سلام لطفا هرچه سریع تر یکی شکل این تابع رو بکشه ضروریه عجله کنید.[SIZE=3]
اگه هم خودتون نمیتونید بکشید لطفا دوستاتون رو تگ کنید .ممنون[SIZE=3]:yahoo (1):

بفرمایید. به این لینک برید نمودارش رو میاره:
|1/(1+√x)| - Wolfram|Alpha
توضیحات داده شده کامل بود.
اگر انتگرال نامعین بود یعنی مثل همین عکستون بازه نداشت و سوال 4 گزینه ای بود،از گزینه ها مشتق میگیری هرکدام که صورت سوال را داد اون میشه جواب.
اگر انتگرال معین بود و بازه داشت و سوال 4 گزینه ای بود باید مساحتش را تقریبی حساب کنید با دادن 2-3 عدد
ولی برای سوالات تشریحی روش تغییر متغیری که گفته شد استفاده میشه و روش دیگری برای این سوال وجود ندارد.
هر روش دیگری باشد همین مفهوم تغییر متغیر خواهد بود.
درضمن یک توصیه: فقط صورت سوال را نده-اگر میخواهی واقعا اشکالات ریاضی خود را رفع کنید،ایده های خود برای حل مساله را بگین و اینکه تا کجا پیش رفتید و کجا به مشکل خوردین که با فکوس بر اونجا پاسختون داده بشه.
دیدم سوالام خیلی زیاده تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم همه رو اینجا بگم فعلا هم فقط انتگراله سوالای خوبیند اینایی که میپرسم پس بیاید هممون روشون فکر کنیم .هم به درد کنکور میخوره هم واسه تقویت حافظه خوبه ولی لطفا اگه کسی بلد زود ج بده .ممنون از همه ی کسایی که ج میدن.(راه حل هاروهم تا اونجایی که خودم رسیدم نوشتم)
ویرایش توسط Fighter_queen : 26 اسفند 1393 در ساعت 21:43
واقعا از این پاسخ گوییتون ممنونم.مخصوصا ازاین اهمیتی که به ریاضی وتاپیکای ریاضی میدید .اصن دیگه اینجا سوال نمیذارم هر موقع هم که تامییک میزنم منتقل میشه اینجا.من این سوالایی رو که میپرسم اینجا فقط بهخاطر خودم نیست میخام که همه از این سوال استفاده کنن وگرنه هم توی اینترنت کلی انجمن ریاضی هست هم اینکه میتونم از استاد ریاضیم بپرسم .اصن شاید دبگه انجمن نیومدم .خدافظ
تابع همیشه درریشه های ساده ومکررفرد مشتق اول تغییر جهت ودر مشتق دوم تغییر انحنا میدهد(رفع اسپم)[باهمتون هم قهرم]
ویرایش توسط Fighter_queen : 27 اسفند 1393 در ساعت 00:15
نمودارشو نگاه کن هر جا نمودار بر محور xها مماس باشد(ینی قطعش نکرده باشه بش چسبیده باشه) تو اون نقطه ریشه مضاعف یا تکراری داریم ک مشتقو صفر میکنه حالا اگ اون نقطه نقطه عطف بود ریشه مضاعف مشتقم هس معادله مشتقو نگاه کن جواباشو بخوای بدس بیاری یکیش ک معلومه صفره اما چون صفر مضاعفه باید ریشه داخل پرانتزم باش پسb=0
امیداورم تونسته باشم بفهمونم![]()
مبادا بدوزی نگاه دلت را
به مردم که بازار یوسف فروشی
دراین دوره بد شدیدا گرفته
مبادا بدوزی نگاه دلت را
به مردم که بازار یوسف فروشی
دراین دوره بد شدیدا گرفته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)