تو یکی از کافه کتاب های شهرمون بودم که چشمم به کتاب علوم پنجم ابتدایی سال 1355 افتاد بازش کردم و چند صفحش رو ورق زدم و تصویر زیر رو دیدم.واقعا جای تعجب داره ک مطلبی که ما سال سوم دبیرستان خوندیم تو کتاب پنجم ابتدایی بوده.
![]()
تو یکی از کافه کتاب های شهرمون بودم که چشمم به کتاب علوم پنجم ابتدایی سال 1355 افتاد بازش کردم و چند صفحش رو ورق زدم و تصویر زیر رو دیدم.واقعا جای تعجب داره ک مطلبی که ما سال سوم دبیرستان خوندیم تو کتاب پنجم ابتدایی بوده.
![]()
اره دیگه میگن دیپلم قدیم با لیسانس الان برابری میکنه همینه!!:yahoo (4):
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
ای بابا
اونا چی بودن
ما چی داریم میشیم
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
واسه همین بود تو یکی ازین فیلما اسمش یادم نیست حمید لولایی مدام میگفت من مدرک دیپلم قدیم که معادل دکترای الان هست رو دارم !! :yahoo (4):
واقعا اونا سوادشون از ما بیشتر بوده
مامانم میگه بازدیدشون از مدارس اینجور نبوده که از یک ماه قبل بگن که مدرسه اماده شه و دبیرا به بچه ها بگن فلان روز باید درسارو فول باشید!! یهو سرزده میومدن بازدید کلاسا و بچه ها رو بلند میکردن میپرسیدن اگه دانش اموزی بلد نبود معلم بازخواست میشد!
ما پیش دانشگاهی (نمونه) بازرسا که میومدن صبح مدیرمون ی صبحانه مفصل بهشون میداد واسه پذیرایی !! بعدشم یکی ی کادو میرفتن همه رو عالی میزدن واسش!! مدیری که قبلا معلم مطالعات اجتماعی اول دبیرستانمون بود و کلا سوژه بود تو بچه ها بخاطر پرت بودنش چندسال پی در پی شد مدیر نمونه شهر !!!
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)