دوستان خون خودتون رو کثیف نکنید،اینا دارن پولشونو به جیب میزنن،یه آب خنکم زهرمار میکنن!پس ارزشی نداره اعصابمونو داغون کنیم،حالا نمیخوام به قول بعضی از دوستانم،سیاسی بحرفمو...از آقای تکفیرم ممنون بابت آگاهی دادنشون
دوستان خون خودتون رو کثیف نکنید،اینا دارن پولشونو به جیب میزنن،یه آب خنکم زهرمار میکنن!پس ارزشی نداره اعصابمونو داغون کنیم،حالا نمیخوام به قول بعضی از دوستانم،سیاسی بحرفمو...از آقای تکفیرم ممنون بابت آگاهی دادنشون
.
.
.
.
برای اینان متاسفم!.
ایشون اگه خودشون ادم محترمی بودن هیچکس رو تخریب نمیکردن!
و انتشارات دریافت که خودشو با این کار خیلی منفور کرد!
کاری به موسسه و امیر مسعودی ندارم!
اما تخریب هر کس به هر وجهی غلطه!
به اونا چه؟ خوب این تکنیک از قدیم مورد استفاده دانشمندان نامی حتی ابن سینام بوده که واسه یاد گرفتن از این روشا بهره میبردن!
اصلا من کسی رو که کس دیگرو تخریب بکنه قبول ندارم!
اگه واقعا بده چرا بین همه مجموعه کنکور اسان است همه بچه ها مسعودی رو بیشتر از همه دوست دارن؟
امثال این پیر مفلوک که با سالیان دراز نتونستن به جایی برسن به دلیل سوختن در حسادتِ جوانان زود پیشرفت کن باید هم همچین متن هایی رو بنویسن که فقط از یک ذهن موحش بیرون میاد!
و بد بخت تر از اون انتشارات دریافت که این نوشته رو باز نشر کرده!
.
.
.
کدامین را باید باور کرد ؟؟ برادر عزیز انقدر شخصیت چندگانه نداشته باش ، انقدر زود قضاوت نکن ، انقدر در مورد چیزی که نمیدانی نظر نده و انقدر خودت را برتر از علامه ی دهر ندان ..
بچه ها الکی بحث نکنین
به جای دعوا کردن و بحث و دعوا یه خورده بحث علمی رو تو انجمن رواج بدین
اگه کسی دوس داره بره دی وی دی بخره اگه کسی دوس نداره نخره کسی مجبور نیس
لطفن به هیچ کسی توهین نکنین و آبروی کسی رو نبرین به جاش بگین خدا به راه راست هدایتش کنه و منو مثل اون رتبه یک کنه
یکی هم نیست به بعضیا بگه که تو وقتی دی وی دی ها رو ندیدی و رتبه خوبی نیاوردی و دانشگاه خوب قبول نشدی و داغ این به دلت مونده که بهت زنگ بزنن شما بیایی تبلیغات کنی
همینطوری پشت سر چیزی حرف نزن.من خدا شاهده وابسته به هیچ ... نیستم! و من از دی وی دی های مسعودی استفاده کردم تو فیزیک و واقعا نتیجه خودمو گرفتم.مدرک هم هست اگه خواستی!(فقط اینو بگم که تو آزمون بین مدرسه های نمونه دولتی من فیزیک فصل یک و دو سال سوم ریاضی رو با استفاده از جزوه و دی وی دی های مسعودی که واقعا برای تست کمکت میکنن کمکم کردن و تونستم 86.67 رو بزنم که یعنی فقط یک سوال اشتباه زده بودم!)
پــــــــــــــــــــــــ ــس امـــــــــــیدوارم فرهنگ درست انتــــقاد رو یــــاد بگیریم که متاسفانه فک میکنیم انتقاد یعنی عکس یه پسر رو رو نمایی کردن و تهمت زدن بهش !
متاسفم برای چنین تحصیل کرده هایی! امیدوارم خودم اینطوری نشم 3-4 سال دیگه!:yahoo (3):
تازه از اینا بدتر موسسه های آزمون های آزمایشیه
اینو دیگه خودم دیدم طرف آزمون ی موسسه دیگه بود بعد بهش خودرو تیبا دادن ک بیاد بگه من تو آزمون های فلان موسسه معروف شرکت کردم...
اینم وضع اموزشی مملکت ما...بقول ی استادی مسئولین اموزش پرورش ما باید عین ژاپنی ها بیان ی شمشیر فرو کنن تو شکمشون برای اینکه قلم چی نیاد خلا آموزشی رو پر کنه...
A SONG OF ICE AND FIRE
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)