سلام....کسی میدونه نیرو زمینی و دریایی و سپاه و ارتش و اینا کی هست استخدامیش.؟؟؟و باید چیکار کرد؟
سلام....کسی میدونه نیرو زمینی و دریایی و سپاه و ارتش و اینا کی هست استخدامیش.؟؟؟و باید چیکار کرد؟
نیروی زمینی رو نمیدونم اما من تا همین چند وقت پیش تو نیروی هوایی ارتش سرباز بودم و داشتن نیرو بر میداشتن. یه اطلاعیه زده بودن جلو درب ورودی ستاد. شاید وبسایت های ارتش و سپاه بتونن کمکت کنن
ارتش و سپاه پاسداران از طريق کنکور سرايري براي دانشکده افسري(گاها) گاهي هم براي پزشکي و پيراپزشکي بورسيه ميکنن. از رشته هاي رياضي هم خلباني هواپيما و هلي کوپتر برميدارن. البته اينايي که گفتم هميشگي نيستن و بايد دفترچه انتخاب رشته بياد تا معلوم بشه به اين نيروها احتياج دارن يا نه. مثلا داشگاه امام صادق يا مالک اشتر که نظامي هستن پزشکي برميدارن که شرايطش اينه که معدل پيش دانشگاهي براي پزشکي بالاي ١٨ باشه و ترازتون بالاي ٩۵٠٠. اگه شرايط رو داشته باشي ميفرستنت معاينه پزشکي اگه قبول بشي ميتوني تو اين رشته درس بخوني. البته اگه شانس داشته باشي يا پارتيت کلفت باشه ميتوني دانشگاه اصفهان تهران يا شيراز بورسيه بگيري. يني هم مث دو رقمي ها تو دانشگاه تهران بخوني هم بخاطرش بهت پول هم بدن. البته اگه ازدواج بکني خانه سازماني هم هيدن. البته که کسي متوجه نميشه شما بورسيه ارتش هستيد.
بورسيه ارتش از جهاتي خوبه از جهاتي بد. شما اول سعي کن از سراسري جذب ارتش بشي اگه نشد گاهي اطلاعيه سراسري ميدن واسه درجه داري و افسري که ميتوني از سايت هايي که اخبار استخدامي رو ميزنن مطلع شي.
موق باشي.
آگهی استخدام
از طريق ايميل , رايگان.
ویرایش توسط saeid_NRT : 14 آذر 1393 در ساعت 14:29
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)