سلام!
به نظرتون سطح امتحانای نهایی امسال با توجه به 5 سال اخیر که تو سایت رشد سوالاتشون گذاشته شده، چجوری بود؟
عالی!
خوب
متوسط
بد
افتضاح!
سلام!
به نظرتون سطح امتحانای نهایی امسال با توجه به 5 سال اخیر که تو سایت رشد سوالاتشون گذاشته شده، چجوری بود؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ ByteGate.ir ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ ByteGate.ir ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
چرت پرت بود تا سخت
ولی یه حال اساسی از ما گرفت...
حرکت دوستان بعد از آخرین امتحان
A SONG OF ICE AND FIRE
زیست واقعا سخت بود ...... فیزیک هم تو رشته ریاضی میگن خیلی سخت بوده ...... راستی کسی میدونه تاثیر معدل و این داستانا تو کنکور 94 چجوریه ؟!؟!
سؤالات امسال به نظر من در مقایسه با سال پیش و حتی سال های قبل سخت تر ، طولانی تر و در یک کلام چرت تر بود . فکر کنم طراحا امسال جوگیر شده بودن نه ؟؟![]()
دوستان بهتره بجای گله کردن از سختی امتحانات امسال از همین الان یه برنامه توپ واسه تابستون بریزین و به فکر 75%باقی مونده باشین.همتون موفق باشین ایشالاااا...
خودشون گفتن اعتراضی وارد نیست چون خودمون گفتیم امسال سوالا مفهومی تر بشه... یعنی خودشونم به سختیش اعتراف دارند
به هر حال سطح سوالات بالا و سخت بود... 1.2 تا درس نسبتاً ساده تر بود ولی در کل همشون معمولاً سخت بود
توی آسون تر بودن سوالای92 هیچ شکی نیست...ولی منم با حرف دوستمون(پزشکی تبریز)موافقم...بالاخره75% مهم تر از25% هست...
اگرچه 25% خودش خیلیه..........
انشالله که اکثریت خوب داده باشن...
کتاب فصل ورق خورد...
و سطر اول این بود:
حیات غفلت رنگین یک دقیقه ی *حوا* ست...(س.سپهری)
http://entrepreneurship.aiau.ir/Entr...gImages/01.jpg
شايد كمتر ايراني نام او را به ياد داشته باشد . دكتر علي جوان مخترع نوعي ليزرHelium Neon laser با كاربرد زياد ميباشد . تحقيقات گسترده او باعث شد در بين 100 نابغه جهان جايگاه 12 را به خود اختصاص دهد .
بسیاری از پیشرفتهای صنایع امروز بخصوص الکترونیک، نتیجه تلاشهای پروفسور جوان است.
تاریخ ادبیات که میشد جامی برای همیشه چون قرن نه بود میگفتم نامی تا یادم بمونه اینجا هم حواسم نبود نوشتم نامی ولی در کل بد نبود
گون از نسیم پرسید : به کجا چنین شتابان؟
- دل من گرفته زین جا از این پشت کنکور
- به کجا چنین شتابان؟
- به هران کجا که باشد به جز این سرا سرایم .
- سفرت بخیر اما تو و دوستی خدا را چو از این کنکور وحشت به سلامتی گذشتی برو به دانشگاه تهران به شریف شهید بهشتی برسان سلام مارا !(کپی از دوستان)
احتمالاً معدلم در حد ِ17 یا 17 بشه
یعنی هفده نمیشه ... واقعاً خراب کردم .....
احتمالش هست برق ِشیراز قبول شم؟
بچه ها شما اشتباه میکنید فکرکنم...تاثیر معدل برا ما بیشتره اون که شنیدید مال امسالیاست...برا 94 35 درصده فکرکنم....
تیپ سوالات فرق میکرد امسال همین باعث شد امتحانات خوب نشه...چون واقعا سوالات خیلیاش جدید بود و هیچ شباهتی به سال های قبل نداشت
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بله حق با شماست...اشتباه میکنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)