شما برو یه منبع که رتبه 1 خونده بگیر از 0 با اون استارت بزن درصورتیکه همون اول نمیتونی باهاش ارتباط برقرار کنی اگه موفق شدی بیا اینجا بگو
ما استقبال میکنیم
خوش به حالش...من نهایت آرزوم اینه که پزشکی استان خودمون قبول بشم:yahoo (21):ولی خب بازم سخته چون مدرسه عادی درس میخونمکاش منم مثل ایشون بودم:yahoo (19):
تئوریش :yahoo (94):اینه که شما اول تحقیق کنی ببینی دوستانی که از منابع مختلف نتیجه گرفتن یا رتبه برترها یا مشاورها کدوم رو پیشنهاد میکنن بعد بری اونارو بررسی کنی با هرکدوم راحت تر بودی شروع کنی و در پایان اگه خواستی منبع دوم انتخاب کنی بری و یکی از همونا که بهت پیشنهاد زیادی کردن بخری و بزنی
اونوقت میبینی زودتر از منبع اول و راحتتر تموم میشه چون مباحث و نکات تکراری توشه و تو با تسلط نسبی رفتی سراغش نه همون اول که هیچی ازش نمیفهمی:yahoo (94):امیدوارم متوجه شده باشین البته امیدوارم
talentstudent
من باهاش موافقم
این حرفشون نشونه ی تجربه است من خودمم توی این مدت کنکور دادن به این تجربه رسیدم
واقعا اینکه شما روی یک کتاب تسلط محض پیدا کنید واقعا برتر از اینه که چندین کتابو یکبار سطحی بزنین
شما نکات یک منبع رو خوب یاد بگیرین
عین همون جمله ی ایشون که گفت منبعو که یادگرفتین بعدا برین سراغ یک منبع دیگه چون واقعا از منبع عوض کردن نه طرح تستتون عوض میشه و نه نکات اضافه میشن و نه مبحثی هست که تو قبلی نباشه
منبع عوض کردن صرفا برای آشنایی با عقاید و الگوهای ممکن طرح تست میباشد نه اینکه فکر کنین منبع عوض کنید به بار علمیتون افزوده میشه!
اگرچه در درسی مثله ریاضی پس از یکبار مرور منبع کامل زده شده ی تست میتونید برید سراغ منابع دیگه (چون تو ریاضی واقعا لازمه که با 90 درصد عقاید طرح تست آشنا باشید)
وگرنه در بقیه ی دروس شما برید منبعتونو عوض کنید میبینید 60 درصدش عینا مطالب قبلی است(اون 40 درصدشم تالیفی یا ماله آزاده!)
تکفیر جان حالا امیدوارم منظور دوست عزیزمون رو گرفته باشی
دوست عزیزمون تلنت استیودنت شما هم درصورت امکان یکم ملایم تر پست بزن یه نموره حرفاتون کنایه آمیزه (البته قصد جسارت ندارما!)
اره منم موافقم...هرکس با یه کتابی راه میوفته و ارتباط برقرار میکنه
مثلا یه کتاب مثل زیست دوم خیلی سبز برای من خیلی خوبه و میتونم با خوندنش 80 بزنم، درحالی که یه نفر دیگه بخونه حتی نمیتونه 10 بزنه...عوض میره یه کتاب دیگه رو میبینه، میفهمه با اون میتونه ارتباط برقرار کنه و با اون خودشو میرسونه تا 80
هرکسی از یه نگارش و یه قلمی خوشش میاد و راحته
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
دست شما درد نکنه...:yahoo (19):مدرسه منم ساعت 1 تعطیل میشه ... درسته که توی تیزهوشان و یا حتی توی نمونه درس نمیخونم ولی توی آزمون ها نتیجه ی خیلی خوبی به دست میارم..درسته که مدرسه هم خیلی تاثیرگذاره ولی خود شخص هم مهمه..درست نیست که فکر کنید همه ی دانش آموزهای مدارس عادی مثل هم هستن من هرگز نمیتونم مثل دانش آموزهای مدارس تیزهوشان رتبه تک رقمی بیارم ولی مطمئنم رتبه ای میارم که که بتونم پزشکی قبول بشم...
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
STOP SAYING IWISH
START SAYING IWILL
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)