X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 23 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 342
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Afsane-IN نمایش پست ها
      چی نوشته طرف؟؟
      الان تو این مجموعه در حالت کلی 4 تا عدد فرد داریم 3 تا زوج
      حالا چون گفته شامل یک باشه ینی یکو دیگه تو انتخابا نمیزاریم که ینی 3 تا عدد فرد میمونه ک بخوایم باهاشون بازی کنیم
      که تعداد زیز مجموعه ها میشه دو به توانه سه
      اما به علاوه یک هم باید بکنیم چون مجموعه تک عضوی یک رو هم باید حساب کنیم
      حالا نمیفمم منظورش چیه ک میگه تو نصفشون 1 هست؟!؟

یه برداشت دیگه هم از صورت سوال دارم.. اینکه گفته فرد عضوی شاید منظورش این بوده ک تعداد عضوهاش فرد باشه.. یه ذره گنگه سوال.. جوابه سوال رو بگید .
      اگر منظورش این باشه ینی باید (c(k,n بنویسیم براش

سپاس از پاسختون.
      منظور از فردعضوی اینه که تعداد اعضای زیر مجموعه ها فرد باشه. یعنی یک عضوی سه عضوی پنج عضوی و هفت عضوی.
      طبق چیزی که می دونیم شمار کل زیرمجموعه ها میشه 2 به توان 7 یعنی 128 که تعداد زیرمجموعه های فرد عضوی میشه نصف این که میشه 64.
      خب تا اینجا که مشخصه.
      ولی طراح توی پاسخنامه بدون هیچ حلی نوشته که از این 64 زیرمجموعه فرد عضوی نصفشون دارای یک هستن. انگار این یه چیز بدیهیه که نصفشون یک دارن. من می خوام بدونم این از کجا فهمیده که نصفشون یک دارن؟

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sherwean نمایش پست ها
      دوستان یه پرسشی داشتم. تست میگه که یک مجموعه داریم شامل اعداد ۱ تا ۷. درخواست تست اینه که چند زیرمجموعه فردعضوی شامل عدد یک داریم؟
      از پاسخ تست که بگذریم، توی پاسخنامه، طراح تست نوشته که نصف زیرمجموعه‌های این مجموعه فرد عضوی هستن که درسته. بعدش میگه از این مجموعه‌های فردعضوی، نصفشون دارای عدد ۱ هستن.
      می‌خوام بدونم این مورد دوم رو از کجا دریافت؟
      سلام عزیزم
      با اینکه هنوز مجموعه ها رو مرور نکردم ولی یه چیزهایی یادم میاد
      ببین جانم - اگه همین سوال رو داده بود و گفته بود که یک مجموعه داریم شامل اعداد ۱ تا ۷. و صورت سوال هم بدین شکل باشد که چند زیرمجموعه شامل عدد یک داریم ؟
      اون وقت میشه دو به توان هفت که مساوی است با 128 - حالا اگه عدد یک رو از اون مجموعه برداریم میشن شش عضو - دو به توان شش هم میشود 64 - یعنی 64 تا زیر مجموعه داریم که عدد یک توی اون ها نیست - حالا این دو رو که از هم کم کنیم - اختلاف میشه 64 - دقیقا میشه نصف
      پس نتیجه میگیریم 64 تا مجموعه با عدد یک هستن - 64 تا هم بدون عدد یک
      مبحث دوم که میشه چند تاشون فرد و زوج هستن که بازم میشه نصف اون
      فقط یه سوال - که فک کنم افسانه بلد باشه - میدونیم که { تهی } و خوده اعداد 1 تا 7 جز زیر مجموعه ها هستن - خوده اعداد یک تا هفت که مشکلی ندارن -چون هم توشون یک هست و هم فرد هستن و جز زیر مجموعه های تست حساب میشن - ولی تکلیف تهی چی میشه ؟

دوست گلم -sherwean - شما هم گزینه های تست رو اعلام بکنید
      ویرایش توسط Yek.Doost : 29 بهمن 1393 در ساعت 15:13

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Exclamation

نقل قول نوشته اصلی توسط mkh-ana نمایش پست ها
      سلام

یک جواب ساده این شکل است.

فایل پیوست 19054
      سلام میشه لطفا شکل ایک تابع رو بکشید.ممنون
      تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

4. Top | #49
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      با سلام

شکل نمودار زیر را نظر بگیرید:

نام: 1.jpg نمایش: 54 اندازه: 16.1 کیلو بایت

حال با قدر مطلق گذاری تابع جدید را رسم کنید.

5. Top | #50
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شکل:

نام: 2.jpg نمایش: 43 اندازه: 16.3 کیلو بایت

6. Top | #51
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط perspolis نمایش پست ها
      سلام میشه لطفا شکل ایک تابع رو بکشید.ممنون
      دقت کن خط x=ریشه ی قدر مطلق محور تقارن تابع هست
      یعنی:

حالا نمودار رو رسم کن همچنین تقارنشو نسبت به خط x=2/3 رسم کن
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کافیه این دو عدد رو از هم کم و حاصل رو به همون عدد 4 تقسیم کنی و بعدش عدد بدست اومده رو توی جزء صحیح قرار بدی.
      (جواب بدست اومده، تعداد مضارب "بین" 100 و 1000 رو یه ما نشون میده).
      پس جواب میشه: 226=1+225

8. Top | #53
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام لطفا یکی کامل برام توضیح بده این سوال 24و25 چجوری حل میشن ممنون.
      نام: IMG_20150301_001337.jpg نمایش: 59 اندازه: 70.2 کیلو بایت
      زینب جان شرمده ایم که بهای حسینی شدن ما "بی حسین" شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو "بی حسین" شدی و ما حسینی نشدیم

9. Top | #54
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زری نمایش پست ها
      سلام لطفا یکی کامل برام توضیح بده این سوال 24و25 چجوری حل میشن ممنون.
      سلام
      جواب س 25 :
      اگه داده های اماری رو توو یه عدد مانند a ضرب و با یه عدد مانند b جمع کنیم میانگین در عدد a ضرب و با عدد b جمع میشود :

میانگین برابر -3 است

اگه تمام داده ها رو با -1 جمع و در عدد فایل پیوست 23701 ضرب کنیم به داده های میرسیم که میانگینشون میشه : ( 1-(3-) )*1/2 = -2

سپس اگه داده های حاصل رو توو -2 ضرب و با 1 جمع کنیم به داده های میرسیم که میانگینشون برابر است با :-2(-2)+1=5

حالا دیگه فک کنم بتونی س 24 رو هم خودت حل کنی

10. Top | #55
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون ولی سوال24 جوابش باید بشه گزینه3درسته؟فقط3برابرشده. اماجوابش میشه گزینه2 چرا؟اون 4- از کجامیادد

درضمن تو چوابتون عکس گذاشتید؟من که چیزی نمیبینم بعضی اعدادهم مشخص نیست چی نوشتید اگه لطف کنید تو ی برگه با محاسباتش بنویسید بعد عکس بگیرید برام بذارید ممنون میشم
      زینب جان شرمده ایم که بهای حسینی شدن ما "بی حسین" شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو "بی حسین" شدی و ما حسینی نشدیم
      ویرایش توسط زری : 10 اسفند 1393 در ساعت 21:25

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      با سلام

شکل نمودار زیر را نظر بگیرید:

نام: 1.jpg نمایش: 54 اندازه: 16.1 کیلو بایت

حال با قدر مطلق گذاری تابع جدید را رسم کنید.
      من تو کامپیوتر زدم نمودارتون درسته ولی من یه دوشواری دارم
      عبارت زیر رادیکال که باید بزرگتر مساوی صفر باشه درسته؟ پس اون قدرمطلق دکوریه و گذاشتن و نذاشتنش فرقی نمی کنه (چون در هر صورت عبارتمون بر اساس دامنه بزرگتر مساوی صفر می شه)
      یعنی ما این عبارتو با قدر مطلق یا بدون قدر مطلق رسم کنیم باید یه جواب بدست بیاد
      ولی کامپیوتر اینجوری رسمش می کنه چرا؟

نام: Screen Shot 2015-03-01 at 10.25.48 PM.jpg نمایش: 48 اندازه: 24.8 کیلو بایت

نام: Screen Shot 2015-03-01 at 10.25.12 PM.jpg نمایش: 51 اندازه: 26.2 کیلو بایت
      You Can live your Dream

12. Top | #57
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad DH نمایش پست ها
      من تو کامپیوتر زدم نمودارتون درسته ولی من یه دوشواری دارم
      عبارت زیر رادیکال که باید بزرگتر مساوی صفر باشه درسته؟ پس اون قدرمطلق دکوریه و گذاشتن و نذاشتنش فرقی نمی کنه (چون در هر صورت عبارتمون بر اساس دامنه بزرگتر مساوی صفر می شه)
      یعنی ما این عبارتو با قدر مطلق یا بدون قدر مطلق رسم کنیم باید یه جواب بدست بیاد
      ولی کامپیوتر اینجوری رسمش می کنه چرا؟

نام: Screen Shot 2015-03-01 at 10.25.48 PM.jpg نمایش: 48 اندازه: 24.8 کیلو بایت

نام: Screen Shot 2015-03-01 at 10.25.12 PM.jpg نمایش: 51 اندازه: 26.2 کیلو بایت
      اشتباه نکنین!

قدر مطلق باعث میشه که دامنه تابع کل اعداد حقیقی بشه ولی بدون قدر مطلق باید x بزرگتر از 2/3 باشه که تابع تعریف بشه.

موفق باشید.

13. Top | #58
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      اشتباه نکنین!

قدر مطلق باعث میشه که دامنه تابع کل اعداد حقیقی بشه ولی بدون قدر مطلق باید x بزرگتر از 2/3 باشه که تابع تعریف بشه.

موفق باشید.
      بزرگترمساوی 2/3

14. Top | #59
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زری نمایش پست ها
      ممنون ولی سوال24 جوابش باید بشه گزینه3درسته؟فقط3برابرشده. اماجوابش میشه گزینه2 چرا؟اون 4- از کجامیادد

درضمن تو چوابتون عکس گذاشتید؟من که چیزی نمیبینم بعضی اعدادهم مشخص نیست چی نوشتید اگه لطف کنید تو ی برگه با محاسباتش بنویسید بعد عکس بگیرید برام بذارید ممنون میشم
      نه بی دقتی کردید. دقت کنید که داده ها فقط 3 برابر نشدن. داده های ما تمام (x1+1) و ... هست نه فقط x1 . بخاطر همین نمیتونیم بگیم داده ها 3 برابر شدن.
      اما روش آزمونی: بجای x1 , x2 , x3 عدد دلخواه 1 رو قرار میدیم، اینجوری میانگین داده های اولی میشه 3.
      حالا میایم توی داده های جدید هم بجای x1 , x2 , x3 عدد 1 رو میزاریم که اینجوری میانگین میشه 5. یعنی در اصل 3 ضربدر 3 منهای 4.
      یاعلی

15. Top | #60
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وقتی داریم برآند دوتا بردار رو حساب میکنیم و اعداد جفتشونم خیلی مضخرف هستن، یکیشون هست 140 و یکیش هم 220، آیا میتونیم جفتشونو تقسیم بر یه عددی ( نه ازاما 10 ) بکنیم و بعدا جواب رو به دست بیاریم و جواب نهایی رو بر ههمون عدد ضرب کنیم؟؟ این روش در همه حالت ها صحیح هست؟ مرسی

صفحه 4 از 23 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فهمم، فکر، فردا، فعلا، قبل، قرار، كليدي، كنيد، كه، لطفا، ممنون، مورد، می، میپرسم، میخوام، میخواد، میخوره، میدن، میشه، مگه، مبحث، مجموعه، مسائل، مطرح، نفر، نميتونم، نمی، چه، نهایی، نوشتم، چیه، نیست، نزدیک، هم، هممون، همه، همون، ها، های، هر، هرچه، هستن، هستند، ولي، ولی، واسه، يه، یه، یک، یکی، کنم، کنند، کنیم، کنید، کنکور، که، کتاب، کدام، کردم، کسی، کسایی، گنگ، گیرند، گذاری، گرفتم، گسسته، پنج، پیش، پاسخنامه، پس، پست، پسر، yahoo، آن، انتخاب، اي، اين، اينجا، ای، این، اینجا، اگه، احتمال، ادغام، از، اشكال، بلد، بنویسید، به، بيست، بین، بیاید، بکشید، بگم، بپرسید، باید، باشه، باشد، بدن، بده، بدین، بدید، برام، برد، برسم، بزنم، تقویت، تقویت حافظه، تقریبا، توی، توضیح، تگ، تا، تاپيك، تاپیک، تابع، تجربي، تجربی، تر، تصمیم، تصادف، جواب، جور، جوری، جامع، حل، حافظه، حداقل، حساب، خوبه، خودم، خودتون، خودشون، خیلی، دنباله، دو، دوستان، دوستانی، دوستانش، دوستاتون، ديف، دیگر، دیدم، دامنه، دارم، داره، داشته، داشتید، دختر، در، دروس، درد، درس، رفع، رو، روی، رياضي، رياضيات، ریاضی، را، راه، رسم، رسیدم، رشته، رضا، زوج، زود، زیاده، زده، سه، سوم، سوال، سوالي، سوالی، سوالام، سوالای، سوالات، سي، سریع، شماره، شود، شکل، شامل، شد، شده، شش، صندلی، ضروریه، علی، عجله

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن