من به اشتباه خودم پی بردم جواب درست همون طور که گفتید گزینه 1 است اما دوستان یه سوال گذاشتم برای کنکور تجربی سال62-63 و ب نظرم با ارزشه جوابشم گزینه 1 هست![]()

من به اشتباه خودم پی بردم جواب درست همون طور که گفتید گزینه 1 است اما دوستان یه سوال گذاشتم برای کنکور تجربی سال62-63 و ب نظرم با ارزشه جوابشم گزینه 1 هست![]()

سوال خیلی نازه
این سوالی که گذاشتم هندسه پایه وتحلیلی قاطی داره جوابشم گزینه 2هست واسه کنکور سراسری تجربی سال64-65![]()
سلام در توضیح جواب سوال سوم ،
ببینید ، اول میگیم چون سینوس وقتی n به بینهایت میل میکنه صفر میشه ،پس سینوس رو پرت میکنیم بیرون ، 3n ها حذف میشن و میمونه 4
الان باید ببینیم 4 راسته یا 4 چپ
به n یک میدیم و جوابی که بدست میاد از چهار کوچیکتره پس 4 چپ میشه و جواب نهایی ، 3 بدست میاد
سوال چهارمی رو تو پست اول داشته باشید .

خب شما ذکر نکردید جز صحیح هست.جز صحیح در تمامی سوالات کنکور داخل پرانتز ذکر می شود.
وقتی ذکر نشود نباید درنظر بگیریم.اگر جز صحیح باشد خب مشخصه 3 میشه جواب
چون داخل جز صحیح میشه 3.99999
3n را عکس کرده و مخرج میبریم و...
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چرا باید همواره مثبت باشه داخل رادیکال؟ چون بحث همگرایی هست و همگرایی در بی نهایت مطرح میشه ،در بی نهایت مثبت باشه کافی هست!
وقتی a=1را قرار می دهی مفهمی که an همان -1 است و داخل fبره میشه 0 که مساله بدش میاد.پس آ نمیتونه 1 باشه (حذف گزینه 1و4)
یک تفاوتی بین گزینه ی 2و3 پیدا کرده و میدیم به صورت سوال.مثلا آ را 0 میدیم
وقتی آ را 1 میدادیم میشد -1 حالا که 0 بدیم باید کمتر از -1 بشه ولی یخورده سمت چپ -1 هست که اگه بدیم به اف جواب میشه -1 و اکی هست.
درحالی که در آ=2 یخورده بیشتر از -1 میشه و بدیم به اف حاصل میشه 0
جواب صحیح گزینه 3

طبق هم ارزی وقتی داخل عبارت سینوس به صفر میل کنه سینوس تابع رو هم ارز با تاخود تابع در نظر میگیریم
ولی چون جزء صحیح داریم :
با توجه به بسط تیلور برای تابع سینوس :
در نتیجه:
با درنظر گرفتن نتیجه ی بالا:

با توجه با تابعبه ازای
حاصل تابع
میشه درنتیجه دنباله باید همگرا به
باشه:
درنتیجه وقتی n به به بینهایت میل میکنه:
![]()
تو بی نهایت آ هر عدی باشه عبارت مثبت هست.
ان دو یعنی : یک میلیارد ضربدر یک میلیارد
دو ان یعنی : یک میلیارد ضربدر 2
ان دو منهای دو ان عدد مثبت بزرگی هست که آ هرچقدم منفی باشه نمیتونه زیر رادیکال را منفیش کنه.
حالا بی نهایت خیلی خیلی .......بزرگتر از یک میلیارد هست که این اختلاف وحشتناک بزرگ میشه!
چرا داریم دم از یک میلیارد و.. میزنیم؟؟
چون بحث همگرایی هست وهمگرایی در بی نهایت مطرح میشه،در بی نهایت مثبت باشه کافی هست!
قضیه ی دلتا و... چی میشه حالا؟
اگر آ کوچکتر از یک باشه( دلتا مثبت) زیر رادیکال همواره منفی نمیشه.
وقتی دلتا مثبت هست دو ریشه داره
بعدش تعیین علامت میکنی میشه بعضی جاها مثبت بعضی جاها منفی
که تو بی نهایت مثبت میشه داداش
ویرایش توسط hamed2357 : 14 آذر 1393 در ساعت 01:23

دوستان اعتراف میکنم بعد از آشنایی با شما به دانسته هام اضافه شده واز اونجایی که اصلن دوست ندارم فقط مصرف کننده باشم دو تا تست از کنکور تجربی سال65-66 میگذارم هر کس دومی رو حل کرد یه اسفند واسه خودش دود کنه!!
گزینه یک جوابه
گزینه 4 درسته
سلام این گفته که حد در بی نهایت میشه -1
ولی خب -1 حدی هست و میخواد مشخص کنه از -1 بیشتر هست یا کمتر
بعدش مشتق میگیره و یسری شیرین کاری انجام میده![]()
بعدش وقتی مشتق مثبت باشه تابع صعودی میشه
تابع صعودی را تصور کن که همش داره میره به سمت بالا
وقتی یک همچین تابعی به -1 همگرا شد زیر خط y=-1 میفته -میتونی تصور کنی؟
ولی اگه نزولی باشه بالای خط وای مساوی -1 میفته
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)