خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

به نظرتون تصمیم درستی گرفتم!!!؟

سلام همگی...راستش من 3 تا ازمون خلم شی شرکت کردم که تا یه حدودی از ازمون ها جدا شدم ولی تصمیم قطعی گرفتم که دیگه نرم قلم چی تا بعداز عید و تا عید با ارامش خاطر و نه از روی اجبار و حال گیری تراز و....موارددیگه کارامو پیش ببرم!!!الان هم برنامم اینه توی یک ماه کل زیستو دو دور بخونم الان هم تا فصل 5 زیست دوم خوندم و تا اخر هفته خیلی شیک و تمیز زیست دوم رو توی 10 روز کامل میخونمش و تموم میشه و شیمی دوم تا پیش رو هم توی 3 ماه یعنی تا بهمن کلشو بخونم و بهمن تا اسفند هم یک دور دیگه کل شیمی ها رو بخونم!!!به نظر خودم این جوری ازادی عملم بیش تره و استرسم کمتره و هم چنین مباحثی که واقعا نیازمه رو میخونم نه مباحث چرت و پتی که فقط بری تو ازمون بزنی ولی تو کنکور یه سوالی هم ازش نتونی حل کنی!!!خلاصه به نظرتو الان که از ازمون قلم چی جدا شدم راه درستی رو در پیش گرفتم یا نه؟!!!چون بازم دو دلم هر چند مردک گاو!!دیگه پولم پس نداد و گفت چه بیای چه نیای همینه فوقش گفتم میرم ازمونا رو میگیرم و طبق برنامه ی خودم پیش میرم چون واقعا قلم چی روح و روانمو ریخته بود هم!!!به نظرم ازمون فقط بعد از عید خوبه؟!!!ازمون قلم چی واسه کسی خوبه که واقعا به تمام مباحث برسه و ترازش هم بالای 700 بشه وگرنه باقیش همش دل خوش کنی و تبلیغ الکیه!!یک تصمیم دیگه هم گرفتم این که روی زیست فقط میخوام کتاب درسی و تست های کنکورو بخونم!!!میخوام به جای این که یک دور کتاب رو بخونم و مثلا 3000 تا تست بزنم و بررسی کنم 100 دور کتاب رو بخونم و بخورمش کتاب رو!!!فقط میخوام کتاب بخونم توی زیست بدون حل تست!!!ریسکش بالاس ولی فک کنم خیلی بهتر باشه به کل کتاب و خط هاش مسلط باشی تا تست های جور و واور و الکی بزنی!!هم؟؟!

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      ازمون را برو
      برنامه ای که داری پیاده کن ولی ازمون را برو
      خود این 3.5 ساعت سر ازمون نشستن اونم تو شرایط مختلف به راحتی نمیشه باهاش کنار اومد

زیست را هم کتاب را بخور ولی تست های سالهای قبل کنکور کافی نیست و حتما تست تالیفی باید زد
      راستی سوالهای قلم چی ممکنه سر ازمون خوب نباشه ولی سرشار از نکته های فوق العاده ای هستش

یه چیز دیگه
      تا تست جور واجور نزنی عمرا نمیفهمی چقدر این کتابی که خوردی برات مفید بوده

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      تست حتما بزن برا زیست هر چقدر که ی کتاب دقیق بخونی بازم باید با مدل سوالا آشنا باشی با دید طراحا آشنا باشی، ی دفه میبینی طراح دقیقا ی سوالی داد از ی قسمت که بلدی اما چون اون از ی زاویه دیگه ب اون مبحث نگا میکنه، سوالی طراحی میکنه ک برات غریبه ست! آزمون نرفتنتم 100 درصد اشتباست، ولی خوب تصمیمتو گرفتی دیگه! موفق باشی
      Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ++ زیست خیلی تکرار و مرور میخواد ======= >>> تست زنی واسه زیست، علاوه بر اینکه مثل سایر درسا یه ضرورت واسه تمرین و آزمون هستش، یه جورایی بهت روش صحیح مطالعه و تیز شدن و دقیق شدن رو نکات رو یادت میده ==== >> هرچند که باید کتاب درسی رو چندین چندبار به بهونه های مختلف خوند، ولی کافی نیست، بازهم باید تا میتونی تست بزنی ===== >> به خصوص با این رویه تشخیص «درست و غلط» یه عبارت، مکرر باید تست زد و فکر کرد و مرور داشت تا قشنگ حساب کار دستت بیاد
      ............

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیرررررررررررررررررررر کلی هزینه کردی برو ازش استفاده کن از ترازتم نترس و اعصابت داغون نشه و ازش انرژی بگیر چشم ها را باید شست .........

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اتفاقا بنظر من هركاري كه فكر ميكني نتيجه ميگيري رو انجام بده هزينه رو كه خيلي هزينه كردن ولي مهم جواب گرفتنه
      من با كاري كه ميخواي كني موافقم اگه تا تهش به برنامت عمل كني هيچ مشكلي نداره

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بنظر من تصمیمت بد نیست ولی خب ازمون دادن هم خوبه ، ی ضرب الاجل برات تعیین میکنه که تا اونموقع درساتو بخونی ، وقتی ازمون ندی ممکنه بعد ی مدت بیخبال بشی و درسارو بموقع تموم نکنی ، تو به ترازت کاری نداشته باش چون من خیلیارو دیدم ک تو کانون تراز پایین اوردن ولی رتبشون تو کنکور خ خوب شده ، برو و اون درسایی که میخوای و خوب خوندی رو بزن و به درصدشون توجه کن و رفع اشکال کن بیخیال تراز باش
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آزمون نده .......

من احتمالا همین کار رو بکنم .... البته اگه شرایطش محیا بشه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من موافق نیستم ...
      پارسال دقیقا همین تصمیم رو گرفتم اما متاسفانه تو اجرا ...
      حالا اون زمان که قلمچی میرفتم ی چند روز میخوندم ولی بعدش دیگه کلن نخوندم ... وسواس گرفتم ... هی میگفتم حالا آزمون که ندارم بذار از هفته بعد عالی شروع کنم ... اما نرسید اون هفته ...

الان میرم قلمچی ... یکمی از آزمون عقب افتادم ولی میشه جبران کرد ... خودمونو گول نزنیم ...

بعدم این سرعتی که شما نوشتی چرا نتونی جبران کنی ؟!

چیز دیگه هم که به ذهنم میرسه اینه که حداقل از شروع نیم سال دوم برو قلمچی ... اون موقع که دیگه از اول شروع میکنه ...

به هر حال این تجربه من بود ... شاید واسه شما این راه خوب باشه ...
      ولی منم همینا رو میگفتم ... منم همش درگیر رتبه آوردن تو قلمچی و حال گیری و تراز و اینا بودم ...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن