خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      دوستان خون خودتون رو کثیف نکنید،اینا دارن پولشونو به جیب میزنن،یه آب خنکم زهرمار میکنن!پس ارزشی نداره اعصابمونو داغون کنیم،حالا نمیخوام به قول بعضی از دوستانم،سیاسی بحرفمو...از آقای تکفیرم ممنون بابت آگاهی دادنشون

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Takfir نمایش پست ها
      معلمانی با مدرک های به درد نخور که عاجز از پیدا کردن کلاس در فضای واقعی به دنبال به دام انداختن دانش آموزان بیشتری در تور خود هستند!

مفلوکانی از این جا مانده و از آنجا رانده که خرج خانواده خود را با فروش دی وی دی های آموزشی و تبلیغ در انواع و اقسامِ سایت های اینترنتی در می آورند!

کسانی که نامِ استاد را به گند کشیده و به روی خود نامِ استاد نهادند! کسانی که حتی مدرک ارشد هم ندارند!

به راستی استادان واقعی در اینترنت تبلیغ میکنند؟ به راستی امثال سروش موئینی در وبلاگشان دی وی دی تبلیغ میکنند؟

تبلیغ های خنده داری که استفراغ هر آدمی را موجب میشود! (با سرچ کلمه فلان در گوگل مارا دریابید!)

فایل پیوست 17353

کسی نیست بگوید مردِ نا حسابی! دانش آموز جوان این مملکت آنقدر اح مق نیست که با رفتن تو به صفحه اول گوگل از تو دی وی دی بخرد!

یکی میگوید اسم من در صفحه اول خبرگزاری هاست!

یکی نیست بگوید مردکِ نا حسابی! دانش آموز کنکوری آنقدر ******* نیست که نداند چند تا وبلاگک برای درج خبر فیلتری ندارند!

فایل پیوست 17350

یکی میگوید با تکنیک گلابی تورا به صد میرسانم! یکی نیست بگوید مردک نا حسابی برو اول پسر و دختر خودت را به صد برسان!

یکی با کراوات عکس می اندازد و رتبه یک همه چیز را بر خود مینهد! یکی نیست مرد مومن! سیبیل پرفسوری و کراوات نه تورا نه سایتت را یک نمیکند!

یکی میگوید حدس سوالات احتمالی کنکور! یکی نیست بگوید مردک مومن! تو خودت چرا نمیروی و رتبه یک نمیشوی؟

یکی میگوید کنکور اسان است!

یکی نیست بگوید چرا از رتبه خودت در کنکور دم نمیزنی؟

یکی میگوید من مشاور موسسه گزینه دو هستم!

یکی نیست بگوید پس چرا مدرکت علوم دامی دانشگاه آزاد است؟

یک رتبه برتر خودرا به چندر غاز میفروشد!

یکی نیست بگوید پول آنقدر ارزش دارد؟

رتبه برتر هایی که در مصاحبه های خود در سایت کانون فقط کتاب های ابتدایی کانون را برای خواهر و برادر های کوچکترمان تبلیغ نمیکنند!

به راستی شما میدانید اصتاد های کنکور ایران چرا نام دانشگاه های خودرا در سایت های خود نمینویسند؟

شما میدانید چرا یک شدن در گوگل ملاک دی وی دی خریدن است؟

شما میدانید در آمد موسسه بوق ماهی بیشتر از میلیارد ها تومان است؟!
      .
      .
      .
      .
      برای اینان متاسفم!

ایشون اگه خودشون ادم محترمی بودن هیچکس رو تخریب نمیکردن!

و انتشارات دریافت که خودشو با این کار خیلی منفور کرد!

کاری به موسسه و امیر مسعودی ندارم!

اما تخریب هر کس به هر وجهی غلطه!

به اونا چه؟ خوب این تکنیک از قدیم مورد استفاده دانشمندان نامی حتی ابن سینام بوده که واسه یاد گرفتن از این روشا بهره میبردن!

اصلا من کسی رو که کس دیگرو تخریب بکنه قبول ندارم!

اگه واقعا بده چرا بین همه مجموعه کنکور اسان است همه بچه ها مسعودی رو بیشتر از همه دوست دارن؟

امثال این پیر مفلوک که با سالیان دراز نتونستن به جایی برسن به دلیل سوختن در حسادتِ جوانان زود پیشرفت کن باید هم همچین متن هایی رو بنویسن که فقط از یک ذهن موحش بیرون میاد!

و بد بخت تر از اون انتشارات دریافت که این نوشته رو باز نشر کرده!
      .
      .
      .
      .
      کدامین را باید باور کرد ؟؟ برادر عزیز انقدر شخصیت چندگانه نداشته باش ، انقدر زود قضاوت نکن ، انقدر در مورد چیزی که نمیدانی نظر نده و انقدر خودت را برتر از علامه ی دهر ندان ..

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بچه ها الکی بحث نکنین

به جای دعوا کردن و بحث و دعوا یه خورده بحث علمی رو تو انجمن رواج بدین

اگه کسی دوس داره بره دی وی دی بخره اگه کسی دوس نداره نخره کسی مجبور نیس

لطفن به هیچ کسی توهین نکنین و آبروی کسی رو نبرین به جاش بگین خدا به راه راست هدایتش کنه و منو مثل اون رتبه یک کنه

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یکی هم نیست به بعضیا بگه که تو وقتی دی وی دی ها رو ندیدی و رتبه خوبی نیاوردی و دانشگاه خوب قبول نشدی و داغ این به دلت مونده که بهت زنگ بزنن شما بیایی تبلیغات کنی
      همینطوری پشت سر چیزی حرف نزن.من خدا شاهده وابسته به هیچ ... نیستم! و من از دی وی دی های مسعودی استفاده کردم تو فیزیک و واقعا نتیجه خودمو گرفتم.مدرک هم هست اگه خواستی!(فقط اینو بگم که تو آزمون بین مدرسه های نمونه دولتی من فیزیک فصل یک و دو سال سوم ریاضی رو با استفاده از جزوه و دی وی دی های مسعودی که واقعا برای تست کمکت میکنن کمکم کردن و تونستم 86.67 رو بزنم که یعنی فقط یک سوال اشتباه زده بودم!)

پــــــــــــــــــــــــ ــس امـــــــــــیدوارم فرهنگ درست انتــــقاد رو یــــاد بگیریم که متاسفانه فک میکنیم انتقاد یعنی عکس یه پسر رو رو نمایی کردن و تهمت زدن بهش !

متاسفم برای چنین تحصیل کرده هایی! امیدوارم خودم اینطوری نشم 3-4 سال دیگه!:yahoo (3):

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تازه از اینا بدتر موسسه های آزمون های آزمایشیه
      اینو دیگه خودم دیدم طرف آزمون ی موسسه دیگه بود بعد بهش خودرو تیبا دادن ک بیاد بگه من تو آزمون های فلان موسسه معروف شرکت کردم...
      اینم وضع اموزشی مملکت ما...بقول ی استادی مسئولین اموزش پرورش ما باید عین ژاپنی ها بیان ی شمشیر فرو کنن تو شکمشون برای اینکه قلم چی نیاد خلا آموزشی رو پر کنه...

A SONG OF ICE AND FIRE

6. Top | #21
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      تاپیک بسته شد

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن