خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 40
    1. Top | #1
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

با چه رتبه ای میشه دانشگاه تهران یا بهشتی یا ایران قبول شد؟(دندان پزشکی و یا پزشکی)

سلام دوستان

با چه رتبه ای میشه دانشگاه تهران یا بهشتی یا ایران قبول شد؟(دندان پزشکی و یا پزشکی)

تویی که یه دریا امیدی برام
      مثل حسرتی بی کرانم نکن/
      بگیر از من این زندگی رو ولی

دیگه با خودت امتحانم نکن

2. Top | #2

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته

از اینجا اطلاعات رو بگیرید

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز اینارُ از سایت کانون آوردم...حدودا:
      دانشگاه تهران:
      منطقه 1:
      1-50
      منطقه 2:
      1-100
      منطقه 3:
      1-180
      دانشگاه شهید بهشتی:
      منطقه 1:
      30-120
      منطقه 2:
      30-350
      منطقه 3:
      10-450
      دانشگاه ایران:
      منطقه 1:
      75-220
      منطقه 2:
      50-800
      منطقه 3:
      10-800
      من به شخصهقید تهرانُ زدم اساسیــــــ!
      واسه قبولی تو یکی از دانشگاههای تهران باید از خود تهران یا حداقل شهرای اطرافش که قطب یکسانی با تهران دارن باشی...یکی از همشهریای خودم(پسر) با 293 منطقه 2 و دقیقا 600 کشوری حتی نتونست نیمسال دوم ایران قبول شه درحالیکه یکی دیگه با رتبه 346 منطقه 2 و 711 کشوری و با اینکه دختر بوده نیمسال دوم شهید بهشتی رُ آورده...متاسفم:yahoo (21):

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      اینکه خیلی نــــآمردیه طرف با 600 کشوری نیـآورده اونوقت . . راسی می خواسم بدونم برای رشته ای مثل مهندسی ژنتیک اصفهان چه رتبه ای لـــآزمه ؟ ؟ این تخمین رتبه کانون واسه من جواب نمی ده ! و اینکه با این درصدا منطقه 2 چه ذتبه تقریبی میاری : معارف : 75 ادبیات : 80 عربی : 60 زبان : 55 زیست : 50 شیمی : 45 فیزیک : 40 ریاضی : 40 زمین : 60 خواهش می کنم یکی جواب بده تخمین رتبه کانون و چن تا سایت دیگه رو رفتم واسه من جواب نمی ده !
      تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khnomgol نمایش پست ها
      اینکه خیلی نــــآمردیه طرف با 600 کشوری نیـآورده اونوقت . . راسی می خواسم بدونم برای رشته ای مثل مهندسی ژنتیک اصفهان چه رتبه ای لـــآزمه ؟ ؟ این تخمین رتبه کانون واسه من جواب نمی ده ! و اینکه با این درصدا منطقه 2 چه ذتبه تقریبی میاری : معارف : 75 ادبیات : 80 عربی : 60 زبان : 55 زیست : 50 شیمی : 45 فیزیک : 40 ریاضی : 40 زمین : 60 خواهش می کنم یکی جواب بده تخمین رتبه کانون و چن تا سایت دیگه رو رفتم واسه من جواب نمی ده !
      سلام اگه منظورتون زیست شناسی سلولی مولکولیه:
      درصدا رُ تو کانون زدم 3500 تا 4000 منطقه 2 آورد البته براساس کنکور 92
      بین 3000 تا 10000 منطقه 2 براساس کنکور 92 اگه قطب اصفهان نباشین 3000 تا 6000
      بین 3000 تا 7000 منطقه 2 براساس کنکور 93 اگه قطب اصفهان نباشین 3000 تا 4000(حدودا)

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پزشکی تهران امسال تو منطقه 3 تا رتبه 5 بود فکر کنم در اومدن...رتبه های 24 به بعد هم پزشکی بهشتی نیوردن.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      دوست ِ خودشیفته مـآ با رتبه 6000 هزار منطقه 2دنبـآل دندان شهید بهشتی بود الان می فهمم چه خجسته دل بوده !
      تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بستگی داره از کدوم استان باشی
      چون استان هایی که با تهران در یک قطب بومی قرار دارند شانس قبولی خیلی بیشتری دارن
      مثل البرز و قم و مرکزی و قزوین و زنجان (فکر کنم)
      www.konkoorkade.in

کانال تلگرام کنکورکده (مشاوره و برنامه ریزی ویژه کنکور 96)
      telegram.me/konkoorkade96

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinf1 نمایش پست ها
      چون استان هایی که با تهران در یک قطب بومی قرار دارند شانس قبولی خیلی بیشتری دارن
      آخ جون من شانس قبولیم رفت بالا :yahoo (4):
      خدایا...

من... اینجا...

دلم سخت معجزه میخواهد
      ...

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinf1 نمایش پست ها
      چه بد پس احتمالا یکی مثل من باید قید تهران رو بزنه که توی جنوبی تری نقطه ی ایرانیم!!!

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Purple NarSiS نمایش پست ها
      چه بد پس احتمالا یکی مثل من باید قید تهران رو بزنه که توی جنوبی تری نقطه ی ایرانیم!!!
      منم از جنوبم ولی خیلیا هم از اینجا تهران قبول شدن هیچی نشد نداره توکلمون به خداست :yahoo (1):

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بچه ها دانشگاه علوم اقتصاد تهران که روزانه هستش نمیدونین تا چ رتبه ایی برمیداره؟
      فک کنم اکثر رشته هاش مدیریت باشه اگه اشتباه نکنم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara1895 نمایش پست ها
      بچه ها دانشگاه علوم اقتصاد تهران که روزانه هستش نمیدونین تا چ رتبه ایی برمیداره؟
      فک کنم اکثر رشته هاش مدیریت باشه اگه اشتباه نکنم
      راحت با 10000 تجربی میشه آورد رشته هاش هم حسابداری،مدیریت مالی، بانک، بیمه،گمرک، علوم اقتصادی

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا خیلی ناراحت نشو چون فکر کنم با شیراز بومی باشید
      دانشگاه شیراز که خیلی خوبه
      www.konkoorkade.in

کانال تلگرام کنکورکده (مشاوره و برنامه ریزی ویژه کنکور 96)
      telegram.me/konkoorkade96

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      منم یه تـآیپیک واسه الزهرا تهران زدم که لازمه اش چه رتبه ایهه رشته هایی مثل روانشناسی و حسابداری ولی کسی زیـآد تحویل نگرفت حالا اگه اینجا کسی چشمش به کمـآل پُست مـآ روشن شُد منو روشن کنه ! ((: کسی می دونه دانشگاه اصفهـآن تا چه رتبه ای جـآ داره ؟؟اگه بومی اصفهـآن بـآشی ؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

منم یه تـآیپیک واسه الزهرا تهران زدم که لازمه اش چه رتبه ایهه رشته هایی مثل روانشناسی و حسابداری ولی کسی زیـآد تحویل نگرفت حالا اگه اینجا کسی چشمش به کمـآل پُست مـآ روشن شُد منو روشن کنه ! ((: کسی می دونه دانشگاه اصفهـآن تا چه رتبه ای جـآ داره ؟؟اگه بومی اصفهـآن بـآشی ؟

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن