سلام دوستان
با چه رتبه ای میشه دانشگاه تهران یا بهشتی یا ایران قبول شد؟(دندان پزشکی و یا پزشکی)
سلام دوستان
با چه رتبه ای میشه دانشگاه تهران یا بهشتی یا ایران قبول شد؟(دندان پزشکی و یا پزشکی)
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
سلام دوست عزیز اینارُ از سایت کانون آوردم...حدودا:
دانشگاه تهران:
منطقه 1:
1-50
منطقه 2:
1-100
منطقه 3:
1-180
دانشگاه شهید بهشتی:
منطقه 1:
30-120
منطقه 2:
30-350
منطقه 3:
10-450
دانشگاه ایران:
منطقه 1:
75-220
منطقه 2:
50-800
منطقه 3:
10-800
من به شخصهقید تهرانُ زدم اساسیــــــ!
واسه قبولی تو یکی از دانشگاههای تهران باید از خود تهران یا حداقل شهرای اطرافش که قطب یکسانی با تهران دارن باشی...یکی از همشهریای خودم(پسر) با 293 منطقه 2 و دقیقا 600 کشوری حتی نتونست نیمسال دوم ایران قبول شه درحالیکه یکی دیگه با رتبه 346 منطقه 2 و 711 کشوری و با اینکه دختر بوده نیمسال دوم شهید بهشتی رُ آورده...متاسفم:yahoo (21):
اینکه خیلی نــــآمردیه طرف با 600 کشوری نیـآورده اونوقت . . راسی می خواسم بدونم برای رشته ای مثل مهندسی ژنتیک اصفهان چه رتبه ای لـــآزمه ؟ ؟ این تخمین رتبه کانون واسه من جواب نمی ده ! و اینکه با این درصدا منطقه 2 چه ذتبه تقریبی میاری : معارف : 75 ادبیات : 80 عربی : 60 زبان : 55 زیست : 50 شیمی : 45 فیزیک : 40 ریاضی : 40 زمین : 60 خواهش می کنم یکی جواب بده تخمین رتبه کانون و چن تا سایت دیگه رو رفتم واسه من جواب نمی ده !
تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !
پزشکی تهران امسال تو منطقه 3 تا رتبه 5 بود فکر کنم در اومدن...رتبه های 24 به بعد هم پزشکی بهشتی نیوردن.
دوست ِ خودشیفته مـآ با رتبه 6000 هزار منطقه 2دنبـآل دندان شهید بهشتی بود الان می فهمم چه خجسته دل بوده !
تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !
بستگی داره از کدوم استان باشی
چون استان هایی که با تهران در یک قطب بومی قرار دارند شانس قبولی خیلی بیشتری دارن
مثل البرز و قم و مرکزی و قزوین و زنجان (فکر کنم)
www.konkoorkade.in
کانال تلگرام کنکورکده (مشاوره و برنامه ریزی ویژه کنکور 96)
telegram.me/konkoorkade96
خدایا...
من... اینجا...
دلم سخت معجزه میخواهد ...
بچه ها دانشگاه علوم اقتصاد تهران که روزانه هستش نمیدونین تا چ رتبه ایی برمیداره؟
فک کنم اکثر رشته هاش مدیریت باشه اگه اشتباه نکنم
حالا خیلی ناراحت نشو چون فکر کنم با شیراز بومی باشید
دانشگاه شیراز که خیلی خوبه
www.konkoorkade.in
کانال تلگرام کنکورکده (مشاوره و برنامه ریزی ویژه کنکور 96)
telegram.me/konkoorkade96
منم یه تـآیپیک واسه الزهرا تهران زدم که لازمه اش چه رتبه ایهه رشته هایی مثل روانشناسی و حسابداری ولی کسی زیـآد تحویل نگرفت حالا اگه اینجا کسی چشمش به کمـآل پُست مـآ روشن شُد منو روشن کنه ! ((: کسی می دونه دانشگاه اصفهـآن تا چه رتبه ای جـآ داره ؟؟اگه بومی اصفهـآن بـآشی ؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
منم یه تـآیپیک واسه الزهرا تهران زدم که لازمه اش چه رتبه ایهه رشته هایی مثل روانشناسی و حسابداری ولی کسی زیـآد تحویل نگرفت حالا اگه اینجا کسی چشمش به کمـآل پُست مـآ روشن شُد منو روشن کنه ! ((: کسی می دونه دانشگاه اصفهـآن تا چه رتبه ای جـآ داره ؟؟اگه بومی اصفهـآن بـآشی ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)