکنه و از این حرفا ... بعد کلی توضیح داد که نه و کار خوبی نیست این موقع استراحت کردن باز من اصرار کردم ... بعد گفت شما متوجه این مسئله نیستید الان ... منم با ی حالت تمسخر گفتم آره کلن فقط شما میفهمید !!!!!!
نفهمیدم چی گفتم .... کلن خودم به وسط جمله رسیدم فهمیدم نباید اینو الان میگفتم ولی دیگه باید جمله رو تمومش میکردم))))))
اونم ی سر تکون داد ... گفت هر کاری دوس دارید بکنید ...
فکر نکنید واسه پولش گفته ... چون قرار داد یکساله بسته ... واسه پولش نمیگفت ... واسه خودمون میگفت ...
بعدم تا آخر کلاس کلن با من دیگه خیلی حرف نمیزد مگه خیلی موارد ضروری و بسیار خشک ....
حالا نمیدونم برم معذرت خواهی کنم جلسه بعد یا نه ؟ اصن نمیدونم برم چی بگم ! آخه خیلی هم آدم مغروریه ... حرفم حرف بدی بود ؟!
آدمیم هست که واقعا واسش مهمه آیندمون ... بارها دیدم مثلن اومده ی سوال رو واسه خودم توضیح بده چایی که واسش آورده بودن یخ کرده ....