معلمانی با مدرک های به درد نخور که عاجز از پیدا کردن کلاس در فضای واقعی به دنبال به دام انداختن دانش آموزان بیشتری در تور خود هستند!
مفلوکانی از این جا مانده و از آنجا رانده که خرج خانواده خود را با فروش دی وی دی های آموزشی و تبلیغ در انواع و اقسامِ سایت های اینترنتی در می آورند!
کسانی که نامِ استاد را به گند کشیده و به روی خود نامِ استاد نهادند! کسانی که حتی مدرک ارشد هم ندارند!
به راستی استادان واقعی در اینترنت تبلیغ میکنند؟ به راستی امثال سروش موئینی در وبلاگشان دی وی دی تبلیغ میکنند؟
تبلیغ های خنده داری که استفراغ هر آدمی را موجب میشود! (با سرچ کلمه فلان در گوگل مارا دریابید!)
کسی نیست بگوید مردِ نا حسابی! دانش آموز جوان این مملکت آنقدر اح مق نیست که با رفتن تو به صفحه اول گوگل از تو دی وی دی بخرد!
یکی میگوید اسم من در صفحه اول خبرگزاری هاست!
یکی نیست بگوید مردکِ نا حسابی! دانش آموز کنکوری آنقدر ******* نیست که نداند چند تا وبلاگک برای درج خبر فیلتری ندارند!
یکی میگوید با تکنیک گلابی تورا به صد میرسانم! یکی نیست بگوید مردک نا حسابی برو اول پسر و دختر خودت را به صد برسان!
یکی با کراوات عکس می اندازد و رتبه یک همه چیز را بر خود مینهد! یکی نیست مرد مومن! سیبیل پرفسوری و کراوات نه تورا نه سایتت را یک نمیکند!
یکی میگوید حدس سوالات احتمالی کنکور! یکی نیست بگوید مردک مومن! تو خودت چرا نمیروی و رتبه یک نمیشوی؟
یکی میگوید کنکور اسان است!
یکی نیست بگوید چرا از رتبه خودت در کنکور دم نمیزنی؟
یکی میگوید من مشاور موسسه گزینه دو هستم!
یکی نیست بگوید پس چرا مدرکت علوم دامی دانشگاه آزاد است؟
یک رتبه برتر خودرا به چندر غاز میفروشد!
یکی نیست بگوید پول آنقدر ارزش دارد؟
رتبه برتر هایی که در مصاحبه های خود در سایت کانون فقط کتاب های ابتدایی کانون را برای خواهر و برادر های کوچکترمان تبلیغ نمیکنند!
به راستی شما میدانید اصتاد های کنکور ایران چرا نام دانشگاه های خودرا در سایت های خود نمینویسند؟
شما میدانید چرا یک شدن در گوگل ملاک دی وی دی خریدن است؟
شما میدانید در آمد موسسه بوق ماهی بیشتر از میلیارد ها تومان است؟!