1.هندسه
2.آنالیز ترکیبی
3.جبر و احتمال
4.دیفرانسیل
5.گسسته
6.هندسه تحلیلی
1.هندسه
2.آنالیز ترکیبی
3.جبر و احتمال
4.دیفرانسیل
5.گسسته
6.هندسه تحلیلی
برا همه گسسته قسمت نظریه اعداد از همه سخت تره....هم وقت گیره هم بستگی به هوش و خلاقیت داره...اصلا سمتش نرو....
هندسه پایه.خیلی خلاقیتی بود.خیلی قشنگه ها ولی توی کنکور واقعا سخته آدم بخواد توی اون جو و زمان کم یه ایده خلاقانه بیاره رو کاغذ !
از همه سخت تر که هم هوش میخواد هم خلاقیت هم همه چی هندسه مسطحه چون هندسه تحلیلی یه جورایی مث دیفرانسیل میمونه فرمول رو داری یه ذره هم تجسم میخواد اما هندسه پایه...
تو گسسته هم بخش ترکیبیات این بخشم اگه بخوان یه ذره بپیچینونن خوب میتونن دانش آموز رو بزارن سر کار این قسمت بنظرم هوش میخواد.
تو دیفرانسیل هم برد توابع اینم خیلی خلاقیت میخواد اصن راه مشخصی نداره اصن بهش نمیاد جز دیفرانسیل باشه بیشتر بهش میاد تو گسسته باشه که اینطور دهن آدم رو آسفالت میکنه![]()
هندسه پایه خیلی تستاش تو کنکور وقت گیره
بخاطر همین خیلیا نمیزنن
گسسته و تحلیلی ک تا اینجا آسون بوده به نظرم
استاده ما از احتمال و آنالیز شرو کرده
امیدوارم تا آخرش آسون بمونه![]()
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
ای بابا چرا همه میگن هندسه پایه سخته شاید از هشت تا تستش توی کنکور 4 تاش سخت باشه و 4 تای دیگش رو میشه تو کنکور جواب داد و فقط مشکل ما اینه که همگی هندسه رو میزاریم واسه بعد از عید یا از اول کارش نمیکنیم .خوب معلومه که تا اخر هم به اون تسلط منورد نیاز نمیرسیم
.ایا کسی هست که هدسه پایه و از تابستون و یا مهر شروع کرده باشه و نتونتسه باشه به حد اقل به نصف تستاش پاسخ بده (البته نه اونایی که ابی قلمچی خوندن )اگه کسی هست اعلام کنه !
ببین داداش من نمیدونم دقیقن تعریفت از این که 4 تا از تستای هندسه پایه کنکور آسون چیه؟!
اما من حسابان و جبر 20 شدم هندسه رو 19 اما اذعان میکنم که هندسه هیچی بلد نیستم.از همون سال دومم که هندسه 1 داشتیم تستای نشر الگو رو میزنم شاید از هر 10 تا فقط بتونم 4 دیگه با آسفالت شدن 5 تا رو جواب بدم.
من سال دوم برای هندسه 1 گاج منصف شکری فقط تست های مهمشو زدم (بقیش خیلی سخت بودن!)
سال سوم برای هندسه 2 نشر الگو داشتم اونم بیشتر از 60% حل کردم
پیش دانشگاهی آبی کانون.
فکر کنم کنکور 93 از 8 تا تست 2 تاشو زدم.
من نمیدونم شما کنکور دادی یا نه ، ولی کنکور یه فاکتوری داره که مهمتر از سواده.اونم میزان کنترل روی استرسته.من اصلا کلا معروفم به اینکه توی زمانه محدود و تحته فشار ، بازدهیه خیلی کمی دارم.به قول خودمون باید تحت شرایطه آروم کاری رو کنم.خیلی ها هم مثله من هستن و خب توی کنکور اون طور که باید و شاید تو کنکور جواب نمیدن...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)