خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 40 از 40
    1. Top | #31
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      امسال من که میدیدم نظرات صفحه نفرات برتر کنکور رو تو سایت کانون، تو نظرات رتبه های 21 و 24 منطقه 3 که غیربومی تهران هم بودن، نوشته شده بود که پزشکی تهران قبول شدن، دیگه راست و دروغشو نمی دونم، ولی اگه راست باشه، خیلی خوبه.
      جدی می گی ؟!؟!
      آخه یکی از بچه های مدرسمون شده بود 46 هیچ دانشگاهی از تهران قبول نشد و رفت شیراز !!!

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      تهران دانشگاه بسیار معتبریه تو پزشکیا درسته ولی خیلی دانشجوهای خشکی داره یجورین به نظرم همش درسن

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      تهران دانشگاه بسیار معتبریه تو پزشکیا درسته ولی خیلی دانشجوهای خشکی داره یجورین به نظرم همش درسن
      اگه خشک نبودن الان دانشگاهشون معتبر نمیشد و میشد مثل دانشگاه آزاد
      مگه شما میخوای بری اونجا تفریح کنی؟
      بعدشم مگه قبولی تو تهران کشکه؟
      برو درستا بخون

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

4. Top | #34
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام. امسال رتبه 9 منطقه 3 در کمال ناباوری رفت تهران!! اخه منا که شاخ در آورده بودیم! اخه سال 91 رتبه 2 نتونسته بره!
      یه رتبه 27 منطقه 3 ام میدونم که رفت شهید بهشتی!

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیر 2000کشور بشید وساکن شهرای اطراف تهران باشید میتونید تهران قبول شید...

6. Top | #36
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      جدی می گی ؟!؟!
      آخه یکی از بچه های مدرسمون شده بود 46 هیچ دانشگاهی از تهران قبول نشد و رفت شیراز !!!
      داداش منم دیدم، راست و دروغشو نمیدونم:

سارا لامعى ملائى

زهرا امير سردارى

بخش نظراتشون رو بخون، نوشتن دانشگاه تهران.

7. Top | #37
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      به دانشجوش بستگی داره، چون اکثرا آدمایی که زیاد درس میخونن، از همه اجتماع دور میوفتن، برا همین زیاد روابط اجتماعیشون خوب نیست، بذا حالا سال بعد من و علیرضا بریم، جوشو عوض کنیم یکم.
      @Alireza.arvin

در ضمن، من تابستون گذشته رفته بودم دانشگاه تهران، خیلی با هم صمیمی بودن، هرجارو نگاه میکردی یه دختر و پسر بغل هم نشسته بودن داشتن با هم حرف میزدن، کی گفته خشکن؟ یه جا هم میزگرد مختلط گذاشته بودن، اونجوری ها هم که فکر میکنید نیست.

8. Top | #38
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farahnaz74 نمایش پست ها
      سلام. امسال رتبه 9 منطقه 3 در کمال ناباوری رفت تهران!! اخه منا که شاخ در آورده بودیم! اخه سال 91 رتبه 2 نتونسته بره!
      یه رتبه 27 منطقه 3 ام میدونم که رفت شهید بهشتی!
      این اختلاف به خاطر زمین شناسیه، مثلا امسال که میگم رتبه های 24 و 21 منطقه 3 نوشته بودن که قبول شدن پزشکی تهران، ولی رتبه 11 منطقه 3 شهیدبهشتی قبول شده، علتش هم زمینه، چون اون رتبه های 24 و 21 زمین رو صفر زدن، ولی این رتبه 11 زمین رو 40 زده، یعنی زمین اینو رتبه کشوریشو بهتر کرده، ولی رتبه زیرگروه یکش بیشتر از اوناس.

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      به دانشجوش بستگی داره، چون اکثرا آدمایی که زیاد درس میخونن، از همه اجتماع دور میوفتن، برا همین زیاد روابط اجتماعیشون خوب نیست، بذا حالا سال بعد من و علیرضا بریم، جوشو عوض کنیم یکم.
      @Alireza.arvin

در ضمن، من تابستون گذشته رفته بودم دانشگاه تهران، خیلی با هم صمیمی بودن، هرجارو نگاه میکردی یه دختر و پسر بغل هم نشسته بودن داشتن با هم حرف میزدن، کی گفته خشکن؟ یه جا هم میزگرد مختلط گذاشته بودن، اونجوری ها هم که فکر میکنید نیست.
      اونجا فقط پزشکی نیستش که اغلب پزشکیا تو تهران پسراشون خیلی بیشتر فقط کتابن باز بهشتی و ایران خیلی بهترن یعنی 10 تا رتبه بالاتر خیلی فرقشه

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alipezeshkiteh نمایش پست ها
      اگه خشک نبودن الان دانشگاهشون معتبر نمیشد و میشد مثل دانشگاه آزاد
      مگه شما میخوای بری اونجا تفریح کنی؟
      بعدشم مگه قبولی تو تهران کشکه؟
      برو درستا بخون

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
      چرا آزاد؟؟
      شهید بهشتی و ایران خیلی وضعشون بهتره نمیگم تفریح میگم خیلیاشون آدمای از خود راضی و پرتی هستن

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن