خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

راهنمایی واسه شروعی دوباره ( سریع)

سلام
      من جمعه کنکور تجربی دارم و آماده نیستم. تراز کانونم حدود 5000 هست و طبق درصدهایی که توی کنکور 92 و 91 که از خودم گرفتم ، متوجه شدم امسال رتبه ای حدود 10 هزار تا 7 هزار رو خواهم داشت

حالا من چند روزه امیدی به امسال ندارم واسه رشته ای که میخوام. آخه یک سری مشکلات شخصی امسال داشتم که مانع درس خوندنم می شود و دیگه اینکه من امسال روش درس خوندنم اشتباه بود.
      الان که مشکلات برطرف شده خدا رو شکر و روش درس خوندن صحیح رو یاد گرفتم ،
      میخوام از مشاوران عزیز اینو بپرسم

من الان چند روزه نمیتونم خوب بخونم. یعنی نمیتونم جمع بندی کنم. یک روز تصمیم گرفتم کلا مثلا زیست رو مفهومی بخونم واسه سال بعد . و اون روز درس ها رو مفهومی خوندم و خیلی راضی بودم.

به نظر شما اگه من از همین فردا شروع کنم واسه سال بعد. یعنی از اول تمام درس هایی که مشکل دارم رو شروع کنم و مفومی بخونم . و سر جلسه کنکور هم فقط همون درس های که صد درصد مطمئن هستم رو بزنم و انگار کنکور واسم آزمایشی باشه . این کار خوبیه ؟؟؟؟؟ آخه اگه اینطوری باشه میتونم از شنبه با دخترخالم درس بخونم و اون هم تراز سال سومش 6700 میانگین بوده . کار خوبیه ؟
      به نظرتون آزمون های تابستون کانون رو شرکت کنم ؟؟؟؟؟؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام
      پشتیبان قلمچیمون یه پیشنهاد خوبی داد به کنکوری هایی که مطمین هستن میخوان پشت کنکور بمونن
      گفت هفته ی اخر حتما جمع بندی کنید و کنکور بدید بعدش شروع کنید
      چون این جمع بندی و کنکور دادن میتونه خیلی کمکتون کنه
      خیلی حرف زد. حال ندارم بگم
      اما بنظرم جمع بندی کنید و کنکور بدید
      تالار کاملا تخصصی شیمی (المپیاد و کنکور)
      http://iroch.ir

iroch.ir/forum

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasamin-r نمایش پست ها
      سلام
      من جمعه کنکور تجربی دارم و آماده نیستم. تراز کانونم حدود 5000 هست و طبق درصدهایی که توی کنکور 92 و 91 که از خودم گرفتم ، متوجه شدم امسال رتبه ای حدود 10 هزار تا 7 هزار رو خواهم داشت

حالا من چند روزه امیدی به امسال ندارم واسه رشته ای که میخوام. آخه یک سری مشکلات شخصی امسال داشتم که مانع درس خوندنم می شود و دیگه اینکه من امسال روش درس خوندنم اشتباه بود.

من الان چند روزه نمیتونم خوب بخونم. یعنی نمیتونم جمع بندی کنم. یک روز تصمیم گرفتم کلا مثلا زیست رو مفهومی بخونم واسه سال بعد . و اون روز درس ها رو مفهومی خوندم و خیلی راضی بودم.

به نظر شما اگه من از همین فردا شروع کنم واسه سال بعد. یعنی از اول تمام درس هایی که مشکل دارم رو شروع کنم و مفومی بخونم . و سر جلسه کنکور هم فقط همون درس های که صد درصد مطمئن هستم رو بزنم و انگار کنکور واسم آزمایشی باشه . این کار خوبیه ؟؟؟؟؟ آخه اگه اینطوری باشه میتونم از شنبه با دخترخالم درس بخونم و اون هم تراز سال سومش 6700 میانگین بوده . کار خوبیه ؟
      سلام دوست عزیز پشت کنکور موندن خیلی سخته وشرایط سختی برای شما سال بعد پیش میاد البته تایم آزاد زیادی داریم اما باید دقت کنید که اونقدر اراده و تصمیم دارین که بتونید کم نیارین وادامه بدین یا نه؟
      اونقدری به خوتون مطمعن هستید که بخواید خوب درس بخونید و یک پیشرفت چشم گیری داشته باشید یا نه؟
      ولی اگه مطمعن بودید خوب بخونید و چون واس سال بعد هم اینارو باید بخونید
      اول کار یک انگیزه دارین اماعجله نکنید با کنکور باید منطقی برخورد کنید بعد کنکوریک استراحتی داشته باشید و بعد شروع کنید به درس خوندن حرفه ای کنکور
      بارها اعلام کردم علاوه بر تلاش زیاد حرفه ای درس خوندن وحرفه ای تست زدن باعث موفقیت تو کنکور میشه

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      هیچوقت برای شروع دیر نیست! شنیدی میگن کنکور و هر وقت از اب بگیری تازس؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من پيشنهاد مي كنم كارتونو اصولي با كمك يك مشاور متخصص و زبده شروع كنيد.
      Nothing about Loyality is cheap
      At Last
      What Can You Expect???
      From a Hug
      But
      a Grunt!!!
      Bye Forever
      Friday,Aguest15
      3:47PM
      My Last
      Activity Here

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خوشبحالت:yahoo (4): من امسال 100هزار هم نمیشم
      ببین با حرف بچه ها موافقم....
      اما اگه این راهو انتخاب کردی چشاتو رو حرف بقیه ببند..که واقعا میتونی بیشنی؟بقیش چی؟ اصن تو و یه سال نشستن؟ و....اینا فقط ارادتو ضعیف میکنه
      کنارشم حتما تفریح داشته باش همش نشین تو خونه افسرده میشی:yahoo (3):
      اگه قراره 2نفری تو خونه درس بخونید فقط نشینید با هم غیبت کنید واقعا درس بخونید
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasamin-r نمایش پست ها
      سلام

سلام

خوبه که شما از الان تعیین کنین که در هر درس به چه قسمتایی باید پاسخ بدین ....... سر جلسه اون قسمت ها رو بزنین و اگه وقت اضافه آوردین به بقیه قسمت ها برسین

این یک هفته رو سعی کنین اون قسمت هایی رو که میتونین جمع بندی کنین و از خودتون کنکورهای سال های قبل رو بگیرین تا بدونین که سر جلسه باید چه کاری رو انجام

بدین

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درود بر تو

فقط یه حرف :

شوما که میدونید نمیخواید امسال جایی قبول بشید و برید دانشگاه حتما کنکور بدید چون اولا استرس ندارید ثانیا دوره ی مطالب برای شروع دوبارتون هست و ثالثا یهو دیدی تقی به توقی خورد درومدی پزشکی زاهدان

خدارو چه دیدی
      1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی

2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو

3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....

4- به اسم تو قسم به جون تو

( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
      :yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
      الکی مثلا من عاشقشم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کنکور امسالو که نباید از دست بدی ...دلایلی که برای پشت کنکوری موندنت نوشتی دقیقا همون دلایلی که من پارسال داشتم ..ببینید سال اول یه چیز دیگه ست پشت کنکوری که میشی از این که همه روز رو باید با n تا کتاب سر کنی خسته میشی در ضمن شرایط خوبی که برای سال بعدتون پیش بینی میکنید خدای نکرده ممکنه جور نشه و خیلی از اتفاقا هست که به ذهن نمیاد ولی میافته..منظورم اینه که آدم شرایط خوبی رو که برای سال بعدش پیش بینی یا برنامه ریزی کرده به طور صد درصد به دست نمیاره منم مثل شما کنکور 92 رو خراب کردم دلیلش هم مطالعه زیاد و کاملا غلط و یه سری مشکلات و کمبود امکانات و اشتباهات مسخره سر جلسه و بدشانسی...برای امسال روش درس خوندنمو درست کردم منابع خوب استفاده کردم و چندین هزار تستو...ولی یه سری مشکلات جدید اضافه شد وباعث شد فرق چندانی با پارسال نداشته باشم ..مواظبت از خواهر کوچیکم...شهرداری...فوت های پی در پی در فامیل ...مسافرت های اجباری...تغییر مکان اجباری...مسئولیتهای غیر منتظره...نامنظم شدن محیط خونه به دلایل ناگهانی کاری....وقتی پارسال داشتم برنامه امسالو تنظیم میکردم حتی یه درصد هم احتمال این اتفاقات رو نمیدادم اونارو هم گفتم که مثالی از این جور اتفاقات گفته باشم البته شاید در زندگی شما امکان وجود همچین مشکلاتی صفر باشه ولی به هر حال اگه رتبتون فاجعه بار نبود و یه رشته مناسب رو مجاز بودید به نظر من نمونید...تغییراتی هم تو روند کنکور و چه میدونم نظام آموزشی اتفاق میافته که معمولا خوب نیستن..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
      ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
      اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
      اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا از راهنمایی شما دوستان عزیز متشکرم . و از اینکه وقت گران بهاتون رو واسم گذاشتین نهایت سپاس رو دارم.

چشم. طبق حرف شما دوستان این چند روز رو جمع بندی میکنم و سعی میکنم سر جلسه کنکور سوالاتی که یاد دارم رو بزنم و سعی میکنم تمام نقاط ضعف و قدرتمو توی کنکور پیدا کنم.
      مثلا یکی از نقاط قوت من شیمی هست که درصد کانونم بین 50 تا 70 % هست که امیدوارم بتونم توی کنکور از این بهتر بزنم ( البته بجز سوالات الکتروشیمی )
      یک نفطه ضعف من زیست هست . یعنی حدود 20 تا 25 تا غلط توی هر آزمون که بیشتر اون ها شک بین دو گزینه هست.

تمام تلاشمو میکنم . از شما هم ممنونم و واستون آرزوی موفقیت میکنم. از دوستانی که نظر دادند و دوستانی که نظرات اونا رو تائید کردن خیلی خیلی ممنونم.

امیدوارم برای کنکور 94 مشکلات امسال رو نداشته باشم . در هر صورت توکل باید به بالا سری باشه . هرچی خدا بخواد .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)