سلام همگی...راستش من 3 تا ازمون خلم شی شرکت کردم که تا یه حدودی از ازمون ها جدا شدم ولی تصمیم قطعی گرفتم که دیگه نرم قلم چی تا بعداز عید و تا عید با ارامش خاطر و نه از روی اجبار و حال گیری تراز و....موارددیگه کارامو پیش ببرم!!!الان هم برنامم اینه توی یک ماه کل زیستو دو دور بخونم الان هم تا فصل 5 زیست دوم خوندم و تا اخر هفته خیلی شیک و تمیز زیست دوم رو توی 10 روز کامل میخونمش و تموم میشه و شیمی دوم تا پیش رو هم توی 3 ماه یعنی تا بهمن کلشو بخونم و بهمن تا اسفند هم یک دور دیگه کل شیمی ها رو بخونم!!!به نظر خودم این جوری ازادی عملم بیش تره و استرسم کمتره و هم چنین مباحثی که واقعا نیازمه رو میخونم نه مباحث چرت و پتی که فقط بری تو ازمون بزنی ولی تو کنکور یه سوالی هم ازش نتونی حل کنی!!!خلاصه به نظرتو الان که از ازمون قلم چی جدا شدم راه درستی رو در پیش گرفتم یا نه؟!!!چون بازم دو دلم هر چند مردک گاو!!دیگه پولم پس نداد و گفت چه بیای چه نیای همینه فوقش گفتم میرم ازمونا رو میگیرم و طبق برنامه ی خودم پیش میرم چون واقعا قلم چی روح و روانمو ریخته بود هم!!!به نظرم ازمون فقط بعد از عید خوبه؟!!!ازمون قلم چی واسه کسی خوبه که واقعا به تمام مباحث برسه و ترازش هم بالای 700 بشه وگرنه باقیش همش دل خوش کنی و تبلیغ الکیه!!یک تصمیم دیگه هم گرفتم این که روی زیست فقط میخوام کتاب درسی و تست های کنکورو بخونم!!!میخوام به جای این که یک دور کتاب رو بخونم و مثلا 3000 تا تست بزنم و بررسی کنم 100 دور کتاب رو بخونم و بخورمش کتاب رو!!!فقط میخوام کتاب بخونم توی زیست بدون حل تست!!!ریسکش بالاس ولی فک کنم خیلی بهتر باشه به کل کتاب و خط هاش مسلط باشی تا تست های جور و واور و الکی بزنی!!هم؟؟!
![]()