خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 31
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

Lightbulb گفت گو با رتبه یک گروه آزمایشی علوم تجربی 93

به خودم می‌گفتم هر چقدر بخوانم باز مطالبی هست که نمی‌دانم

پشتکارو تلاشی بی وقفه داشته باشی، از سال اول دبستان درس‌خوان و پی‌گیر مطالعه باشی و همیشه معدلت 20 باشد، مؤمن، متواضع و قدردان خانواده و اولیای مدرسه باشی، روی نقاط ضعفت کار کنی و تلاش کنی که در هر آزمون آزمایشی بهتر از دفعه قبل باشی؛ باور کنید که برای کسب بهترین رتبه در آزمون سراسری، همین‌ها ضروری است و لازم نیست که در مدرسه‌ای با هزینه‌ای نجومی درس بخوانی یا معلم خصوصی داشته باشی و کلاس‌های متعدد خصوصی و نیمه خصوصی بروی. سید شایان پور میر بابایی‌، رتبه یک آزمون سراسری علوم تجربی امسال، همین گونه موفق شده است. گفت و گویی داشتیم با این داوطلب دیروز آستانه اشرفیه و دانشجوی پزشکی امروز دانشگاه تهران و نظر او را درباره نکاتی چند پرسیدیم. متن زیر نتیجه همین گفت و گوی خودمانی است.

ادبیات
      سید شایان پور میر بابایی: یکی از مشکل‌ترین دروس کنکور برای من ادبیات بود. در این زمینه با مشاورمان صحبت کردم و سعی کردم که برای این درس در طول هفته خیلی وقت بگذارم؛ یعنی هم خیلی زیاد می‌خواندم و هم زیاد تست می‌زدم و نحوه مطالعه‌ام نیز هم درس به درس بود و هم موضوعی می‌خواندم؛ بویژه مباحث زبان فارسی و آرایه‌ها را موضوعی مطالعه می‌کردم؛ اما مهم‌ترین نکته این بود که برنامه منظمی برای تست زدن داشتم و هر روز یا یک روز در میان، در مباحث متفاوت این درس مثل قرابت معنایی، آرایه‌ها، زبان فارسی و ... 5 تا 10 تا تست می‌زدم.
      عربی
      سید شایان پور میر بابایی: به نظر من عربی یک سری قواعد دارد که خواندنی است و در ابتدا باید به این قواعد مسلّط شد و سپس تست کار کرد. این قواعد حتی در مبحث ترجمه هم مهم است. من برای عربی از سال دوم به طور جدی شروع به مطالعه کردم؛ اما تسلّطم را سال سوم به دست آوردم و سال چهارم بیشتر تست می‌زدم.
      معارف اسلامی
      سید شایان پور میر بابایی: درس معارف اسلامی نیاز به مطالعه بسیار دارد. برای این درس وقت بسیاری می‌گذاشتم و مفهوم آیات را در کتابم می‌نوشتم و بین متن کتاب و آیات ارتباط برقرار می‌کردم و در نهایت برای این درس نیز زیاد تست زدم.

زبان خارجی
      سید شایان پور میر بابایی: گرامر زبان انگلیسی شبیه قواعد عربی است و نیاز به مطالعه دارد و برای
      cloz test و reading هم باید به طور منظم تست زد؛ البته من چون پدر و مادرم دبیر زبان انگلیسی هستند، زبانم خوب است و مشکل خاصی در این زمینه نداشتم؛ اما تست زیاد زدم.

زمین شناسی
      سید شایان پور میر بابایی: سال سوم، زمین شناسی را برای امتحانات نهایی خوب خواندم. سال چهارم هم مرتب درس می‌خواندم و تست می‌زدم؛ حتی به امید 100 درصد سرجلسه کنکور نشستم؛ اما چون سؤال‌ها سخت بود، نتوانستم 100 بزنم؛ در واقع زمین شناسی را هم به عنوان یک درس کنکوری حساب می‌کردم. حال شاید به اندازه درس‌های دیگر سر آن وقت نمی‌گذاشتم؛ اما این درس را هم رها نکرده بودم.
      ریاضی
      سید شایان پور میر بابایی: در آزمون سراسری چهار تست ریاضی نزدم؛ یعنی وقت کم آوردم؛ ولی وقتی از جلسه آزمون به خانه آمدم، هر چهار تست را حل کردم. به نظر من ریاضی، یک درس پایه‌ای است و باید حداقل از اول دبیرستان روی آن سرمایه گذاری کرد.
      ریاضی من از ابتدا قوی بود و حتی سال اول دبیرستان بین انتخاب رشته ریاضی فیزیک و علوم تجربی مانده بودم؛ اما در نهایت، با توجه به شرایط جامعه و صحبت با خانواده، رشته علوم تجربی را انتخاب کردم. سال چهارم برای درس ریاضی با برنامه مدرسه پیش می‌رفتم و در ضمن خیلی تست می‌زدم و این مساله کمک کرد تا قدرت استدلالم افزایش یابد و در سؤال‌های مختلف روش درست را تشخیص دهم.
      زیست شناسی
      سید شایان پور میربابایی: زیست‌شناسی را خیلی دقیق و مفهومی می‌خواندم و همه قسمت‌ها و شکل‌های کتاب را بررسی و برای هر مبحث تست‌های زیادی حل می‌کردم و نکات مهم و کلیدی هر تست را هم در حاشیه کتاب در همان مبحث مورد نظر یادداشت می‌کردم. هنگام مطالعه هم مطالب هر سه کتاب زیست‌شناسی را به هم ارتباط می‌دادم و با زیاد خواندن و زیاد تست زدن، دقتم را بالا می‌بردم؛ در واقع در برنامه مطالعاتی من هر روز درس زیست‌شناسی قرار داشت و بخصوص روزهای تعطیل وقت قابل توجهی را به مطالعه این درس اختصاص می‌دادم. منبع مطالعاتی‌ام نیز کتاب درسی بود و از منابع دیگر استفاده نمی‌کردم؛ چون مطالب کتاب درسی زیست‌شناسی گاهی با مطالب کتاب‌های مرجع این درس تناقض دارد و مطالعه آنها بیشتر داوطلب را سر در گم می‌کند؛ اما هر وقت نکته‌ای برایم مبهم بود، از دبیرم برای کسب اطلاعات بیشتر کمک می‌گرفتم یا به سایت‌های علمی معتبر مراجعه می‌کردم.
      لازم است از نقش مؤثر دبیر توانمندمان هم بگویم که هر هفته از ما آزمون تستی می‌گرفت و این کار باعث می‌شد که ما هر هفته درس بخوانیم و نکات تستی را یاد بگیریم.
      در کل، داوطلبان تجربی باید بدانند که زیست‌شناسی نیاز به مرور و تست زدن زیاد دارد . من قبل از تدریس دبیر پیش خوانی و بعد از تدریس نیز مرور می‌کردم و تلاشم این بود که در زمینه یک مبحث با چند بار مطالعه دقیق به تسلط نسبی برسم و بعد تست بزنم.
      فیزیک
      سید شایان پور میر بابایی: بعضی از داوطلبان در درس‌های ریاضی و فیزیک، کتاب را کنار می‌گذارند و به جزوه دبیر یا کتاب های کمک آموزشی وابسته هستند. این کار، اشتباه است؛ چون خیلی از سؤالات کنکور از تمرین‌های کتاب است و باید به آنها توجه کرد.
      من برای موفقیت در درس ریاضی و فیزیک، علاوه بر مطالعه دقیق کتاب، تست زیاد می‌زدم و به این وسیله قدرت استدلالم را بالا می‌بردم.
      شیمی
      سید شایان پور میر بابایی: در چند سال اخیر، آزمون شیمی به خاطر مسایلش برای بچه‌ها سخت شده است. مسایل این درس هم از سال سوم شروع می‌شود؛ برای همین من از سال سوم سعی کردم که تسلّط علمی لازم را بر مطالب شیمی به دست بیاورم و با تست زدن سرعت عمل هم پیدا کنم؛ اما بیشتر در سال چهارم سرعت عمل لازم را برای حل کردن مسایل و انجام محاسبات در زمان مصوب کنکور به دست آوردم.
      ساعت مطالعاتی
      سید شایان پور میر بابایی: به طور میانگین، روزهای تعطیل بین 10 تا 12 ساعت مطالعه می‌کردم و روزهایی که مدرسه می‌رفتم بین 7 تا 8 ساعت درس می‌خواندم.
      مشاوره
      سید شایان پور میر بابایی: اولین و مهم‌ترین مشاور من، پدر و مادرم بودند؛ اما از مشاور مدرسه هم استفاده می‌کردم؛ هر چند که معتقدم بهترین برنامه‌ریز برای یک کنکوری، خود فرد است تا با توجه به توانایی‌هایش، برنامه مطالعاتی اش را تنظیم نماید؛ اما برای این برنامه‌ریزی از نظرات دیگران نیز بهره می‌بردم.
      اضطراب
      سید شایان پور میر بابایی: هنگام درس خواندن گاه مضطرب می‌شدم که نکند نرسم درس‌ها را کامل بخوانم. در این مواقع، مادرم خیلی روحیه می‌داد. خودم هم سعی می‌کردم که به این موضوع تا حد ممکن فکر نکنم و هدفم را فهمیدن عمیق درس‌ها قرار دهم. به خود می‌گفتم که کنکوری‌های سال های قبل هم با این مشکل روبرو بوده و توانسته‌اند به نتیجه برسند و همه درس‌ها را بخوانند؛ پس من هم می‌توانم.
      سر جلسه آزمون سراسری هم، بر خلاف آزمون‌های آزمایشی که هیچ وقت مضطرب نمی‌شدم، در ابتدا کمی اضطراب داشتم و تا یک ربع هم این اضطراب ادامه داشت؛ برای همین هم دو سؤال ادبیات را صحیح جواب ندادم؛ اما بعد از یک ربع این مشکلم رفع شد و با آرامش ادامه دادم.

بی‌دقتی
      سید شایان پور میر بابایی: بی دقتی مشکلی است که گریبانگیر همه است؛ من هم از این قاعده مستثنی نیستم؛ با این همه، سعی می‌کردم که هنگام پاسخگویی به سؤال‌های تستی تمام سؤال را بخوانم و زیر نکته‌های مهم سؤال خط بکشم. همچنین سعی می‌کردم که هر چهار گزینه را بخوانم و با دیدن اولین گزینه، حتی اگر مطمین بودم، به سؤال پاسخ ندهم.
      در پایان هر آزمونی هم سعی می‌کردم که اشتباهاتم را پیدا کنم و بفهمم که از لحاظ علمی مشکل دارم یا این اشتباه نتیجه بی‌دقتی است تا با توجه به مشکل موجود، برای آزمون بعدی برنامه‌ریزی کنم.
      ماشین حساب
      سید شایان پور میر بابایی: در مدرسه ما از سال اول دبیرستان استفاده از ماشین حساب ممنوع بود. خود من هم هیچ وقت هنگام تست زدن از ماشین حساب استفاده نکردم.
      تعطیلات نوروز
      سید شایان پور میر بابایی: تعطیلات نوروز کتاب‌های پایه و ترم اول سال چهارم را مرور و بعضی از درس‌هایی را که هنوز نخوانده بودم، پیش‌خوانی کردم؛ چون من بعضی درس‌ها را تا عید تمام نکردم و برای بعد از تعطیلات نوروزی گذاشتم؛ زیرا فکر کردم که اگر همه درس‌ها را بخوانم، شاید بعد از عید انگیزه لازم را برای مطالعه نداشته باشم و افت کنم.
      نیایش
      سید شایان پور میر بابایی: بی شک نیایش و ارتباط با قادر مطلق در آرامش هر فردی مؤثراست. برای من هم همین طور بود و هر وقت نگران می‌شدم، یاد خدا به من آرامش می‌داد. همچنین شرکت در نماز جماعت مدرسه هم در آرامشم مؤثر بود.
      ورزش
      سید شایان پورمیربابایی: از اول دبیرستان برای ورزش بسکتبال به باشگاه می رفتم. در سال چهارم هم هفته‌ای یک روز به باشگاه می رفتم و تا یک هفته قبل از کنکور این برنامه را ادامه دادم؛ ورزش به شادابی و نشاط من خیلی کمک می‌کرد و اگر یک هفته باشگاه به هر دلیلی تعطیل می‌شد، احساس کسالت و خمودگی می‌کردم.
      تغذیه
      سید شایان پور میر بابایی: مادرم یک برنامه غذایی نوشته بود برای ناهار و شام و تغذیه مدرسه و طبق آن عمل می‌کرد و سعی می‌کرد که برنامه غذایی‌ام مطلوب و مفید باشد.

فضای کلاس
      سید شایان پور میر بابایی: خدا را شکر که در این زمینه هیچ مشکلی نداشتیم و رقابت سالم و مفیدی در بین بچه‌ها حاکم بود. خود من اگر بچه‌ها سؤالی می‌کردند حتماً در زنگ تفریح یا اوقات استراحت پاسخشان را می‌دادم و کمکشان می‌کردم.
      روز قبل از کنکور
      سید شایان پور میر بابایی: صبح روز قبل از کنکور، کمی زیست‌شناسی، معارف اسلامی و زمین شناسی خواندم و بعد از ظهر آن روز، سؤال‌های گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی را بررسی کردم که خیلی کمکم کرد و فهمیدم که معارف اسلامی و شیمی نسبت به سال قبل سخت‌تر شده است و این موضوع از لحاظ روحی آماده‌ام کرد. بعد با خانواده بیرون رفتم و کمی بدمینتون بازی کردم و شب به خانه برگشتم.
      رتبه های شما در آزمون سراسری
      سید شایان پور میر بابایی: ادبیات 4/89، عربی 7/94، معارف اسلامی 7/94، زبان خارجی 4/89 ، زمین شناسی 64 ، ریاضی 7 / 86 ، زیست شناسی 100 ، فیزیک 6/95 و شیمی 2/97 درصد.
      حرف آخر
      سید شایان پور میر بابایی: موفقیت در آزمون سراسری و کسب رتبه خوب، نیاز به تلاش و پشتکار بسیار دارد. باید مستمر و پیوسته درس خواند؛ زیرا توقف باعث افت می‌شود. یک کنکوری هرچقدر هم وضعیت درسی خوبی داشته باشد، نباید از درس خواندن دست بکشد و درجا بزند. من به خودم می‌گفتم که هر چقدر بخوانم، باز مطالبی هست که نمی دانم و باید بیشتر مطالعه کنم.

شرکت در نماز جماعت مدرسه در آرامشم مؤثر بود

هفته نامه خبری و اطلاع رسانی پیک سنجش
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

ویرایش توسط nitah : 04 آذر 1393 در ساعت 12:42

2. Top | #2
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      منابع؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

منابع؟

3. Top | #3
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      8 ساعت مطالعه تو روزایی که مدرسه میرفته

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اگه 1 از مدرسه برمیگشته تا 2 هم استراحت و ناهار ، میتونسته تا 12 شب 8ساعت بخونه!! اینجور افراد عاشق مطالعه و خستگی ناپذیرند. من افرادی رو دیدم اونقدر غرق در مطالعه میشن که گذر زمان رو متوجه نمیشن اصلا .
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      اگه 1 از مدرسه برمیگشته تا 2 هم استراحت و ناهار ، میتونسته تا 12 شب 8ساعت بخونه!! اینجور افراد عاشق مطالعه و خستگی ناپذیرند. من افرادی رو دیدم اونقدر غرق در مطالعه میشن که گذر زمان رو متوجه نمیشن اصلا .
      منم چند روز پیش یه نفر یه سوال فیزیک ازم پرسید مجبور شدم برم مطالعه کنم:yahoo (4):
      اصلا نفهمیدم چی شد که پنج ساعت داشتم میگشتم دنبال جواب درست

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      افرین . والله زمون ما نه فهمیدیم مشاور چیه کیه کجاست؟
      چندتا کتاب داشتیم و اونارو میخوندیم.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zaviye نمایش پست ها
      افرین . والله زمون ما نه فهمیدیم مشاور چیه کیه کجاست؟
      چندتا کتاب داشتیم و اونارو میخوندیم.
      این روش هنوزم طالب زیادی داره
      البته به نظرم بی حاشیه ترین روش همینه

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      من خودم با شایان صحبت کردم...رمز موفقیتش میدونید چی بوده!!!عاغا جان تا روز اخر مطالعه مستمر داشته و ساعت مطالعش کم و زیاد نمیشده و فقط تا روز اخر خونده و خونده و خونده و تلاش واقعا بی نظیری داشته....در ضمن سرعتش هم خوب بوده یعنی توی مباحث پایه ای و...اصلا مشکل نداشته و تا تونسته تست زده و تست زده و تست زده...درباره ی منابع هم بگم که کل منابع بازار خوبن فقط 5 درصد با هم اختلاف دارن مهم تست زدن زیاده!!!ولی دمش گرم خوب همت کرده و زیستو صد زده!!...در ضمن باورتون میشه معدلش تو کل طول دوران تحصیلش 20 بوده!!!!!!حالا دیگه تا تهش برید این بشر عجب نخبه ای بوده تازه اول دبیرستان که وارد مدرسش شده اسم و اوازش تو کل مدرسه پیچیده بوده یعنی از همون اول خیلی ها میدونستن که رتبش تک رقی میشه....حالا حسابشو کنید کل درسا رو رفته که صد بزنه!!!واقعا بلی نظیره دمش گرم...ولی کلا حقش بود یک بشه...میگم رمز موفقیتش فقط تلاش خستگی ناپذیر تا اخرین روز کنکور و تسیت زیاد بوده..والسلام..

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alexizz نمایش پست ها
      من خودم با شایان صحبت کردم...رمز موفقیتش میدونید چی بوده!!!عاغا جان تا روز اخر مطالعه مستمر داشته و ساعت مطالعش کم و زیاد نمیشده و فقط تا روز اخر خونده و خونده و خونده و تلاش واقعا بی نظیری داشته....در ضمن سرعتش هم خوب بوده یعنی توی مباحث پایه ای و...اصلا مشکل نداشته و تا تونسته تست زده و تست زده و تست زده...درباره ی منابع هم بگم که کل منابع بازار خوبن فقط 5 درصد با هم اختلاف دارن مهم تست زدن زیاده!!!ولی دمش گرم خوب همت کرده و زیستو صد زده!!...در ضمن باورتون میشه معدلش تو کل طول دوران تحصیلش 20 بوده!!!!!!حالا دیگه تا تهش برید این بشر عجب نخبه ای بوده تازه اول دبیرستان که وارد مدرسش شده اسم و اوازش تو کل مدرسه پیچیده بوده یعنی از همون اول خیلی ها میدونستن که رتبش تک رقی میشه....حالا حسابشو کنید کل درسا رو رفته که صد بزنه!!!واقعا بلی نظیره دمش گرم...ولی کلا حقش بود یک بشه...میگم رمز موفقیتش فقط تلاش خستگی ناپذیر تا اخرین روز کنکور و تسیت زیاد بوده..والسلام..
      سلام
      میشه مپرسم منابع زیستشون چی بوده؟

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      بله میشه...اول بگم که زیستو خود کتابو بیش از 200 دور خونده و مرور کرده و کاملا به کل مباحث کتاب مسلط شده و بعد رفته سراغ تست و...ولی منابعش...همگامان...خیلی سبز...نشر الگو...ژنتیک خوداموز کانون...ژنتیک تخته سیاه...دبیران پر مخاطب کرامت...نشر دریافت البته فقط واسه حل تستاش و رفع اشکال بعضی مبحث های که بلد نبوده از دریافت استفاده میکرده...و در اخر نزدیکای بهمن هم که گاج نقره ای جلد یکش منتشر شده بود نصف بیشتر گاج نقره ای رو زده تا بعد از عید....من این ها رومیدونم..در اخر هم نقش دبیرشون که بهترین دبیر شهرشون رو داشتن و خودش میگفت یک جلسه هم کلاس خصوصی نرفته...اخرش هم که دبیر زیستشون یک پراید بهش هدیه داد چون زیستو 100 زده بود!!!البته این منابعو از دوم خونده تا تابستون سال چهارم اکثرشو تموم کرده بوده...کلا ادم زرنگی بوده خیلی خر خون بوده بابا...خخخخ

11. Top | #11
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alexizz نمایش پست ها
      بله میشه...اول بگم که زیستو خود کتابو بیش از 200 دور خونده و مرور کرده و کاملا به کل مباحث کتاب مسلط شده و بعد رفته سراغ تست و...ولی منابعش...همگامان...خیلی سبز...نشر الگو...ژنتیک خوداموز کانون...ژنتیک تخته سیاه...دبیران پر مخاطب کرامت...نشر دریافت البته فقط واسه حل تستاش و رفع اشکال بعضی مبحث های که بلد نبوده از دریافت استفاده میکرده...و در اخر نزدیکای بهمن هم که گاج نقره ای جلد یکش منتشر شده بود نصف بیشتر گاج نقره ای رو زده تا بعد از عید....من این ها رومیدونم..در اخر هم نقش دبیرشون که بهترین دبیر شهرشون رو داشتن و خودش میگفت یک جلسه هم کلاس خصوصی نرفته...اخرش هم که دبیر زیستشون یک پراید بهش هدیه داد چون زیستو 100 زده بود!!!البته این منابعو از دوم خونده تا تابستون سال چهارم اکثرشو تموم کرده بوده...کلا ادم زرنگی بوده خیلی خر خون بوده بابا...خخخخ
      برای ریاضی و فیزیک شیمی چی خونده بوده؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بیخیال بچه ها برین از هرکتابی باهاش راحتید شروع کنید بعد که اونو خوردید برید یه منبع معتبر که همه هم اونو پیشنهاد میدن بگیرید اونوقت خیلی سریع منبع دوم تموم میشه چون 90%مطالب و نکته ا عین همه
      ولی تسلط روی کتاب اول ضروری و زمان بره

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط talentstudent نمایش پست ها
      بیخیال بچه ها برین از هرکتابی باهاش راحتید شروع کنید بعد که اونو خوردید برید یه منبع معتبر که همه هم اونو پیشنهاد میدن بگیرید اونوقت خیلی سریع منبع دوم تموم میشه چون 90%مطالب و نکته ا عین همه
      ولی تسلط روی کتاب اول ضروری و زمان بره
      یعنی شما میگی اول رو کتاب مسلط شیم بعد منبع بخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Takfir نمایش پست ها
      یعنی شما میگی اول رو کتاب مسلط شیم بعد منبع بخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      نه خیر من کی اینو گفتم؟
      گفتم منبع اول رو که خوندید تموم شد بخواین برین سراغ منبع بعدی میبینید همش تکراریه این چیزا وقت کشیه واقعا
      باید با اونی که راحتی شروع کنی بعدش بری سر وقت منبع معروفی که همه رتبه برترا هم خوندن
      گرفتید عایا؟

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط talentstudent نمایش پست ها
      نه خیر من کی اینو گفتم؟
      گفتم منبع اول رو که خوندید تموم شد بخواین برین سراغ منبع بعدی میبینید همش تکراریه این چیزا وقت کشیه واقعا
      باید با اونی که راحتی شروع کنی بعدش بری سر وقت منبع معروفی که همه رتبه برترا هم خوندن
      گرفتید عایا؟
      مخالفم!

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن