خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Unhappy انگيزم از دست رفته لطفا كمك كنيد

سلام بچه ها چند وقتيه انگيزه ندارم كه بتونم خوب درس بخونم يعني تا ميام بشينم پاش يه احساس كسلي بهم دست ميده تا قبلش خوب بودما درسام هم خيلي بهتر شده بود و تراز قلمچي كه پارسال بيشتر از 5000 نشده بود امسال دو تا آزمون اول رو تا 6000 رسوندم ولي يهو نميدونم چي شد كه اين جوري شد كتاب هم خيلي دارما ولي اين مدت حوصله استفاده كردنش رو ندارم انگار ذهنم نزول كرده خيلي ناراحنم نميدونم بار درسا زياد شده يا مشكل از خودمه تورو خدا كمك كنيد چون امسال سومم و ديگه جاي اشتباه نميمونه ممنون از راهنمايي كه ميكنيد

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منم عین تو

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      كسي نيست اينجا مشكل منو حل كنه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سلام
      معمولاً پست هایی که جواب می دم با این شروع میشه : همه چی کنکور و تراز و تست و درس نیس . بخدا نیس...

تا اون جایی که من دقت کردم اکثر بچه هایی که تجربی هستن و درسشونم تقریبا خوبه یه مدت این موضوع گریبان گیرشون میشه .
      چرا ؟؟ : چون اکثر زمان آزاد دانش آموز صرف تفکر به وضعیت تحصیلی خودش و دیگران میگذره ....

راه حل : به نظر من یه مدت خودتو (Reload) یا Refresh کن :
      ینی 1 روز به هر چیز دلت می خواد فکر کن جز درس. خونه نباش (یه جایی برو دیگه). اصلا درس نخون و به درس و مشق فکر هم نکن
      فردا بشین فکر کن که چرا درس نمی خونی ؟ چه چیزی تازگیا به تفکراتت اضافه شده؟ اونو پیدا کن بشین حل کن.
      اگه دیگران روت فشار میارن با دیگران صحبت کن اگه با خودت مشکل داری با خودت صحبت کن.

من از آینده ی کشور می ترسم...

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      والا من الان سه سال به این درد گرفتارم!!!
      تا الان به هیچ نتیجه ای نرسیدم .. خودم رو هم کشتم ولی چیزی نفهمیدم ...

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ميلاد دلشاد نمایش پست ها
      سلام بچه ها چند وقتيه انگيزه ندارم كه بتونم خوب درس بخونم يعني تا ميام بشينم پاش يه احساس كسلي بهم دست ميده تا قبلش خوب بودما درسام هم خيلي بهتر شده بود و تراز قلمچي كه پارسال بيشتر از 5000 نشده بود امسال دو تا آزمون اول رو تا 6000 رسوندم ولي يهو نميدونم چي شد كه اين جوري شد كتاب هم خيلي دارما ولي اين مدت حوصله استفاده كردنش رو ندارم انگار ذهنم نزول كرده خيلي ناراحنم نميدونم بار درسا زياد شده يا مشكل از خودمه تورو خدا كمك كنيد چون امسال سومم و ديگه جاي اشتباه نميمونه ممنون از راهنمايي كه ميكنيد
      به این فکر کن همه برای خودشون مشکل دارند مهمه اینه که راه حل پیدا کنی به این فکر کن الان اخر سال و تو از خدا می خوای به عقب برگردی تا جبران کنی دوست داری یه خواب باشه و وقتی بیدار میشی هنوز زمان باشه خوب منتظر چی هستی همین که شروع کنی خود به خود تو اون مسیر قرار می گیری

7. Top | #7
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا من یه چیز جدید کشفیدم!!!
      مدونی چیکار کن؟
      کتاب رو باز کن فقططط یه صفحه بخون! بعدش تا اخرش میری!!! امتحان کن! واسه من که اینجوریه! بعدشم! از امسال که سومی بخوای اینقد به خودت فشار بیاری سال دیگه زده میشی! این یه تجربه س!!!
      داداش هنوز زوده به کنکور بفکری فقط امتحان نهایی! موفق باشی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن