همین اول کسایی که میخوان دیپلم مجدد بگیرن تا ته تش بخونن .. نخونی ضرر میکنی از ما گفتن بود..
انچه شرط بلاغ بود با تو گفتم خواه میخوای گوش کن خواه میخوای نکن...
خداقوت دلاوران کنکوری...
و یک خداقوت به اونایی که توی این مسیر گوش رو واسه حرفای الکی کر کردن و چشم شون رو روی مقایسه با دیگران بسته کردن... خداقوتتان...
دوستان عزیز هدف از این تایپیک از اسم تایپیک مشخص هست و درباره دیپلم مجدد هست...
من امروز وقت مشاوره با مشاورم داشتم...
بعد ازش اتفاقی همین موضوع دیپلم مجدد رو مطرح کردم که اون مشاورم گفت خوب شد مطرحش کردی با وجودی که جلسه مشاوره 40 مین بود ولی اون یک ساعتو نیم باهاش
درباره این موضوع بحث کردیم و به نتایجی رسیدیم که حیف دونستم اونارو اینجا توی تایپیک واستون نگم...
دوستان این مشاورم با دلیل و مدرک بهم ثابت کرد که کسایی که میخوان سر سازمان سنجش کلاه بذارن دارن خودشون رو دور میزنن ن سازمان سنجش...
گفت بعضی دانش اموزان به این خیال هستن که دارن گول سنجش رو میزنن ولی بهم گفت اسم اون سازمان ، سازمان سنجش هست نه چیز دیگه ای !!!!!!!!!!
حالا بعد این همه مقدمه این رو بگم .. که بهم یک کارنامه که نه 10 تا کارنا مه نشون داد که تا من این حرفش رو قبول کردم...
تحلیل یک کارنامه ای که باهم کردیم اینجا میگم دوستان تا اون تهش بگیرن که داره چه اتفاقی میفته؟؟؟
راستی اینو بگم که کارنا مه ها همشون مال 93 بود..
خب داشتم میگفتم..
طرف دیپلم تجربی داشت با معدل کتبی 18/70 بعد سالی که میخواسته کنکور بده رفته انسانی کنکور داده ایا میدونستین که چقد سوابق تحصیلی سهمش شده بود از 25 درصد.. من خودم کارنامه طرفو نگاه کردم 7 درصد از 25 درصد سهمش شده بود از اونورم که کنکور براش از 75 درصد محاسبه کرده بود این 7 درصدی که هم براش تعلق گرفته به خاطر معدل بالایی که توی دیپلم تجربیش بوده..
به قول مشاورم میگفت اگه کسی برای اینکه معدلش خرابه میخواد بره دیپلم رشته دیگه ای بگیره شاید سوابق تحصیلی که براش محاسبه بشه 0 درصد باشه چون معدل دیپلم قبلیش پایین بوده اونی که 7 درصد گرفته معدل دیپلمش 18/70 بوده مال من و تو که 13 یا 15 هست شاید 0 درصد هم برامون لحاظ نشه...
گفت کسی که همون معدلش رو داره یعنی اگه 13 باشه شاید از 25 درصد 12 یا الی 15 درصد از 25 درصد نصیبش بشه.. و اینکه بری دیپلم مجدد بگیری سر اونا کلاه نداشتی سر خودت رو کلاه گداشتی امیدوارم متوجه تک تک حرفام شده باشید..
هرجا رو نفهمیدید به صورت سوال مطرح کنید تا جواب بدم..
به امید موفقیت های بیشتر ..
یا حق

LinkBack URL
About LinkBacks

)فک نکنم این عکسای بالا درست باشن !