خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 36
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

مرتضی پاشایی در سن ۳۰ سالگی به دیار حق شتافت . . .

مرتضی پاشایی خواننده محبوب موسیقی پاپ پس از یک سال دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان، سرانجام روز جمعه ۲۳ آبان ماه در سن ۳۰ سالگی به دیار حق شتافت.

این خواننده محبوب طی یک سال گذشته علی رغم بیماری عذاب آور خود کنسرت های متعددی را تهران و شهرستانها برگزار کرد. او پس از پایان این تور کنسرتها قصد داشت تا در کشورهای کانادا و آمریکا نیز به روی صحنه برود که بستری شدن وی در بیمارستان این کنسرت ها را لغو کرد.

در مدت زمان بستری شدن مرتضی پاشایی در بیمارستان بهمن واقع در شهرک غرب بسیاری از مسئولان، هنرمندان و ورزشکاران برای عیادت از او و روحیه دادن به این خواننده جوان به عیادت او رفتند. پاشایی که طی یک سال گذشته رکورد اجرای زنده را در ایران شکسته بود سرانجام پس از ماه ها دست و پنجه نرم کردن با این بیماری، روز جمعه ۲۳ آبان ماه بیماری سرطان بر او غالب گشت.

همچنین مراسم تشییع وی روز یکشنبه ساعت ۹ بامداد از مقابل تالار وحدت می باشد. مرتضی پاشایی در قطعه هنرمندان بهشت زهرا آرام خواهد گرفت.

سايت خبري تحليلي موسيقي پارس :: اخبار موسيقي :: گزارش کنسرت - اخبار موسیقی ایران

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      انا لله و انا الیه راجعون سکوت بهتره خدا رحمتش کنه فکر کردم بازم دروغه ولی تلوزیون را دیدم اونجا هم....... برای شادی روحش سه صلوات و یک فاتحه تنها کاری هستش که میتونیم انجام بدیدم و از خدا برای پدر و مادرش و طرفداراش صبر زیاد میطلبیم و............. دوستان ی چیز بگم شاید ی کم ناراحت بشید ولی ی تکونی بخورید دوستان فک نکنید مرتضی رفت برای همه ما هم هستش مریضی پیدا کردن دو سوت هستش پس بهتره به اعمالمون نگاهی کنیم و درستش کنیم حتی ی ذره برای سلامتی و طول عمر زیاد جون های مملکت صلوات بفرستید موفق باشید
      ویرایش توسط gole yas : 23 آبان 1393 در ساعت 13:37

3. Top | #3
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      خدا رحمتش کنه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میدونی حالم این روزا بد تر از همس
      آخه هر کی رسید دل ساده ی من رو شکست...
      یا ایها الذین آمَنوا
      آمِنوا...
      .................................................. ..............

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      افسوس ...

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      تو به جای منم داری زجر می کشی یکی عاشقته که تو عاشقشی
      تو به جای منم پر غصه شدی نذار خسته بشم نگو خسته شدی
      نگران منی که نگیره دلم واسه دیدن تو داره میره دلم
      نگران منی مثل بچگیا تو خوت می دونی من ازت چی می خوام
      مگه میشه باشی و تنها بمونم محاله بذاری محاله بتونم
      دلم دیگه دلتنگیاش بی شماره هنوزم به جز تو کسی رو نداره
      عوض می کنی زندگیم و تو یادم دادی عاشقیم رو
      تو رو تا ته خاطراتم کشیدم به زیبایی تو کسی رو ندیدم
      نگو دیگه آب از سر من گذشته مگه جز تو کی سر نوشت و نوشته
      تحمل نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی

روحش شاد
      کاش خسته نمیشد:yahoo (19):

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      خدا بیامرزدت

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نه خدا باورم نمیشه :yahoo (2):
      Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

مرتضی پاشایی در گذشت ... :((((

ضمن تسلیت به خانواده ایشان و دوستداران این خواننده والبته جامعه موسیقی ایران ، از درگاه خداوند منان برای این هنرمندکه خاطرات زیبایی را در ذهن خیلی ها با صدایش به ارمغان آورد ، آرزوی آرامش و آمرزش مینماییم ....
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      افسوس//

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات

Unhappy مرتضی پاشایی درگذشت

خواننده‌ی پاپ کشورمان صبح جمعه (23 آبان‌ماه) در بیمارستان «بهمن» تهران دار فانی را وداع گفت.

بچه هایی که دوست دارن در مراسم مرتضی عزیز (روز یکشنبه) شرکت کنند لطفا به من پیام خصوصی بدن

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات

◄ مرتضی پاشایی فوت کرد ►

morteza-pic-1.jpg

مرتضی پاشایی مدت‌ها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کرد که با تشدید بیماری از روز جمعه 16 آبان ماه در بخش ICU بیمارستان بهمن بستری شده بود، ساعاتی قبل در گذشت.
      مرتضی پاشایی (متولد 1363/5/20) خواننده، نوازنده، آهنگساز پاپ فارسی است. او دانشجوی رشته گرافیک بوده و از کودکی به موسیقی علاقه داشته است. موسیقی را از سن چهارده سالگی با نواختن گیتار آغاز کرد.پاشایی اخیرا با وجود بیماری ترانه «نگران منی» را برای برنامه ماه عسل به تهیه‌کنندگی و اجرای احسان علیخانی اجرا کرده بود که بسیار مورد توجه مردم قرار گرفت.به گزارش خبرنگار فارس، پاشایی در طی روزهای گذشته روند بهبود را طی می‌کرد و حتی به بخش منتقل شده بود اما به یکباره حال وی وخیم شد و حدود ساعت 10:30 امروز (جمعه 23 آبان) در بیمارستان بهمن درگذشت و هم‌اکنون نیز پیکر وی به سردخانه منتقل شده است و مسولان این بیمارستان از هواداران این خواننده جوان درخواست کرده‌اند تا در مقابل بیمارستان بهمن تجمع نکنند.براساس این گزارش، مراسم تشییع پیکر «مرتضی پاشایی» صبح روز یکشنبه 25 آبان ماه از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان برگزار خواهد شد.
      لطفا برای شادی روحش فاتحه بخونید

تحمل نداره نباشی / دلی که تو تنها خداشی ♫

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      افسوس ...

Sina
      CEO of Iramrich

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      واقعا افسوس ...
      خیلی اهنگ های زیبا و دلنشینی میخوند ...
      روحش شاد ...
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      bf312e1e1.jpg

Sina
      CEO of Iramrich

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)